ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto mi je milo sto se alonso zapalio motor ahhahahahaha bas super :lolblue::lolblue::lolblue:
ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto mi je milo sto se alonso zapalio motor ahhahahahaha bas super :lolblue::lolblue::lolblue:
sad kad je objavio da se povlaci,sredice mu da ode sa titulom![]()
Nema potrebe da mu srede nista. Mislim da 2 pojena nisu problem.
Da li ste obratili paznju na facu Todt-a kad je NAJVECI zavrsio zadnji krug? Samo sto nije plakao.
Tu sam vidio da je to NJEGOV zadnji krug u Monzi.
Trenutno pratim jedno 20 foruma F1, i najveci mrzitelji NAJVECEG kazu da je najbolji vozac koji je ikada sjeo za volanom Formule 1 i svi se slazu da on LEGENDA!!!
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-09-06 at 19:20.
TAKUMI
da nisam ateista reka bi "moze mi oprosti" shashavoga naroda...
ALONSO !!
Originally Posted by my name is ...
Ovih dana ocekujte nesto specijalno od mene.
TAKUMI
a neka ide vise ta sisa...dobar je vozac,vrhunski...nema price ali daleko od najboljeg...daleeeeeeeko
Ta sisa crvena nioje nikoga preteka evo 2 sezone...ferrari i mehanicari mu dobijaju svaku trku
Sto rece to?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ma dobar je shumi,lik je,malo je dosadan ali je dobar decko iz dobre familije
Michael Schumacher
Scuderia Ferrari
![]()
![]()
![]()
Mislim da je rekao nesto u stilu "Je*acu ti oca poslije ovoga, zbgo tebe gubim posao". :devil:Originally Posted by Fabia Elegance
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Shumija su ljudi previse digli u nebesa. Isto ce se to desit u narednim godinama sa recimo Raikonnenom, doduse, jedina razlika ce bit sto svi vec znaju da je Raikonnen vrhunski vozac :devil:
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
sadly all too many who claim that Schumacher is better than the mercurial Senna are often too young to have witnessed the greatness of Ayrton Senna when he was alive and racing. And one has to say, blessed are the statisticians for they shall inherit the Earth!
Schumacher to all intents and purposes is a man-made, manufactured, star & champion of the sport ... Ecclestone saw to that post May 1994 and even has admitted as much! F1, claims little Bernard, needed a star to keep the millions watching and the millions rolling into his bank account!
Anyway ... Senna was a man gifted with enormous charisma and blessed with sublime talent ... although the word 'sublime' hardly does the 'Great One' justice in itself!
Senna also pioneered so much that is now taken for granted within the declining sport that is current F1 i.e. fitness, driver-marketing etc ... I could go on!
He was, and will always be, a man that transcended the sport ... a man that truly deserved living legend status - and now mythical status in his death!
To conclude Schumacher has raced in a largely benign period, and even then has been aided and assisted and abetted by 'whole-team back-up' and subservient team mates - quite tragic when you think about it! His abilities under pressure are questionable but he his without doubt a very accomplished and complete driver now, and thus deserved of Top 10 Greatest Driver Of All time status. But to compare Michael Schumacher to Ayrton Senna is like comparing Lennox Lewis to Muhammed Ali ... in other words it's a facile comparison and completely ridiculous imho!
To cap it all, I think you'll find even the current World Champion will tell you who was greater ... and without doubt (and I've read some of the nonsense written here about A.S. being 34 when he died ... largely from USA contributors sadly) Ayrton would have gone on to win 6 or even 7 WDC's although his sister Viviane has always maintained that her brother would have concluded his career at 5 WDC's in honour of Juan Manuel Fangio's record ... a driver who incidentally loved and admired his younger South American countryman!
To conclude I would put Ayrton at the top of the table with Fangio, Clarke, Nuvolari and Ascari sat at his side.
01 May 1994 was quite simply the most tragic date in motorsport history for more reasons than can be written by one writer! Nonetheless all 'real' and 'knowledgeable' F1 fans should rejoice that Ayrton Senna Da Silva gave us 10 years plus of amazing entertainment, pleasure and sheer feelings of awe!
She is only here to annoy herself!
Isto tako je Berni Ekleston izjavio da F1 ne zavisi od jednog covjeka (Sumija) vec da je F1 institucija i da je postojala prije Sumija, postoji sad dok je Sumi tu i da ce postojati poslije Sumija.
A sad u nedogled mozemo sto bi bilo kad bi bilo...
NSX, tu prazne price ljudi kao sto si ti, navijas za Lojzeka, posle nekoliko dana za Fizica i td.
Vec se vidi da navijaci NAJVECEG su pravi navijaci i koliko vidim i on za ove navijace je pravi vozac!!!
TAKUMI
hm kolko ono bjeshe drzi rekorda o cemu mi pricamo tj vi odje ?????? cini mi se 7 titula svijeta 90 pobjeda jel da 250 nastupa (jedini rekord koji ne drzi a to je 256) zatim pol pozicija najbrzih krugova ............ milion statova po kojima je neprevazidjen a za poredjenje toga kolko je mocan i dobar prvi po broju pobjeda iza njega ima 51u zato tishina ajde psssssssssssssssst mozete ga mrzjet morate ga poshtovat rispekt za brata shumija i fabiju shto ga podrzava bez abijinih analitickih rezultata nikad coek ne bi postigao shtoje postigao
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Eo se Alonso malo uzbudio :lolblue:
hm Alonso ce mozda da napusti formulu obzirom da se odlicno pronasao u poslu zaprasivanja komaraca.
Like Frankie said "I did it my way"
- - - - - -
"Molim lijepo,vele da zena od nesoja moze da napravi chojeka pa ako idemo tom logikom onda vishe zena stvara jedan chvrst kompaktan karakter - moramo legalizovat poligamiju!"
Prema mišljenju vladajućeg svjetskog prvaka, Fernanda Alonsa, Michael Schumacher je najnesportskiji vozač u povijesti Formule 1.
Govoreći za španjolski Radio Marca, vozač Renaulta je bio jako kritičan prema sedmerostrukom svjetskom prvaku, koji je u nedjelju najavio da se povlači krajem sezone.
"Zidane se povukao sa više slave nego Schumacher," izjavio je Alonso, odnoseći se na kontroverzni udarac glavom zbog kojeg je i francuski nogometaš dobio crveni karton u finalu Svjetskog Prvenstva.
"Michael je čovjek sa najviše sankcija i najnesportskiji vozač u povijesti Formule 1," dodaje Alonso, te nastavlja.
"To ne znači da on nije bio najbolji vozač, i vožnja protiv njega mi je bila čast i užitak."
Alonso je bio jako kritičan i prošli vikend kad su ga suci kaznili zbog navodnog usporavanja i blokiranja Felipea Masse tijekom kvalifikacija. Tada je pomaknut na deseto mjesto na gridu, a na utrci je doživio još zle sreće kad mu je eksplodirao motor.
Unatoč svoj toj ljutnji, aktualni svjetski prvak još uvijek vjeruje da može osvojiti naslov, te je dodao da se ne slaže sa svojim šefom, Flaviom Briatoreom, koji tvrdi da je prvenstvo već prepušteno Schumahceru.
"Ne slažem se s Flaviom. Još nisu dali Schumacheru naslov. Istina je da je bilo dosta odluka na štetu nekih i u korist ostalih no to je to."
E vidite, ni on nije mogao bez kenjanja protiv NAJVECEG. Zar nije mogao pustiti civjeka da se povuce u miru? Ovako je samo dosao na tuznu listu supaka koji mrze NAJVECEG. Dobrodosao u tu grupu i dabogda zavrsio kao oni, kao Villeneue i Montoya. I Brijac je srao po njemu, a NAJVECI je njegao digao iz prasine, da nije bilo njega Brijac bi bio zaboravljen. Nikad mu nije oprostio sto je izasao u Ferrari pa sad pljuje po njemu. Sramota!!!
Zao mi je sto je Alonso dosao na tu listu, pokazao da nije pravi sampion - pravi sampioni sute i voze.
Pokazao da ne moze pobjedit NAJVECEG, pa sad baljezga kao krava.
Volio bih da jos jednom vidim NAJVECEG u box Renaulta, kao 1998 u box McLarena.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks