av av, brm brm... hihihi
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Zasto idiotska? Zaboravljas da su ovo su ANB i specijalni tuzilac. Nisu juce rodjeni. Koliko god da je los utisak Katnic ostavio kod Komnenica, ocigledno je dobro birao koliko informacija da moze da pusti u javnost. Ako podjemo od toga da nije namjestaljka ne bi me cudilo da u javnost namjerno plasiraju dezinformacije koje su im korisne za istragu. Moze biti da su bas zato pusteni, moze biti i da su pusteni iz nama nepoznatih razloga. Zato prije optuznice ne mozemo da znamo koliko toga je bilo tacno. A o razlozima za dezinformacije i o tome sta jeste a sta nije bila dezinformacija mozemo da spekulisemo sa jos manje uspjeha nego do sad sto smo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
SKOJ, ako mi je sto treba otkrit dzaba mi sloboda misljenja, dzaba mi sloboda uopste.
Da smo svi na isti mozak prikaceni pa i ajde nekako da se ukalupljujemo, da budemo homogeni, da budemo kao zele zeka... ovako "moja" istina - moja stvar. Ali i tudju istinu postujem... toliko.
Vučiću Svetozare...
"Nije lako, jer imate unapred 'podeljene karte'. Ako jedni ne dobiju odgovor kakav očekuju, uvek su unapred nezadovoljni, ako drugi ne dobiju odgovor kakav očekuju, tim gore po istinu. Šta god da uradite, nikad niko nije naročito srećan, ali baš me briga za to"
X. kao što vidiš sve se polako pretvara u grotesku. Da je srece pa ko god da se poigrao sa ovim da nestane koliko odmah sa scene u CG, ali od toga kao po običaju neće biti ništa.
Evo DF jutros upozorio DPS da se ne igraju, znaci sigurni su. Vucic glumi Sveta sto veli Remark.
Trla vrla djevere Vukota.
Kako vec Oskar Vajld rece, "losa predstava je losa za moral"... al sto ako vremenom bolja postane, NJAHAHAHAAA
Pa vrijeme je više. Ja sam platio kartu.
Imam srecu da mi je zena apoliticna, pa kako mi ona glavu usmjeri tako mi u vidokrugu vise i nisu toliko tudje koristi i tudja rabota... srecom.
Ona mi usmjerava pogled, Vanjuska
Ne moze i glava i vrat u zajednici... mora postojat podjela posla, ako se od posla misli zivjet
E tako ti je i u drzavi, frlo slicno
Last edited by Xerxes; 24-10-16 at 14:14.
U nabrajanju i razradi mogućih scenarija, da nabačim još jedan: možda je Sveto Marović sve ovo isplanirao?
She is only here to annoy herself!
Sva ova prica i rasprava zadnjih milion strana, jesu dosli zati, nisu dosli zato, a posebno neprihvatanje realnosti, da je dps diktatorska vlast, mocna u lokalnim okvirima, iskusna u kriminalu svake vrste i vezama u svakoj organizaciji sumnjivih aktivnosti...pokazuje da je mishn akomplishd. Znaju oni dobro kako s nasim narodom, koji vecma cine kompleksasi vise vrednosti, koji misle da sve znaju a sve im se moze poturut pod nos a da opet nista ne vide.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
evo slusam Vucica da su ovi sto su uhapseni nista naspram onog sto se organizovalo.
neke strane obavjestajne sluzbe su pratile kretanje Mila i da je bas bila ozbiljna situacija. kao da ce oni (Srbija) radi toga bas nahebati jer su otkrili da je mozda bolje da cute ali on nece da cuti.
imaju materijalne dokaze za sve to sto je bilo u pitanju, rijec je o kriminalnim organizacijama i to inostranih.
uzeli su operativne obrade iz UKP.
niko nije iz opozicije iz Srbije i Crne Gore u to umjesan.
pohvatali su neke njihove sto su spijunirali valjda, ima vise grupa po njima sto su to radili ali glavnu jos nisu otkrili ali mi vodimo postupak.
edit:
u principu e izjavio da imaju nepobitne i materijalne dokaze da je neko iz Srbije organizovao udar na Crnu Goru i da su svi pod prismotrom i kontrolom Srbijanskih obavjestajnih sluzbi
to nisu ovi sto su uhapseni i sve je organizovano od strane istocnih i nekih zapadnih sluzbi
Last edited by lepetanac; 24-10-16 at 19:40.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sve mi više miriše na Ruse, preko piona Dake.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E vidjoste li kako laze ovaj vucic... uzeo pare od mila
f6
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
И даље се нећу оглашавати са мојим ставом поводом овог питања јер га још увјек нисам дефинисао, али само да напоменем да је Вучић говорио о два случаја, један је овај наш, а други је случај крађе докумената УКП Србије за рачун неке стране обавештајне службе, а у контексту случаја Савамала.
Наравно Вучић повезује оба случаја јер је један очигледно повезан са западом а други са истоком, па их доводи у исту причу ради балансирања.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sve mi ovo izgleda kao da je neka grupa zaludjenika i vikend ratnika iz Srbije dosla na ideju da moze u izbornoj noci da pokrene oruzane sukobe. Veoma lako provaljeni od strane tajnih sluzbi ali pusteni da ipak stignu na odrediste da bi od svega napravili spektakl.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks