View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 196 of 217 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ne mora da bude da je uopste neko iz Crne Gore to organizovao. Pa i nije bas jer ne vidim da je bilo ko u CG imao korist od ovoga.
    S obzirom da proruske stranke nemaju skoro nikakvog benefita od toga, namecunse dva zakljucka
    Zapadne obavjestajne organizacije su organizovale "navlakusu" za implementaciju svojih interesa
    Vlada CG ima dublje konekcije sa istokom nego sto ih nama predstavljaju

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Pa ja ne bih poverovao da može Milo tek tako da se uhapsi...i rešena stvar. A Dikić koji poznaje ceo Milov policijski aparat.
    A znas li mozda sta mu je receno o toj akciji mimo telefona? Kako znas da je mislio da je njegova grupa od 14 ili 20 ljudi jedina grupa koja ce da ucestvuje u tome? Ako je bilo price o 600 pusaka zar nije vjerovatno da je covjek mislio da ce osim njega biti i drugih ucesnika? Bar koliko i fantomskih pusaka.
    Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    S obzirom da proruske stranke nemaju skoro nikakvog benefita od toga, namecunse dva zakljucka Zapadne obavjestajne organizacije su organizovale "navlakusu" za implementaciju svojih interesa Vlada CG ima dublje konekcije sa istokom nego sto ih nama predstavljaju
    Moze biti i da je neko iz Albanije ili Kosova. Od njih je navodno stigla dojava. A razloge mozemo samo da nagadjamo. Mozda su htjeli DF-u da smjeste zbog njihove izjave da bi povukli priznanje Kosova. Ko zna? Moze biti da od ovoga korist ima neko za koga uopste nemamo razlog da sumnjamo. Obican svijet ne moze da zna takve stvari. U svakom slucaju ne vjerujem da je toliko jednostavno kao sto se predstavlja u medijima ali jos manje da je toliko jednostavno kao sto bi teoreticari zavjere htjeli da bude. Sto me cini kvazi-teoreticarem zavjere.
    Last edited by VanjaTheMan; 19-10-16 at 10:05.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Mene interesuje što će da kaže Dikić u vezi transkripta i snimljenih razgovora. Vjerovatno da nije to on, onda se treba vještačenjem dokazat da jeste.
    Mene pak interesuje, kako to da par dana posle hapšenja u javnost već cure takvi transkripti?
    Kakva je to istraga?
    Nema tu šta da se veštači, kad ne znaš ni da li snimak postoji uopšte.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Pi, sad vidim da me je blog Vijesti preduhitrio.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

A znas li mozda sta mu je receno o toj akciji mimo telefona? Kako znas da je mislio da je njegova grupa od 14 ili 20 ljudi jedina grupa koja ce da ucestvuje u tome? Ako je bilo price o 600 pusaka zar nije vjerovatno da je covjek mislio da ce osim njega biti i drugih ucesnika? Bar koliko i fantomskih pusaka.
    Ja ne znam šta je njemu rečeno ni mimo telefona ni preko telefona, ni da li mu je uopšte nešto rečeno.

Ja znam da ni moja baba preko mobilnog telefona ne bi razradjivala poverljive planove, zato što je ubedjena da Amerikanci snimaju sve preko avaksa.

Eto, moja baba pametnija od generala.

Djukanović se ponaša isto kao i Milošević pred silazak sa vlasti.
    I on je hapsio strane plaćenike, domaće izdajnike i terorističke grupe koje su se spremale da ga uhapse, ubiju i destabilizuju državu.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Eto, moja baba pametnija od generala.
    Samo je paranoicna.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ljudi ono saniraju stetu koju su napravili sa lose izvedenom ovom akcijom "false flag" i sto vise saniraju sve se vidi kolko su je lose odradili i kolko je sve providno
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,434
    Thanked in
    2,086 Posts

Da se vratimo malo na izbore.

Raspodjela mandata u koaliciji Ključ je slijedeća:

SNP 3
    DEMOS 4 (iz SNP-a mora da su bili na nekim drogama kad su na ovo pristali)
    URA 2

SNP je na prethodnim izborima sam uzeo 9 mandata. Jeste da im je Bečić okinuo dio partije, ali im nije ponio toliko...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ko danas nije presao cenzus ?
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

“Ključ” u Skupštinu će ući devet poslanika, i to:
    Miodrag Lekić, Srđan Milić, Žarko Rakčević, Anka Vukićević, Aleksandar Damjanović, Goran Danilović, Danijela Pavićević, Dritan Abazović i Goran Radonjić.

Aj' sad zamislite toga Albanca i Bosnjaka koji bi glasao Dritana sa ovom ekipom cetnika ???
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Miodrag Lekić i Žarko Rakčević četnici!? Nevjerovatno šta su pojedinci u stanju da napišu!

Thanks Thanks Given 
    2,260
    Thanks Thanks Received 
    3,030
    Thanked in
    1,271 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    “Ključ” u Skupštinu će ući devet poslanika, i to:Miodrag Lekić, Srđan Milić, Žarko Rakčević, Anka Vukićević, Aleksandar Damjanović, Goran Danilović, Danijela Pavićević, Dritan Abazović i Goran Radonjić.Aj' sad zamislite toga Albanca i Bosnjaka koji bi glasao Dritana sa ovom ekipom cetnika ???
    Mislis da je to teze zamisliti nego zamisliti albanca koji bi usao u skupstinu sa ovim "cetnicima"?Sent from my GSXR1000 @299
    Last edited by Caesar; 19-10-16 at 12:22.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Ali zato Hrvati bez problema glasaju i ulaze u koaliciju sa onima koji su isli na Dubrovnik, a Bosnjaci i Albanci sa nekadasnjeim velikim Srbima. Dok je god ljudima vaznija ta zaludna prica od frizidera ovdje nema srece.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Miodrag Lekić i Žarko Rakčević četnici!? Nevjerovatno šta su pojedinci u stanju da napišu!

Pardon....Zarko nije ....al' zamisli kako mu je familiji kad ga vide na listi sa cetnicima
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tema je izbori, glasanje.... i vise nece nijedan post izvan teme biti prenosen već brisan. Analize novinskih clanaka su na odgovarajućoj strani.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Može li neko da navede bar 3 razloga zbog čega bi manjine prije podržale vladu DPS-SD nego pravile manjinsku sa ostatakom političkih partija izuzev DF ( koji bi je podržao ) ... ako to neko napiše sa razumijevanjem ja bih iako ne podržavam vlast to mogao da prihvatim ... ne postoji ni jedna varijanta osim neke ucjene ili straha koji je opet iracionalan jer su to javne ličnosti koje bi vremenom izgubile bilo kakav oblik posebne odgovornosti zbog podjele resora ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ali zato Hrvati bez problema glasaju i ulaze u koaliciju sa onima koji su isli na Dubrovnik, a Bosnjaci i Albanci sa nekadasnjeim velikim Srbima. Dok je god ljudima vaznija ta zaludna prica od frizidera ovdje nema srece.
    Ja ne znam sto se uzbudjujete oko toga. Da je njima vaznije stanje svog naroda, napredak, zastita kako god odavno bi oni napustili skute gospodara...ovako kad su im licni interesi, stanje na racunu, imovina na prvom mjestu znaju sto treba da rade i vjerovatno ce to i da urade...Vise su puta njih slagali za Tuzi nego na CT za zicaru i autobusku...

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Može li neko da navede bar 3 razloga zbog čega bi manjine prije podržale vladu DPS-SD nego pravile manjinsku sa ostatakom političkih partija izuzev DF ( koji bi je podržao ) ... ako to neko napiše sa razumijevanjem ja bih iako ne podržavam vlast to mogao da prihvatim ... ne postoji ni jedna varijanta osim neke ucjene ili straha koji je opet iracionalan jer su to javne ličnosti koje bi vremenom izgubile bilo kakav oblik posebne odgovornosti zbog podjele resora ...
    Zar ne mozes da se sjetis osim ucjene i straha jos jedne alatke koja se na ovim prostorima koristi? Pomoci cu ti. Nije burgija.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Evo pominje se novo glasanje u Andrijevici,koliko je to realno?

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    9,715
    Thanks Thanks Received 
    6,021
    Thanked in
    2,296 Posts

Ne postoji niti jedan razlog... Uvijek mogu da obore tu Vladu ukoliko se četnici osile i krenu sa glupim zahtjevima i ucjenama...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Zar ne mozes da se sjetis osim ucjene i straha jos jedne alatke koja se na ovim prostorima koristi? Pomoci cu ti. Nije burgija.
    Vjeruj mi da taj dio ne može bit problem i to sigurno nije stvar koju oni traže ( posebno Albanci ) ... ono kako ja zamišljam neku takvu vladu je da bi EU dala zeleno svijetlo u dužem vremenskom intervalu jer bi bio ispoštovan koncenzus dok u drugom to ne može trajat bez godinu ... vjerujem da bi manjinama zbog specifičnosti bile date protokolarne funkcije ( ne mislim na manjinske predstavnike u ostalim strankama ) i uz dogovor oni ne bi imali tešku poziciju dje bi bili pod pritiskom medija ... mislim sve je to pod hipotetički i vjerovatno im DPS nešto tako nudi samo što bi za njih ovo bilo dugoročno na 4 god. ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovo sto je reka Medo_Je je jedan od glavnih razloga zašto manjinske partije neće pristat na to. Drugi je što one nijesu išle na izbore sa namjerom da dobiju apsolutnu vlast, već sa namjerom da predju cenzus i ako je moguće doći u poziciju da budu dio vlasti. One niti žele, niti imaju dovoljno kadrova da vrše vlast. A siguran sam da je ulazak u NATO njima najbitniji i da su dosad imali odličnu saradnju sa DPS-om. Eto, ne postoji nijedan razlog zašto bi pristali na DF-ovu ponudu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SNP trazi ponistavanje izbora u Andrijevici. Listici za lokalne i parlamentare izbore su ubacivani u istu kutiju.

Demokratama fali samo 14 glasova da od DPS-a oduzmu jedan mandat, te dobiju deveti.

Thanks Thanks Given 
    3,196
    Thanks Thanks Received 
    3,234
    Thanked in
    1,568 Posts

Quote Originally Posted by perjanik View Post
    SNP trazi ponistavanje izbora u Andrijevici. Listici za lokalne i parlamentare izbore su ubacivani u istu kutiju.

Demokratama fali samo 14 glasova da od DPS-a oduzmu jedan mandat, te dobiju deveti.
    iha ako budu ponovljeni izlaznost 105%
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by perjanik View Post

Kolko sam ja citao mracni dik je to odbio ili je to bila opstinska izborna
    Podgorica Podgoricanima!

Page 196 of 217 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)