Srednjoskolci su ozbiljniji, barem smo mi bili.
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Pripejd brojevi, smjestaj pored kasarne SAJ-a, i u citavom razgovoru se nekako ne pomenu nijednom ko su ti koje trebaju da postave na vlast.... Sta da je Ranko proglasio pobjedu... Dogovaras nesto, i to u detalje bez ikakvog razgovora sta poslije ulaska u skupstinu...koga ustvari cekas da preuzme.... Sta je ovo, pobuna u srednjoj skoli....
Srednjoskolci su ozbiljniji, barem smo mi bili.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Treba sacekati, ovo je pod medijskom paznjom kako CG tako i okruzenja. Do raspleta ili razjasnjenja cijelog dogadjaja bi moralo doci.
Ko razmisli shvatiće da je URA direktan krivac za opozicioni poraz, tj Rakčević, Rudović (obojica po instrukcijama Miška), Abazović i Konatar. Kao i pročetnički NK odbor.
Upozoravali smo ih što će se desiti ako pođu sa srpskim strankama, da će glasačko tijelo URE da pređe pola u DPS pola u SDP. Bar 2 posto tog biračkog tijela je otišlo u DPS..., tačnije vratilo se.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
A kako ti misliš da će ova država funkcionisat sa ovim ljudima u DPS ... ako je do sad bilo super onda želim da ti i nastavak prodje u oduševljenju ... svakome dobronamjernom je DF poželio sreću sa podrškom manjiskoj vladi dok u DPS očigledno ne žele da uopšte razgovaraju o tome iako su realno poraženi kao koncept upravljanja državom ... da ljudi misle kako je to što oni rade dobro dali bi podršku jer su se npr. i Albanci i Bošnjaci žalili u predizbornoj retorici da nisu zadovoljni stanjem ... prosta logika ...
deuscroix
Ja, koji kad pričam o relativno bezazlenim stvarima, izbjegavam telefon, a ovaj BIL-ovac priča o detaljima akcije preko telefona. Važi care. Majke mi jednog dana ću nekog dobro izdevetati što mi vrijeđa inteligenciju ovako.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
To je ono sto i mene nervira u cijeloj prici, pored gasenja vibera i vocapa.
Moglo je i bez toga, moglo je se mnogo pametnije, suptilnije...
Ovako je prosto pretjerano u svemu, i mi smo svi dovedeni pod lupu medjunarodne zajednice time, i nezavisnih posmatraca... A to me zesce nervira!!!
Last edited by Xerxes; 19-10-16 at 09:11.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Druže, ja te stvarno ne razumijem.
Prvo moraš znati za zlatno pravilo interneta, don't feed the troll.
Pazi, " neprijatelji" za ove izbore: Srbija, savjetnik Vučića je bio Mikašev za ove izbore. Rusija, njihove finansije i firme su svuda po CG, od kojih neke koristi i netjak i ekipa već pomenutog radi trgovanja zemljištem, autoput trt vrt.
Dakle, batali se što je pošteno i ispravno kada je ova vlast u pitanju. Shvataš?
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ljudi, da nabavimo nekolko pripejd brojeva sa 20e kredita i da idemo u akciju. Kad su ovi kiksali sa drzavnim udarom od 50e, mi sa 500e uspjevamo. Sve se ovdje dogovaramo da bude sve transparentno. Znam i dvije babe iz mog ulaza koje su za 100%. One su na postpejd.
Sent from my GSXR1000 @299
γνῶθι σαὐτόν
Evo izgleda nisu bile. Jer evo se dogovara sta dje i kako, kuda se ulazi, sta je zatvoreno a sta otvoreno u tom razgovoru.
Tvojom logikom, ako ides da nesto zauzimas, valjda imas plan prije dolaska na lice mjesta, valjda bi im to jasno bilo unaprijed, zar ne?
Razgovor bi se sveo na dje je oruzije i ko su kontakti.
Znas sta je meni problematicno u tvom stavu i pojedinih ovdje. Ako ste vi u pravu, u CG se nalazi 600 komada dugih cijevi(iste izjave svjedoka prenijete iz "dobro obavijestenih izvora")
Zar vas ne brine da u CG postoji naoruzanje za bataljon ljudi, za koje CG policija ne zna i ne moze da ih nadje. To znaci da je CG na granici otvorenog sukoba jer se posjeduje oruzije za isto.
Ali ocigledna nesposobnost ANB i UP da valjda sacekaju da se dodje do tog oruzija i ljudi u CG spremnih da se upotrebe nije problem. Problem je 20 penzionera.
Je li ti sad jasnije sta je moj konkretan problem u svemu ovome
To da iz Srbije uvijek mozes da nadjes 20 avetinja koji su spremni da dodju na protest i oruzano pokusaju da udju u skupstinu je jasno isto koliko da je i ANB sposoban da sve ovo izrezira.
Iskreno ne vjerujem nikome zivome nista. Ni vlasti ni opoziciji ni Amerima ni Rusima Vucicu Tadicu ...
Vjerujem samo da obican narod ne bi nikad udario jedan na druge zbog glupe politike.
Pogotovo ako se uzme u obzir da je Dikić vec imao aferu sa prisluškivanjem telefona, gde su navodno prisluškivali njega, a on snimao druge funkcionere policije. Pa su isto tako u javnost izlazili neki trankripti razgovora.
I sad taj isti Dikić ode u drugu državu i preko telefona razradjuje plan o državnom udaru, upadu u skupštinu, Rujama, hapšenju Mila, nagradi, rakiji, flašama i svemu interesantnom...
Priča je smešna i providna.
Ono jest, može biti da je Dikić stvarno odlepio zbog bolesti, pa je dozvolio da ga neko navuče kao malog majmuna.
Ali opet, on je samo izvrsilac. Treba videti ko je taj s kojim Dikić priča na telefon,pošto je očigledno da je on organizator. Ako je uopšte taj transkript originalan i verodostojan.
Ali eto, izgleda se samo taj još uvek potražuje.
Last edited by Dača; 19-10-16 at 09:24.
Ovo ti je realan odgovor? Dakle vjerujes da se htio haos preko njih da napravi, ali ne i ostatku informacija koje je dao jedan od uhapsenih.
Samo nekoliko pitanja onda.
A na koga bi to pucali ispred skupstine? DPS godinama unazad slavi u zgradi Stare Vlade
Ako i udju u Skupstinu, ako to oruzije ne postoji za veci broj ljudi, koji je cilj? Pojesce ih policija zabarikadirane u toj zgradi
Pa ako mu je namjesteno onda nikad nije trebalo da dodje do haosa. Pitanje je samo ko mu je namjestio i zbog cega. Ali ideja da je lik dosao da se moli pod Ostrog ili da je znao da radi u sluzbi DPS-a je monumentalno glupa s obzirom na njegova politicka ubjedjenja.
Sto da ne? Ako mu je telefon dao neko kome vjeruje i rekao mu da je telefon siguran onda ne vidim zasto bi sumnjao osim ako je paranoican. A da je paranoican ne bi ni dolazio.
Mene interesuje što će da kaže Dikić u vezi transkripta i snimljenih razgovora. Vjerovatno da nije to on, onda se treba vještačenjem dokazat da jeste.
Bratislav Dikić nije neki lokalni kabadahija iz kafane.
On je general policije u penziji i nekadašnji komandant posebne jedinice policije.
On je nekad prisluškivao sve živo i tu oblast drži u malom prstu, kao i rad bezbednosnih službi.
Pa ja ne bih poverovao da može Milo tek tako da se uhapsi...i rešena stvar. A Dikić koji poznaje ceo Milov policijski aparat.
Ne postoji siguran mobilni telefon, jer se u etru apsolutno sve prisluškuje. A posebno su interesantni keywords tipa Milo, hapšenje, izbori, skupština, Ruje, nagrada, narod, masa i slično u zavisnosti od problematike.
Đe mogu nać rezultate po biračkim mjestima iz 2012. i 2009? Radim esej na temu "Migracija Hrvata u Crnoj Gori".
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks