divna "utrka"
Dopao mi se novi renaultov motor.Mocna masina! Poceli su ka kolege i Coswortha![]()
SHUMAHA!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lojzek :ass: :ass:
TAKUMI
divna "utrka"
Dopao mi se novi renaultov motor.Mocna masina! Poceli su ka kolege i Coswortha![]()
Like Frankie said "I did it my way"
- - - - - -
"Molim lijepo,vele da zena od nesoja moze da napravi chojeka pa ako idemo tom logikom onda vishe zena stvara jedan chvrst kompaktan karakter - moramo legalizovat poligamiju!"
Zadnja sezona za NAJVCEG!
Prica mu je bila za plakati, kako je mogao da prica tako? Odakle mu ta snaga? Kad je rekao "pokojna majka" onda sam....:cry:
Najveci kralj svih vremena!!! Ode i taj! :cry:
Ali izgleda, kao SHAMPION!!!!![]()
TAKUMI
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jeste, ajde poklonite mu bodove za titulu pa da ga ne gledamo vise.
I velis Hercules, nema namjestanja?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sto je sad namjesteno?
njega su kaznili u Monte Karlo pa je preteka ziv. Da ne poredimo ove 2 staze za preticanja.
Legenda!!!
Nema ga vise medju driverima!
Pete Vindsor: Uvijek su ga kritikovali, ja sam ga pratio od kad je poceo da vozi Formulu 1 ali on je NAJVECI!
TAKUMI
nije u tome stvar, da mu nije bilo ferarija nebi bio dje je, sam svesan toga nije iso iz ferarija i zato se povlaci da se nebi vidjelo sto je shumi bez ferarija. stavi druge dobre vozace u ferarija pa ces da vidis koliko ce da postignu a i ovako dosta postizu sa losijim bolidima. FIA bi trebala uvesti pravilo da su svi bolidi iste aerodinamicnosti i snage motora e pa onda bi sve ovisilo o vozacu i kvalitetu bolida-konstruktora. ovako je lako ferariju samo nadje dobrog vozaca i ne brine
Da da kad bi to tako bilo. Ne mlati. Da je ovo da je ono da je baba imala muda bila bi djed sa sisetinama. Eto prosle godine Ferrari bijase tek 3ci.
Hercules, jesi li slusao komentatora?
Prikazan je snimak sa Massinog bolida. Nista nije otkriveno sto bi moglo Alonsu oduzeti bodove.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
vidio shumi da je zagustilo pa na vrjeme da pobjegne ovaj da se povuce.
popravljaju se drugi bolidi i samim tim bolji su ishodi drugih vozaca sto je shumi vidio pa na vrjeme da ......
pusto je u godine pa ne moze vise da vozi pa se mora povuci
samo se vi tjesite, zahvalite se ferariju
a sto bi bilo da je kojim slucajem hakinen ostao i preso u ferarija, onda bi shumi imao ulogu koju je imao barikelo dok je bio u ferarija
pa normalno da mnogo zavisi i od bolida, zasto bi inace postojao sampionat konstruktora?
a to sto velite neka ide Schumi bice zanimljivije; strasno bi zanimljivo bilo ove godine da nije bilo njega i Ferarija :roll: ne znam samo ko bi se od ostalih primakao renou i alonsu
Dont miks grendmas end frogs.
On je osvojio sve sto se da osvojiti i mislim da ce proci dugo dugo vremena da neko obori rekorde koje je on postavio.
Uvjek sam se pitao, kad cu prestat da pratim F1. Evo, dosao je trenutak, trenutak kada odlazi doktor, profesor i Bog Formule 1.
Njegov govor na pressu je bio toliko emotivan da... :cry:
Hvala ti za sve lijepe trenutke, hvala ti za sve sto si nam dao u zadnjih 15 godina!!!
Good luck in your private life!!!
Predator, enough please!
TAKUMI
Zivo me interesuje sta je NAJVECI rekao Kimiju na postolje?
1. Kimi, navikni se na ovo!
2. Nemoj mi unistit bebu ko McLarene!
3. Mali, pazi se sljedece godine s ovim, prebrz je!
:lolblue:
TAKUMI
Zao mi je sto se Shumi povlac,volio bi da se oprosti sa OSMOM titulom,zasluzuje!:-)
fabia, pustili su te iz zatvora :P cccc spijune :P
neka alonso sjedne malo na zemlju poletio je visoko![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks