Napisi ako nije problem
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Mogu ti i ja napisat ako ne znas, nije problem.
Mada vjerujem i da znas koje njuske su 'glave' Demokratske CG.
Umotat go*no u drugo pakovanje je legitimno, samo je ono i dalje ono isto go*no.
Napisi ako nije problem
Podgorica Podgoricanima!
Smrdjelo je jos neotpakovano, moj druze.
![]()
Ču' MANS nije ušao u politiku....
Hahahahahahahahahaa
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ulaze sluzba strana zestoko u becica. Isplatice im se jednog dana. Pametni su stranci![]()
f6
Ne odrice se stara komunisticka njuska poslanicke plate tek tako![]()
Ne bojim se ja za njega, mislim da je sve uzeo u obzir. On je svjestan cinjenice da su promjene neminovne, da je samo pitanje vremena, i da ce zapad morati upravo njega da "usvoji", jer realno, sve i da im se ne svidja, nemaju koga drugog bez njegaIskoristice Ranko maksimalno to sto nema valjanu konkurenciju. A valjda je naucio do sad da je strpljenje odlika pametnih ljudi. Ne kazem da do sad nije pametan, samo je bio poprilicno sputavan
Vidjeces kako ce brzo poceti da mu raste broj pristalica. Prije 4 mjeseca ste svi pricali da cenzus nece preci. Dolazi vrijeme kad ce na izborima ljudi zaokruzivati sposobnijeg, ne bucnijeg
Last edited by Ispichutura; 19-10-16 at 21:03.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
I... sta napraviste sa glasanjem, rezultati I sve te duse?Nesto novo?Bila sam okupirana realnim obavezama pa ne stigoh da ispratim interna politicka desavanja tipa - sad ili nikad itd...Nesto sam preskocila od "novina" u CG?
Hvala Lepo
Ne znamo jos maki evo se ceka vikend. Polako ne zuri se nidje. Sad trenutno da vidimo oko ove namjestene teroristicke akcije. Izgleda je milo platio nekog iz FBI da generise kompjuterski razgovor izmedju sindjelica i dikica. Mislim da je to bilo u nekom od 007 filmova a evo premijerno sada u stvarnom svijetu...
f6
Ja mislim da samo Mila niko ne finansira i da on sam od svoje plate finansira Dps i kupuje sat od 100 hiljada.
A sto je ovo kakvih ulizica ima Boze sacuvaj...
Nema na sta, samo kad te na radost proceralo
Proguglaj malo, 'obrazuj' se.
Sto je fora s ovom teroristickom akcijom, narod nije briga, lise Pobjede i par forumskih aktivista. Htjeli, veli, Mila da otmu...djaolja steta. Nismo mi te srece...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sto se foruma tice imas ljude koji misle da je zavjera u reziji DPS-a, ljude koji misle da je ruska ili srpska (ili jedno te isto) rezija i mene u sredini koji pokusavam da ih primirim da ne lupaju gluposti jer nijedna strana apsolutno nijedan dokaz nema za svoje tvrdnje a ne moze se vjerovati medijima jer objavljuju samo verziju price koja njima politicki odgovara.
Cui bono?
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Prosvijetli me.
Ovo pitanje mozes da postavis tek kad dokazes da do napada nije trebalo da dodje vec iskljucivo do hapsenja. Jer nije isti odgovor na to ko profitira od hapsenja i ko profitira od teroristickog napada. A jos uvijek ne znamo da li je fingiran ili nije. A cak i tad ne mozes adekvatno da odgovoris na to pitanje ako nisi svjestan svih mogucih aktera koji bi eventualno mogli da profitiraju od toga. Sad izgleda smjesno i ocigledno, ali sjeti se kako je Erdogan zajebao citav svijet (ukljucujuci i Ameriku) kad je saradjivao sa ISIL-om. Niko nije imao razlog da posumnja na Tursku u pocetku. I ta situacija je potrajala. Da si tad postavio to pitanje vecini ljudi Turska ne bi usla ni u siri izbor.
Pa cekaj, mozes li da mi kazes sta sam ja to napisao pogresno onda?
Ti si pogresno razumio mene, izgleda jer ja tacno znam sta sam mislio napisanim.
Sagledaj stvari malo sire.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks