Posle zamjene baterije moraju i boje malo da nalegnu, samo strpljenja
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jesi li formirao baterije u daljinskom koje stavljaš?![]()
Posle zamjene baterije moraju i boje malo da nalegnu, samo strpljenja
nothing comes from violence and nothing ever could
Jesam , prebača sam ih iz ruku u ruku i pjevao im form form form ...
Dobro je, meni samo vikend citav nije radio internet. U subotu prijavljen problem 155. put. Juce i danas radi. Vjerovatno ce u cetvrtak da me zove tehnicar u okviru maksimalnih 48 sati da mi kaze da moze tad i tad da dodje da pogleda sta je problem kao prosli put posle 6 dana sto su me zvali....
Jbg, sad znam da treba da mi nalegne to malo i da ce sve biti u redu.
Jel detri mini dobro nalegao na komodu?
Pitanje za one koji su imali M-kabl NET pa su sad na ovaj telemach signal. Je li vam bolji net, je li stabilniji ili je sve isto ? Ima li razlike ?
Love, peace and respect.
meni je sve kao i prije sto se neta tice. nikad nijesam imao vecih problem pa nemam ih ni sad. bilo je par prekida prije 7 dana ali sad sve ok.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam imao Mkabl net i trebalo mu je par mjeseci da nalegne. Što se telemacha tiče , trenutno je konziilijum tehničara na zasijedanju, nikako da odluče treba li mi novi modem ili ne treba. Do tada arčim stari protok od Mkabla i da sam prezadovoljan što uopšte i imam internet.
Dobro su nalegli ti kanali međ naš polusvijet
Net je isti kao što je bio, nema razlike u kvalitetu, ni bolji ni gori. Ako je neko prije imao problema sa lošim kablovima imaće ih i kad pređe na telemach. Stari modemi EPC3208G podržavaju 136.666 Mbita ako je stari paket 32Mbita radio sa tim modemima, nema razloga da ne rade sa novim 20/2. E sad što se tiče voipa, ne znam podržava li standarde i protokole koje telemach koristi ali je to nebitno za korisnike sa duo paketima.
Last edited by Tivatech; 26-10-16 at 13:42.
Ja promijenih baterije i stavih zaledjeni but na risiver da ohladi malo i evo sad ne secka.
Ne sjecka danas.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ahhaahaahah aj posalji je da i na moj baci pogled 😅
Ledan risiver ko taština duša
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sad mi stavise novi resiver, vele svi kanali otkljucani do 2017 sem kanala za odrasle.
Stari resiver posle NG nece funkcionisat.
Ko ce se snac na ova gomna sad? A taman sam se navikao na one brojeve.
Moze li kolega Straus ili ko drugi napisati kolike su tacno cijene paketa u pokojnome M-kablu od osnovnog pa na dalje a da nije to onaj letak gdje moramo sami da rjesavamo jednacinu. Dakle kolika je tacna cijena osnovnog Start paketa, a koliko HIT a ne kao u poslovnici da mi pricaju startu je pocetna od dva a hitu od cetiri!? Alo djevojko kolika je zavrsna:very_drunk:
Start paket (105 kanala) - 13.10 eura
Hit paket (135 kanala) - 15.10
Plus paket (165 kanala) - 17.10
Hbo-5.00 eura
Cinestar premiere - 5.00 eura
Hbo premijum-9.00 eura
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Je li sto radjeno u bp? Nesto se programska sema izmijenila, oko 213 kanala ima sad (170 tv i 43 radio kanala),pa ne znam da li da ocekujem jos neku promjenu sheme ili to je to? Uzgred Tesla tv imam i sve ok funkcionise, treba li jos nesto dodatno da podesavam pri pretrazi ili sve na auto ide?
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks