Daj snimak
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/705016
Full oprema sem koze haha, a nema xenon/led, nema navigaciju.....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A f1 saltanje na volan?![]()
f6
kad cete ukapirati da je Totalni full u CG
1. podizaci naprijed
2. klima
3. abs
4. servo
5. centralna
u totalni full ide jos koza
ovo ostalo se ne broji u opremu., jer je su to nebitne stavke...![]()
naravno. sad bi stefke da ima auto navigaciju, do budve mu treba. mada ne sumnjam takodje da ima spremna prica zasto je bolje sto nema xenon.
f6
kako nema....vjerovatno vec ima cijene xenon sijalice u roksped...da uporedi sa H7...
![]()
ja se ne ljutim tim ljudima,prodavci su zive od toga, i ta prica prolazi kod dosta kupaca ok je. ali se divim ljudima koji kupe auto tako i za svaki nedostak njegovog auta on ima objasnjenje- NEMA mi senzore i bolje je ko ce popravljat to u crnu goru kad crkne. dobro care...
f6
naravno...zato sto ima toliko neupucenih ljudi, ovakve stvari i prolaze...
eto, nijedna zena ne pravi razliku izmedju rotkapni i felmi...a zamisli koliko onda ljudi obrace paznju ima li auto xenone ili ne... ili parking senzore...
a prodavci kao prodavci... moraju da prodaju to sto imaju.... pa kad imaju pasata 1.9 suvog, onda je to nedoder auto...nema boljeg...kad imaju 2.0 onda je to pravi motor, bez greske... kad imaju DSG ne postoji bolji menjac, a ako ga nema, sto ce ti onda, da te glava boli ako crkne elektronika...
Veli kompjuter za pracenje vozila...a ima samo obicni tempomat.
TAKUMI
Mozda ima distronic 😂
Najjace kad jednog ovakvog probah, i sad imao je opciju da se sam parkira..i prodavcu puna usta hvale za to, kad probasmo, za dlaku ne udari auto dok se sam parkirao, srecom nabodoh kocnicu😂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sistemi za parkiranje su im smece. I pazi samo koliko kasne za japancima...12 punih godina i opet smece.
TAKUMI
Nikako mi ne ide u glavu kako auto staro 9 godina (DEVET GODINA) moze da bude nov auto?
Zasto li pisu takve budalastine nikako mi nije jasno.
I za koju godinu ce bit' "prakticno nov auto". A cijena dolje jedno par 100e.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dobro te male kilometraže se izuzetno cijene preko, kad sam gledao kola da uzmem u Njemačku, golf sa 350 hiljada mogao je da se uzme za 4 soma, to su oni koji se prodaju kod nas za 6, sa 190 hiljada, prva ruka, Njemac vozio. U auto kucama recimo golf sa 120 i servisnom knjigom je kao ovaj gore, ako ne i skupji, bas se cijeni mala kilometraza. Meni je neralno reci da je 1.9 sa dsg-om jedini u CG, ima ih koliko hoces, na autodiler sad dva komada
Inace su kilometraze na autima koja se kod nas kupuju (posebno po placevima) vrlo pouzdane. Jos ako ima servisnu knjigu... onda nema greske.
Sa 400,000 ga vrati na 65,000.
Nego ajde, nije tema...
Do Not Disturb.
Veli jedini 1.9 DSG u CG. I samo ozbiljni kupci. To nikad necu shvatit.
TAKUMI
prije par dana svratih do vulkanizera, kad pasat na dubinsko iz uvoza. pogledam km 400 000
posle par dana evo ga na diler 180 000 presao
Ja vazda odem u roksped, kontrolu fino, jednog seata za kojeg sam bio zainteresovan, ispostavilo se da je 2013 bio u ovlasceni servis, veliki servis na 400 hiljada a na satu mu je tad bilo 220 hiljada, 3 godine posle.
Najjace, gledah ja a4 iz luksemburga, coek garantuje 100% kilometrazu (taman je bila oko 160000), znate vec price.....
Ja druga iz rokspeda nazvah da mi provjeri po broju sasije, auto prije godinu ipo bilo na tipa 210000km(veliki servis), znaci jos godinu ipo (sto ga nema) mogao je nagurati lagano do 300000-320000, i covjek me ubjedjuje da u roksped pojma nemaju itd, da to nije tacno.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks