Df ponudio Husovicu premijersko mjesto?
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Df ponudio Husovicu premijersko mjesto?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Svaki glas koji je URA uzela je na racun Abazovica.
Rakcevica niko ne voli, prepotentan lik a i nesto mi se kasno ukljucio, ne ide to tako...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Tu ti se vazda podje od pretpostavke da npr. Abazović treba da ima dobar rezultat u Ulcinj , odakle je , što uopšte ne mora da znači pa se često čuje za nekog da ga ne glasaju u svoje mjesto ( iako je Dritan imao oko 6,5% što nije uopšte loše kad se zna kako su ga napadali iz DPS-a čini mi se ) ... ja vjerujem da su ga i u druga mjesta glasali ali dok ne napravi partiju neće se tačno znat ... nisu svi mladi dovoljni sami sebi u politici ali bogomi neki jesu ...
deuscroix
Ja vjerujem da bi Dritan imao sam makar 15 % u Ulcinj ali ovako će mnogi reć ili " ka da se on što pita tamo " ili " dobro se uvalio sa penzionerima a mene prosipa neku priču " ... uglavnom je ta priča 100 % kod naroda ...
deuscroix
Tema je izbori pa da se drzimo teme. Ko je dosao da se ozeni, prizeni..., uda, preuda, nadje svalera... ima podforum Ljubav. Strucnjaci za terorizam imaju posebnu temu
Doklen oni misle da nas zovu sa tih čudnih brojeva, ne stvarno, ima li što čudnije od broja iz Srbju, tim prije što nađu da nazovu oko izbora...... ostalim danima i ajde nekako.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ponuđeno premijersko mjesto bošnjačkoj stranci i albanskoj koaliciji..
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Evo izracunah koliko je potrebno kojoj partiji da "nagura" glasova na ponoviljenim izborima na odredjenim birackim mjestima da bi osvojila mandat i uzela ga od DF (pod pretpostavkom da DF osvoji isto glasova). Malo da im olaksam bio je ovo stresan period
![]()
Oni rekoše da varira mandat izmedju DPS-a i Demokrata a sad izmedju DF i ostalih ... ovi izbori su ka španska serija dje se zapleti dogadjaju i posle izbrojanih glasova ... tačno bi trebalo poništit sve pa opet na izbore da se igramo demonkratije ...
deuscroix
nešto gledam koliko se ukupno para bacilo na izbore u ovih 30 god. "demokratije" a nikad se ništa promijenilo nije, mislim da ispod 3 milijarde sigurno nije (oko 100 miliona godišnje) ako uračunamo kupovinu glasova karata organizovanje i svu energiju potrošenu koja je mogla bit iskorišćena za nešto drugo
She is only here to annoy herself!
Izbori su skupi ali bar polovina ulozenog se moze vratiti u budzet drzave kad bi se postovao zakon.
U drzavama EU se zbog nepostovonja finansijskog plana prilikom izbora kaznjava zestoko, uskracuje finansiranje partije koje sljeduje poslije ulaska u Parlament.... Dan poslije izbora grad mora biti cist i svaka plakata partije koja ostaje na stubovima, zidovima... solidno puni budzet.... Troskovi ponavljanja izbora na nekim izbornim jedinicama koje nikako ne moze uticati na rezultat trebalo bi ponoviti na racun partija
Vazda sam za bilborde i plakate govorio da partije treba naćerat da plate i njihovo skidanje poslije izbora. Doduše, isto mislim i za bilborde i plakate za otvaranje sezone u top hilu, ili za doček nove 2016. godine. Mislim, te bi plakate skidali organizatori, ne političke partije. Osim ako su političke partije organizatori.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mislio sam na organizatore dočeka nove godine i vlasnike top hila i tako to. A i mislio sam da u cijenu reklamiranja uđe i skidanje reklame, pa neka oni bankrotiraju poslije izbora koliko god oće.
Kao onaj biznis plan za javni toalet: ulaz je 50 centi, ali je izlaz 5€.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ali koliki diktator treba da bude neko pa da opozicija predloži da premijer bude iz manjinskih naroda !!! Jedino je Nimanbegu odbio da odgovori na to pitanje jer je vjerovatno svjestan odgovornosti trenutka u koji se nalazi i svaka mu čast a ovi što se sprdaju sa većinskom narodnom voljom neka se dobro pogledaju u ogledalo ...
deuscroix
Jel odbio Husovic premijersko mjesto?
Cudo vijesti ne pisu nista o tome, mada realno jos je rano za bilo kakve kombinacije.
Bice ovo dugacka kriza kako god zavrsilo.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Isti ljudi koji su predvidjali krah DPS-a uz parole Gotov je i sl, vrhunske rezultate Ključara..Sad prognoziraju duboku krizu i havariju, neće se ovo tako lako završavati...
A Vlada će se formirati za 10 dana najkasnije :lolblue:
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Aleksa Bečić je Srbin koji radi na tome da Srbija anektira Crnu Goru?
Svašta ću još pročitati na forumu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks