A slusaj ovu konjinu, peto mjesto "ihhhaaaaa"...
TAKUMI
Steta, bas mi je krivo volio bi da zavrsi ispred seba znog one noge u 2009, ipak ima 37 godina i idalje je konkurentan po mom misljenju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čisto da održe niz da svaku trku upropaste trku makar jednom od njih dvojice. Ne znam zašto su ga stavili na 3 stop strategiju, mislim da je dobro vozio danas do tog peha u boksu.
Max je možda zeznuo trku za Ricchija, da je stao malo ranije gdje je bilo mjesta da se red bull odvuče sa staze ne bi bilo vsc i poklonjenog pitstopa za Rozberga. Mada mislim da bi ga Niko ipak obišao do kraja.
Alonso peti, na mišiće protiv Mase, možda ga kazne 5 sec...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
evo skoro kraj sezone.... kad se sve sabere na kraju, Ferrari po mom misljenju nije napravio spor bolid... napravio je bolid koji je previse osjetljiv na sve moguce uslove... i koji je izgleda nocna mora za podesiti... jer kako objasniti dobru predstavu u Japanu, a onda odjedno 10 koraka nazad u USA...staze prilicno slicne...
sem toga, u boksu izgleda sjede ljudi koji su prilicno nesposobni...pa im ni taktike vise ne idu od ruke...
pa kad se sve to sabere ferrari svaku trku pocne sa nekim hendikepom... eventulano ako sve do pocetka bude kako treba, onda se potrude da se nesto desi u toku trke...
sad opet ide prica, bice bolja naredna godina...ali dzabe sav rad oko motora ako nema nekog ko tu snagu umije da usmjeri... vidjeli ste juce kako TR sa godinu starim motorom drzi Wiliamsa iza sebe 20tak krugova...
Da sam na mjesto nekoga iz Ferarija, nudio bih brda i doline, samo da dodje neko ozbiljan da dovede ovu ekipu u red...
Još da je udario Rozberga
Fia bi trebalo da ukine glasanje za Dotd
A autogram na patici je vrh.
![]()
Vise entertaininga je bilo na podium nego za komplet vikend.
TAKUMI
Staza je za kohonaše.
TAKUMI
Massa and Sainz. Who?
https://www.facebook.com/McLarenTeam...6889945416166/
Ihaaaaaaaaaaaaaa....
TAKUMI
Vozi se par krugova iza Mase a ja zamišljam Smedley-ja: Felipe, Fernando is faster than you! Confirm that you understand...![]()
Last edited by ToJeMojBrat; 24-10-16 at 16:28.
The future of the Malaysian Grand Prix will be determined this week amid calls for the country to stop hosting the Formula 1 race.
Sepang has been the home of the Malaysian event since it joined the calendar back in 1999, but ticket sales have been declining over the past years.
According to Sepang CEO Datuk Ahmad Razlan Ahmad Razali, sales for the grand prix reached only 60 percent recently, in contrast to the MotoGP event, which is expecting a sell-out for this weekend's round of the championship.
Local media reported Razlan as saying the TV viewership for this year's Malaysian Grand Prix was the "lowest in history".
The circuit has a contract to host the grand prix until 2018, but a meeting between Sepang's shareholders and the ministry of finance will be held this week to decide the event's future.
Razlan said Formula 1 was no longer an exciting sport and that the country should re-consider the future of the grand prix.
"Maybe it will do Malaysia good to take a break," Razlan was quoted as saying by Malaysia's The New Strait Times.
"I think the product [F1] is no longer exciting. It's being dominated by one team."
Malaysia's minister of youth and sports Khairy Jamaluddin, meanwhile, called for the country to give up the Formula 1 race and instead focus on MotoGP, which he said was much more affordable.
"I think we should stop hosting the F1. At least for a while. Cost too high, returns limited," Jamaluddin said on Twitter.
"When we first hosted the F1 it was a big deal. First in Asia outside Japan. Now so many venues. No first mover advantage. Not a novelty.
"For the record I still think we should host MotoGP. 1) Cheaper fee and cost, 2) Sellout crowd, 3) We have riders in Moto2 and 3."
zato sto je F1 postao smor nevidjeni.
motoGP i ako je sve rijeseno (nazalost) i dalje je 5 puta interesantnije od ovoga...
u nedelju sam sjedio kuci sa djevojkom u vrijeme trajanja trke, na tv-u je isao mtv i mozda sam 2 ili 3 put prebacio cisto da vidim da se nije neko cudo desilo.
na motoGP i dalje ustajem u 2h ujutro ako treba da gledam treninge i kvalifikacije, za trku da ne pricam.
Činjenica je da neizvjesnosti odavno nema i to ubija volju za praćenjem. Nije sve gotovo (nadam se), radije ne bih da Nico bude WDC, ne simpatisem Luisa, ali ne bih stvarno volio da prvak bude neko ko dobija trke samo ako je prvi sa starta, nakon prve krivine.
Nisam siguran da bi ti F1 bio smoran da je kojim slučajem Ferari dominantan kao Mercedes. Dominacije idu u serijama, prije Mercedesa je bio Red Bull, par godina Renoa, Ferari, Vilijams, McLaren... Dogodine se mijenjaju pravila, nadam se da će se i neizvjesnost vratiti a možda i dominacija nekog drugog tima.
![]()
Idemo po pobjedu!
TAKUMI
Je li ovo moguce Vettel ispred mercedesa na P2 http://www.gptoday.com/full_story/vi...an_Grand_Prix/
Last edited by massa; 28-10-16 at 21:36.
LPGTECH 067 854 548
Nijemac jedini vozač unutar top 10 koji je svoje vrijeme postavio na softu. Svi ostali su vremena postavili na supermekanim gumama pa je za očekivati da Nijemac može ići još brže?????
LPGTECH 067 854 548
TAKUMI
seb je svoje vrijeme postavio na SS... ako na toga njemca mislite...
mislim da ce ova vremena sjutra jos makar sekundu dolje...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks