Page 323 of 373 FirstFirst ... 223273313319320321322323324325326327333 ... LastLast
Results 8,051 to 8,075 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Opet ponavljam da je DF podrškom gradjanskoj vladi začepio usta svima oko te priče kako su problem u državi !!! Organizacija protesta je legitiman način u svim demokratskim državama ali kod nas on može da se završi krvoprolićem jer vlast jedva čeka da preko svoje operative napravi haos i upotrijebi silu !!! Postoje snimci da momci na onu noć izlaze iz stare zgrade vlade sa šipkama i motkama !!! Ako postoji odgovornost DF ona je u tome da ne smiju koristit demokratska sredstva kao što su protesti jer će vlast to suzbit koristeći i policiju i mafiju podjednako !!! Ovo najnovije treba da riješi nazavisno sudstvo i tužilaštvo a da ne koristi predmet kao ucjenu prema DF ...
    lako je dati podrsku gradjanskoj vladi kad znas da ti tu podrsku nece prihvatiti.
    sto nisu rekli npr kad su nudili sporazum kljucu, ajde ako smetamo svima mi cemo dati podrsku bilo kojoj manjinskoj vladi u kojoj DPS ne ucestvuje.
    nego im je prvi uslov bio da im je premijer onog ko osvoji vise glasova.
    ta prica o podrsci sada moze proci samo kod onih kojima je pamcenje tipa 35 sekundi, malo duze nego zlatnoj ribici.

a svaki govor im je bio ne damo pobjedu, izaci cemo i raniti pobjedu na svaki nacin. spremite se vojnici i sl.
    e pa sada kad se ovo desilo, muk.
    sada su dobri kao bubice, da ti je neko rekao da DF nece zvati na skupove poslije poraza bili mu vjerovao?
    posebno poslije onakvih tribina i govora.
    Last edited by lepetanac; 22-10-16 at 19:22.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    lako je dati podrsku gradjanskoj vladi kad znas da ti tu podrsku nece prihvatiti.
    sto nisu rekli npr kad su nudili sporazum kljucu, ajde ako smetamo svima mi cemo dati podrsku bilo kojoj manjinskoj vladi u kojoj DPS ne ucestvuje.
    nego im je prvi uslov bio da im je premijer onog ko osvoji vise glasova.
    ta prica o podrsci sada moze proci samo kod onih kojima je pamcenje tipa 35 sekundi, malo duze nego zlatnoj ribici.
    Ti si isti pričao kako se razmišljaš izmedju SDP ili da ne izlaziš na izbore ... jel Ranko rekao da će obezbijedit podršku gradjanskoj vladi posle izbora pa se Marković smijao ... jel ta podrška obezbijedjena ... stvar riješena i treba da budeš srećan zbog toga a ne da razmišljaš o Mandiću i što ono nedje rekao ... potpuno nebitno koliko jel bio penal ili nije onome ko ga izvodi ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Da se ne lažemo prije izbora svi najavljuju odličan rezultat a poslije lagano smjeste pozadine u udobne fotelje dok bijedni glasači čekaju 4 godine za parče asfalta ili stotinjak eura. Dakle da ponovim pitanje, zašto nisu uhapšeni organizatori iz redova DF-a?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ti si isti pričao kako se razmišljaš izmedju SDP ili da ne izlaziš na izbore ... jel Ranko rekao da će obezbijedit podršku gradjanskoj vladi posle izbora pa se Marković smijao ... jel ta podrška obezbijedjena ... stvar riješena i treba da budeš srećan zbog toga a ne da razmišljaš o Mandiću i što ono nedje rekao ... potpuno nebitno koliko jel bio penal ili nije onome ko ga izvodi ...
    mora da si me pomjesao sa nekim, posebno jer sam naglasio da uvijek izlazim na izbore makar ih sve zaokruzio. rekoh da SDP ne bi glasao samo radi ekipe u Tivtu a najblizi sam njihovom programu i da bi najprije volio da vidim siroku gradjansku koaliciju.
    ja ti samo kazem da DF nudi nesto sto se zna da nece biti ispunjeno, i ti si ih odmah proglasio miroljubivim demokratama kojima se vise nema sta zamjeriti.
    nije nego

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Da se ne lažemo prije izbora svi najavljuju odličan rezultat a poslije lagano smjeste pozadine u udobne fotelje dok bijedni glasači čekaju 4 godine za parče asfalta ili stotinjak eura. Dakle da ponovim pitanje, zašto nisu uhapšeni organizatori iz redova DF-a?
    nema se dokaza da su organizovali
    moja teorija DPS organizovao ali uz pricu za ove da to organizuje opozicija sa nekim Rusima. a vazda ces naci i kod nas i u SRB 100 tinjak napaljenika koji ce se navuc na ovakve price i koji ce dati zivot za Srpstvo posebno kada je ugrozeno kao u Crnoj Gori

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

mora da si me pomjesao sa nekim, posebno jer sam naglasio da uvijek izlazim na izbore makar ih sve zaokruzio. rekoh da SDP ne bi glasao samo radi ekipe u Tivtu a najblizi sam njihovom programu i da bi najprije volio da vidim siroku gradjansku koaliciju.
    ja ti samo kazem da DF nudi nesto sto se zna da nece biti ispunjeno, i ti si ih odmah proglasio miroljubivim demokratama kojima se vise nema sta zamjeriti.
    nije nego
    Ne želim da vjerujem kako ljudi u CG treba da nadglasaju partije manjinskih naroda kako bi formiralu gradjansku vladu ... ne želim da vjerujem u to jer bi to značilo da moramo imat vladu desnog sektora a znamo kako su te nacionalističke vlade uticale na manjinske narode ... može svašta bit ali ja u takav ishod ne vjerujem ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ne želim da vjerujem kako ljudi u CG treba da nadglasaju partije manjinskih naroda kako bi formiralu gradjansku vladu ... ne želim da vjerujem u to jer bi to značilo da moramo imat vladu desnog sektora a znamo kako su te nacionalističke vlade uticale na manjinske narode ... može svašta bit ali ja u takav ishod ne vjerujem ...
    nisu manjine problem , oni imaju 4 do 5 mandata od 81.
    problem je ovakva opozicija koja veze o zivotu nema , primjer DF vise su se bavili Kljucem nego DPSom i kako onda misle da se dobije DPS koji je izborna masinerija.
    odje se prica da u DPS sve nesposobni, glupi ljudi sjede. a u stvari je suprotno od toga, posebno kod ovih sto se oko izbora staraju.
    oni tacno znaju koliko imaju glasova, koliko im treba od HGIja, od SD itd itd.
    sve proracuna, sve uracunato i lagano dobijeno. dok opozicija niti zna sta ima, niti zna sta ce sa time sta ima. oni bi da priznaju ozbore ali da ih ne priznaju. oni bi da primaju plate ali da ne dolaze.
    ako su svi njihovi clanovi potpisali zapisnike sto imaju da se bune,ako su te pokrli ne potpisuj.

i ne moze se retrogradnom politikom i govorima punim mrznje ocekivati da ces ikoga dobiti.
    mali Becic je to objasnio, samo cinjenicama mozes nesto uraditi. za prvi put 10% nije lose.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

nema se dokaza da su organizovali
    moja teorija DPS organizovao ali uz pricu za ove da to organizuje opozicija sa nekim Rusima. a vazda ces naci i kod nas i u SRB 100 tinjak napaljenika koji ce se navuc na ovakve price i koji ce dati zivot za Srpstvo posebno kada je ugrozeno kao u Crnoj Gori
    jesi lud, ako stvarno treba da se ide u akciju nećeš ih petoro skupit i mnogo sam rekao sve su to m*daši na priču ali kad dođe stani pani razbježe se
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ako je DPS partija pametnih ljudi zbog toga što računaju koliko će naroda glasat za njih i tako 27 god. projektuju rezultat na 50% ( ovog puta jedva nagurali 41% ) onda mi nemamo o čemu da razgovaramo ... to je bolesna politika koja svudje na svijetu bilježi porazne rezultate u društvu i niko nam ne zavidi siguran budi ... ali ti misliš kako su pametni ljudi koji računaju koliko će ih glasat ( nedostajuće uvezu kao Rome iz Italije ) a glupani ovi iz opozicije što se bave programima partija i na toj platformi učestvuju na izborima onda želim da što prije ozdraviš i makneš te crne misli iz glave
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

rece li ti da se opozicija bavi programima i da na toj platformi ucestvuju na izborima ili se meni ucinje.
    20 % je osvojio program Milo lopove, dobar program nema sta.
    broje i oni glasove i proracunavaju, kupuju , nude ali im se manje moze nego ovima.
    vidis kad se malo sipne para kako se sa nekih 9 % popne na 21% tako da necemo o morali opozicije kao ni o morali pozicije. nem tu razlike .
    nisam rekao da je to zdrava politika nego cak naprotiv, mislim da je porazavajuce za nas i nase drustvo takva i politika i situacija, ali ne mozes reci da su glupi jer to rade.
    pricamo realno a ne ono sto bi mi voljeli da bude, o tome nemamo sto odje pricati

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ako je DPS partija pametnih ljudi zbog toga što računaju koliko će naroda glasat za njih i tako 27 god. projektuju rezultat na 50% ( ovog puta jedva nagurali 41% ) onda mi nemamo o čemu da razgovaramo ... to je bolesna politika koja svudje na svijetu bilježi porazne rezultate u društvu i niko nam ne zavidi siguran budi ... ali ti misliš kako su pametni ljudi koji računaju koliko će ih glasat ( nedostajuće uvezu kao Rome iz Italije ) a glupani ovi iz opozicije što se bave programima partija i na toj platformi učestvuju na izborima onda želim da što prije ozdraviš i makneš te crne misli iz glave
    Znas kako. Problem je sto oni svoju inteligenciju i resurse usmjeravaju, za nas, u pogresnom smjeru. Ne sporim da ih ima nespososobnih na nizim nivoima, ali su dovoljno inteligentni da se saberu, da znaju sta pije a sta ne vodu kod naroda.
    Ima ih da iskreno vjeruju u to sto ti ljudi pricaju.
    Jbga, kad su opozicionari nepovjerljivi, pa je dovoljan jedan naslov SNP u Kotoru na korak dogovora sa DPS pa da haos nastane
    Sto ti rece @lepetanac, ako su izbori neregularni ne potpisuj. Niko te ne tjera. Pa ces dokazati narodu da ste slozni, i lako je tada nepriznati izbore. Ovako.....

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

20 % je osvojio program Milo lopove, dobar program nema sta.
    Taj program je osvojio 59% glasova ... to je svakome jasno ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Srbija, Kosovo pa sad i Bugarska.
    Kakva Bugarska sad? Ne pratim danas nista, samo Civ VI igram

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Budimo realni, DPs drži sve poluge sistema u rukama i time im je obezbijeđen apsolutizam. Druga stvar, čitava koncepcija opozicije nije micanje DPSa već jednog čovjeka samo.
    To je pogresan pristup, makar po mom skromnom misljenju. Opozicija treba da pokaze da hoce da radi u interesu cijele drzave a ne da im se prica vrti oko jednog covjeka, bez obzira sto je mafijas i psihopata. Vidis Becica koliko je uspio da osvoji sam na parlamentarnim izborima? Prosle godine kad su bili protesti i glasanje o nepovjerenju vladi rekao sam da ce Becic jedini da izadje kao pobjednik iz svega toga. Gdje bi bio da je imao resurse DF-a? Ako ne napravi neku kobnu gresku usput kao sto je Medojevic svojevremeno, popularnost ce samo da mu raste u narednom periodu.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-10-16 at 23:23.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    👏👏👏

Sent from my Redmi Note 3 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,733
    Thanked in
    3,880 Posts

Taj program je osvojio 59% glasova ... to je svakome jasno ...
    To nije program. Program je oprostit dugove za struju, nabudžit minimalnu platu i penziju bez ikakvih dokaza o održivosti i gomila sličnih stvari.

Kao što rekoste, ima ljudi koji vjeruju...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    To je pogresan pristup, makar po mom skromnom misljenju. Opozicija treba da pokaze da hoce da radi u interesu cijele drzave a ne da im se prica vrti oko jednog covjeka, bez obzira sto je mafijas i psihopata. Vidis Becica koliko je uspio da osvoji sam na parlamentarnim izborima? Prosle godine kad su bili protesti i glasanje o nepovjerenju vladi rekao sam da ce Becic jedini da izadje kao pobjednik iz svega toga. Gdje bi bio da je imao resurse DF-a? Ako ne napravi neku kobnu gresku usput kao sto je Medojevic svojevremeno, popularnost ce samo da mu raste u narednom periodu.
    Ništa Betlfild a?
    Mislim da nijesi u pravu, opet ću reći, ovi izbori su bili one man show.
    Bečić je ako ćemo iskreno ni kriv ni dužan namakao 9ku, jer je bio izbor svih onih koji nijesu za mikaša a jesu za iskrenu i nesikvarenu mladost.
    Samo nemojte mi više tu priču kako čekamo da Bečić poraste a Mikaš ostara, nemam ja kad za te planove.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Bečić je ako ćemo iskreno ni kriv ni dužan namakao 9ku, jer je bio izbor svih onih koji nijesu za mikaša a jesu za iskrenu i nesikvarenu mladost.

Takvih ce da bude sve vise. Nezavisno od toga kako se ova prica oko drzavnog udara zavrsi. A nisam isao u pravcu toga da mislim da je Becic novi Djukanovic ili da ce da naslijedi celo opozicije. Ali on je na neki nacin pokazatelj u kom pravcu bi opozicija trebala da se krece u komunikaciji sa gradjanima da bi dobili njihovu podrsku. To nikako ne moze da bude DF sa clanovima ciju politicku proslost niko u Crnoj Gori jos dosta dugo nece zaboraviti.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,733
    Thanked in
    3,880 Posts

A opet, pravac kojim bi opozicija trebalo da se kreće dobio je 10.5% podrške a df duplo više. Uz svu nezaboravnu dfovu prošlost.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    A opet, pravac kojim bi opozicija trebalo da se kreće dobio je 10.5% podrške a df duplo više. Uz svu nezaboravnu dfovu prošlost.
    Rekoh da bi drugacije stvari stajale da je imao na raspolaganju iste resurse. Ovi su vristali godinu dana i 20% su uzeli. On je cutao i dobio 10.5%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Takvih ce da bude sve vise. Nezavisno od toga kako se ova prica oko drzavnog udara zavrsi. A nisam isao u pravcu toga da mislim da je Becic novi Djukanovic ili da ce da naslijedi celo opozicije. Ali on je na neki nacin pokazatelj u kom pravcu bi opozicija trebala da se krece u komunikaciji sa gradjanima da bi dobili njihovu podrsku. To nikako ne moze da bude DF sa clanovima ciju politicku proslost niko u Crnoj Gori jos dosta dugo nece zaboraviti.
    Ne znam, nekako razumijem prosječnog glasača, ali ne mogu tebe inteligentnog momka, kako možeš da zaboraviš Đukanovićevu prošlost.
    Šta prošlost, sadašnjost.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Ne znam, nekako razumijem prosječnog glasača, ali ne mogu tebe inteligentnog momka, kako možeš da zaboraviš Đukanovićevu prošlost.
    Ko kaze da sam je zaboravio? Na izbore ne izlazim bas zato sto znam proslost svih tih ljudi. A pricao sam o opoziciji.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Šta prošlost, sadašnjost.
    Djukanović je osudio svoju prošlost i vrijeme dok je podržavao Miloševića.

Mandiću je Ratko Mladić još uvijek nacionalni heroj.

Razlika je to ogromna.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,733
    Thanked in
    3,880 Posts

Rekoh da bi drugacije stvari stajale da je imao na raspolaganju iste resurse. Ovi su vristali godinu dana i 20% su uzeli. On je cutao i dobio 10.5%
    Nešto ne mislim da je do bučnosti, koliko je do sadržaja. Razlika u odnosu na prethodne izbore jeste ta što su radikalni glasači bili homogeni, nije bilo onolikog rasipanja glasova kao prošli put. A Bečić je pokupio standardni broj glasača koji traže svježu krv, plus jedan dio snp-a. Isti glasači iz ciklusa u ciklus, samo što bivaju razočarani. Viđećemo i to čudo od Demokrata na šta će da liče.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Djukanović je osudio svoju prošlost i vrijeme dok je podržavao Miloševića.

Mandiću je Ratko Mladić još uvijek nacionalni heroj.

Razlika je to ogromna.
    Razlika je i ogromna i mala. Ogromna za prosjecnog glasaca kojem je stalo do termina kao sto su nacionalnost, zastava, himna, jezik itd. Meni nije stalo do tih stvari tako da je za mene razlika izmedju Djukanovica i Mandica sasvim mala. Mandic mozda jeste cetnicka kretencina, ali ubijedjen sam da je Djukanovic psihopata. Tako da su tu negdje po degutantnosti.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Razlika je i ogromna i mala. Ogromna za prosjecnog glasaca kojem je stalo do termina kao sto su nacionalnost, zastava, himna, jezik itd. Meni nije stalo do tih stvari tako da je za mene razlika izmedju Djukanovica i Mandica sasvim mala. Mandic mozda jeste cetnicka kretencina, ali ubijedjen sam da je Djukanovic psihopata. Tako da su tu negdje po degutantnosti.
    haha a kako nadje termin "psihopata"

Page 323 of 373 FirstFirst ... 223273313319320321322323324325326327333 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)