View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 201 of 217 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ovo je najgori nastup nekog javnog funkcionera....
    Odma ostavke trebaju da daju, on i Stankovic
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,284
    Thanks Thanks Received 
    14,099
    Thanked in
    5,361 Posts

Mislim da je izbačio preko 20 poslovica i izreka do sad. Biće neko dokon pa će odgledat snimak i prebrojat ih.

Sent from my Samsung S7

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ovo frljekanje s padezima ne mogu da slusam.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ovo je zastidje...
    ne znam ni jednu poslovicu koja bi opisala ovaj nastup...uopste ne sumnjam da gospodin tuzioc zna neku koja bi opisala sve ovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sumnja se da su teroristi iz Srbije planirali napad na Crnu Goru. I zamislite glavnog specijalnog tuzioca koji kaze da je ta situacija specificna pa crnogorskim pravosudnim organima nije trebala pomoc srpskih obavjestajnih sluzbi Malo je reci da su ovo nebuloze. Slika i prilika naseg tuzilastva
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Eo sad transkripti su fake, haha sto je ovo

Sent from my Samsung S7

Ne seri da je Katica izjavio to?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Trebaće mi pet minuta "dekompresije" poslije ovoga da sutra mogu izać među ljude a da me ne sastavi pritisak.

...iako ovo ni najmanje nije smiješno, no zastrašujuće.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ja ne znam koji je k***c nekima od vas. Covjek mozda jeste polupismen, voli da drami i nije dobar u javnom nastupu (blago receno), ali apsolutno nista sto je rekao ne dokazuje da se radi o nekakvoj zavjeri. Je li moguce da i dalje istu pricu pricate? Znate li koliko muda bi trebalo da ima da javno kaze da ima dokaze za sve sto tvrdi a da laze? I normalno da im nije trebala pomoc Srbije, jeste li udareni ili ste pijani? Ako ti ljudi dolaze iz Srbije a jedan od njih je bivsi clan zandarmerije, koliki kreten treba da budes da zatrazis pomoc od drzave iz koje dolazi i da rizikujes da mu neko javi da mu je plan otkriven? Pa sto manje ljudi zna da se vodi istraga to je lakse kontrolisati istu. Daj bre ukljucite mozak malo. Pun mi je k***c maloumnih teorija zavjere. Dobro je da je rekao i toliko koliko je rekao. Da niste ocekivali da vas obavijesti o svim detaljima istrage koja je jos u toku?
    Last edited by VanjaTheMan; 20-10-16 at 20:35.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ko ovdje ne vidi da je ovaj katnic postavljen samo tu da ima nekoga isto kao Stojanovici i svi ostali likovi u CG taj nije normalan
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

VanjaTheMan, ođe njegujemo kulturu dijaloga, ne se žestiti...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,049 Posts

Ne pratim televiziju i evo čitam sad, pa kaže: "Imali su najsavremenija sredstva komunikacije.*

Ne mogu dalje čitati, ne zamjerite.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    @VanjaTheMan

Evo meni je nemoguca informacija da su postojale prvo kako rece cetiri grupe pa posle dodade jos jednu i da vise nisu u crnoj gori....
    I to dokazuje sta? Da se radi o zavjeri mislis da ne bi nabubao "cinjenice" napamet? Sacekaj da se zavrsi istraga, majka mu stara.

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    VanjaTheMan, ođe njegujemo kulturu dijaloga, ne se žestiti...
    Izludjeh vise od teorija zavjere. Svaki put kad se nesto lose desi ili treba da se desi ljudi samo o teorijama zavjere pricaju. Znaci nije vazno da li je u pitanju prijetnja ili ostvaren cin. Ljudi se uvijek uhvate za zavjeru. Sjetimo se napada na Carli Hebdo i drugih teroristickih napada. Svaki je pracen teorijom zavjere. Bilo je ljudi kojima je nelogicno bilo sto onaj mrceni policajac u Parizu ne krvari kako su oni navikli da krvare ljudi u filmovima. Apsolutno degutantno.
    Last edited by VanjaTheMan; 20-10-16 at 20:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ne pratim televiziju i evo čitam sad, pa kaže: "Imali su najsavremenija sredstva komunikacije.*

Ne mogu dalje čitati, ne zamjerite.

E, a onaj se zalio da nema kredita.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ja ne znam koji je k***c nekima od vas. Covjek mozda jeste polupismen, voli da drami i nije dobar u javnom nastupu (blago receno), ali apsolutno nista sto je rekao ne dokazuje da se radi o nekakvoj zavjeri. Je li moguce da i dalje istu pricu pricate? Znate li koliko muda bi trebalo da ima da javno kaze da ima dokaze za sve sto tvrdi a da laze? I normalno da im nije trebala pomoc Srbije, jeste li udareni ili ste pijani? Ako ti ljudi dolaze iz Srbije a jedan od njih je bivsi clan zandarmerije, koliki kreten treba da budes da zatrazis pomoc od drzave iz koje dolazi i da rizikujes da mu neko javi da mu je plan otkriven? Pa sto manje ljudi zna da se vodi istraga to je lakse kontrolisati istu. Daj bre ukljucite mozak malo. Pun mi je k***c maloumnih teorija zavjere. Dobro je da je rekao i toliko koliko je rekao. Da niste ocekivali da vas obavijesti o svim detaljima istrage koja je jos u toku?
    Super je sto si od samog starta pokusavao maksimalno racionalno da sagledas ovaj slucaj, al' ocigledno da si se na tom putu "zagubio" (ja necu ulaziti iz kojih razloga).

Da nikome nikad nije palo na pamet o nekim teorijama zavjere, ovakav nastup covjeka koji rukovodi slucajem bi otvorio mnoooooga pitanja, a da ne pricamo, da bi u ozbiljnoj zemlji zahtijevao reakciju drzave.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Shoneee View Post
    Super je sto si od samog starta pokusavao maksimalno racionalno da sagledas ovaj slucaj, al' ocigledno da si se na tom putu "zagubio" (ja necu ulaziti iz kojih razloga).
    Udji slobodno. Mozda se nadje jos koja teorija zavjere.

Quote Originally Posted by Shoneee View Post
    Da nikome nikad nije palo na pamet o nekim teorijama zavjere, ovakav nastup covjeka koji rukovodi slucajem bi otvorio mnoooooga pitanja, a da ne pricamo, da bi u ozbiljnoj zemlji zahtijevao reakciju drzave.
    I treba. Lik djeluje totalno nesposobno. Makar pred kamerom. Ali je ipak specijalni drzavni tuzilac. I javno je izjavio pred cijelom drzavom da ima dokaze za sve sto je rekao kao i da tuzilastvo zna za ovaj plan od septembra. Zapitaj se smije li specijalni drzavni tuzilac tako da laze?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    22 Posts

Ko mu brani? Koje posledice ce da snosi za to?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...I treba. Lik djeluje totalno nesposobno. Makar pred kamerom. Ali je ipak specijalni drzavni tuzilac. I javno je izjavio pred cijelom drzavom da ima dokaze za sve sto je rekao kao i da tuzilastvo zna za ovaj plan od septembra. Zapitaj se smije li specijalni drzavni tuzilac tako da laze?
    Kad bi nam to bio argument pitali pitali bismo i smije li premijer onako da laze. I njegov zamjenik, sad u zatvoru. Pozivanje na autoritet nije argument.

Daj da popricamo o njegovim izjavama, ne o njegovom statusu. Kaze sprijecen je ulazak oruzja na teritoriju Crne Gore i ono je unisteno. Ko je unistio? Gdje? Kad? Sto cuti albanska policija o tom unsitavanju 600 pusaka?

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kad bi nam to bio argument pitali pitali bismo i smije li premijer onako da laze. I njegov zamjenik, sad u zatvoru. Pozivanje na autoritet nije argument.
    Ovo nije pozivanje na autoritet nego na samoodrzanje. Zar stvarno mislis da mu je u interesu da tako ocigledno laze narod o stvarima koje ne moze da sakrije?

Daj da popricamo o njegovim izjavama, ne o njegovom statusu. Kaze sprijecen je ulazak oruzja na teritoriju Crne Gore i ono je unisteno. Ko je unistio? Gdje? Kad? Sto cute te susjedne policije o tom unsitavanju 600 pusaka?
    Kao sto sam rekao, sacekaj da se sprovede istraga do kraja. Ne mozes da ocekujes da ti svi detalji istrage budu poznati kad ti pozelis.

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Udji slobodno. Mozda se nadje jos koja teorija zavjere.

I treba. Lik djeluje totalno nesposobno. Makar pred kamerom. Ali je ipak specijalni drzavni tuzilac. I javno je izjavio pred cijelom drzavom da ima dokaze za sve sto je rekao kao i da tuzilastvo zna za ovaj plan od septembra. Zapitaj se smije li specijalni drzavni tuzilac tako da laze?
    BOLD: Nema potrebe, imamo ih sasvim dovoljno. Uostalom vrijeme ce pokazati.

Evo na trenutak da zanemarimo nacin na koji je prezentovao te informacije, iako se vrlo tesko oteti tom utisku. Kome ce on odgovarati u slucaju da se nesto od iznesenog veceras ispostavi netacnim? Da li neko smije da laze ili ne u Crnoj Gori, i koliko je narusen sistem javne odgovornosti imali smo prilika da se uvjerimo mnogo puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oces da kazes da sam malouman sto mi nije jasno to sto nasa ANB nije trebala da kontaktira srbijansku agenciju cim su primili informaciju da drzavljani srbije planiraju teroristicki napad? A na osnovu cega ce da prikupe informacije o optuzenima? Od koga ce da traze uvid u njihovo kretanje, razgovore, s kim su ti ljudi povezani i koji je njihov motiv? Od Kambodze? Ili mozda Zimbabvea? Pita ga Petar kako su dosli do informacija, on odgovara: "kao sto su crnogorci uvijek i dolazili do njih - uz pomoc srece i dragog boga". Meni je ovo sprdnja sta coek prica, i to je moje misljenje, a ne mora da znaci da sam u pravu. Ti mozes sa mnom da se slozis ili ne, i da produzis. Previse si se uzivio u ulogu detektiva kad je ovaj slucaj u pitanju... Opusteno, tebra. Ne trazi niko dokaze od tebe, naci ce ih oni koji treba da ih nadju ako ih bude uopste. Odje ljudi iznose svoja misljenja, ne obavljaju policijski posao.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Evo sjedio sam kuci sa dva advokata. I oba kazu da veci debakl nisu vidjeli.
    Nisu mogli da vjeruju kako je uspio ovako covjek da postane tuzilac i to specijalni drzavni.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Oces da kazes da sam malouman sto mi nije jasno to sto nasa ANB nije trebala da kontaktira srbijansku agenciju cim su primili informaciju da drzavljani srbije planiraju teroristicki napad? A na osnovu cega ce da prikupe informacije o optuzenima? Od koga ce da traze uvid u njihovo kretanje, razgovore, s kim su ti ljudi povezani i koji je njihov motiv? Od Kambodze? Ili mozda Zimbabvea? Pita ga Petar kako su dosli do informacija, on odgovara: "kao sto su crnogorci uvijek i dolazili do njih - uz pomoc srece i dragog boga".
    Od svojih spijuna. Zar ocekujes da tako nesto izjavi javno?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čika Katnić u neformalnih političkim krugovima "američki taster tužilac" stavio nam je do znanja koga je uncle Sam zadužio naredne četiri godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daj da popricamo o njegovim izjavama, ne o njegovom statusu. Kaze sprijecen je ulazak oruzja na teritoriju Crne Gore i ono je unisteno. Ko je unistio? Gdje? Kad? Sto cuti albanska policija o tom unsitavanju 600 pusaka?
    Izvinjavam se nijesam pratio. Je li ovo ono oružije što ih je čekalo da ga preuzmu u CG?
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

"Tužilaštvo je nabavilo informacije na stari crnogorski način - uz pomoć Boga i uz pomoć sreće"

Nisam pratio cijelu emisiju, jel stvarno ovo izjavio?
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Page 201 of 217 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)