Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Osnovana sumnja da su srpski državljani koji su uhapšeni u nedjelju učinili krivična djela - stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju proizilazi iz prikupljenih podataka i dokaza, iskaza osumnjičenih, oduzetih predmeta i mjera tajnog nadzora, saopštio je vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.
On je podsjetio da je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u noći između subote i nedjelje uhapšeno 20 osoba zbog postojanja sumnje da su izvršila krivična djela – stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.
evo da nekima bude jasnije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Posvadjali bi dva oka u glavu.
Doktori!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Pozvati narod na masovne proteste, ili trpjeti ovaj zulum još dugo, dugo...
Ово је из саопштења ВДТ од јуче, а не на дан избора, и ту не пише да су дотични радили за одређену политичку партију, већ да су се спремали да прогласе побједу те партије, што значи да их за сада ВДТ не повезује са било којом политичком партијом.
Опет кажем ВДТ и Управа полиције ће овај пута јасно морати доказати те своје тврдње не само пред судом већ и пред јавности Црне Горе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
http://www.vijesti.me/vijesti/dikicu...-u-sudu-908043
Evo nam Dikic uhapsi Mila sa penzionerima i djecinom
Podgorica Podgoricanima!
Pa zar i na proteste nije sacica ljudi krenula da rusi ogradu pa poslije toga se svi zalecese
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kako pozlilo Rambu...? Zar nije trebao da pobije pola CG...?
sent using tapatalk
#fakenews
Svako ko ovog lika posmatra kao penzionera nekog je lud. A u to je li sve ovo predstava ili nije, ne ulazim.
Sent from my Samsung S7
Bar, sad se hvatas na semantiku, a kad se sve ovo smiri, mislim da ce se i UP sa Stojanovicem i VDT sa Stankovicem hvatati na istu tu semantiku za jedno 6 mjeseci kad ovo zaboravimo, jer srecom kod nas nikad nije dosadno
Optuzbe za ugrozavanje ustavnog poretka 24. Oktobra..... ah da .... zaboravih.....
Dobro bi bilo da Demokrate sad naprave spot " Husoviću ne boj se , više nas je "![]()
deuscroix
A cudi me da zbog cilja koji su imali nisu dosli koji dan ranije da se bolje pripreme? A i te kamere na granicu bas se izgasise kad su najvise bile potrebne
Iskreno se divim svakome ko vjeruje u pricu da bivsi sef zandarmerije jedne milionske zemlje dolazi sa grupom gradjana da zauzme skupstinu uhapsi predsjednika Crne Gore i ako stigne okupa se koji put jer more je more.
Dikicu su sto posto dali para za lijecenje
Podgorica Podgoricanima!
Ako je tachno da ima kancer, pod$eti me na prevaru iz serije Billions..
sent using tapatalk
#fakenews
Referendum 2006:
Vazeci: 415,665
230,711----DA----55,50%
220,749----57,75%
Cisto sumnjam da bi mu odjednom pozlilo da je predstava. Odnosno cisto sumnjam da je ovdje po DPS nalogu. Osim ako nisu otrovali mrcenikaAli moze da bude da mu je neko namjestio. A da li je to uradio DPS ili DF ili neko treci mozemo za sad samo da nagadjamo. Moze da bude i da nije niko iz Crne Gore nego oni koji su poslali dojavu sa Kosova ako uopste postoje i ako su imali neke nama nepoznate razloge. Zato bih zamolio ljude da se manu teorija zavjere. Bar do sledece nedjelje. Jer donositi jednostavne zakljucke kad ne mozemo da budemo sigurni ni sta je informacija a sta dezinformacija nije zdrava navika.
Ja sam gledao masu holivudskih hitova i citao ponesto i vazda su u drzavni udar umjesani djelovi vojske ili policije, a ne saka jada iz druge drzave. To sam gledao jedino u Expendables sa Rokijem u glavnoj ulozi, a i oni su se namucili dobro tu u mnogo manjoj drzavi. Moras bas glup biti ili ka Roki da to pokusas.
Sent from my GSXR1000 @299
γνῶθι σαὐτόν
Pa i Demokrate su procrnogrska partija a i SDP ... ne vidim što znači to račinanje a ne može se reć ni da PzP&URA nisu procrnogorska partija ... to je izlizana priča vjeruj mi ... više nas je od premijerovog kriminalnog okruženja ljudi koji priznaju pljačke ali im nema ko sudit jer su zarobili institucije ... prosto ...
deuscroix
Da je stvarno teroristička grupa sve bi se obavilo u tajnosti (hapšenja i zaplijene materijala) kako i dolikuje profesionalcima. Potom bi se poslije raskrinkane organizacije pohvalili u vidu samoreklamiranja svoje sposobnosti. Bar ja tako zamišljam profesionalni rad, a sve van toga mi je... ,,mutno'', u najmanju ruku.
Sent from my Motorola 8400
Podjoh Dikicu malo na facebook page. Skoro Crnu Goru da i ne spominje. Sve i samo Srbija, Kosovo, RS. Po profilu onako "gut feeling" rekao bih da se ne bi on upustao u lude besmislene avanture.
Mada ima tu i veza interesantnih: https://www.facebook.com/bratislavdi...09?pnref=story
A da li je bolestan covjek, maybe or maybe not: https://www.facebook.com/bratislavdi...43?pnref=story
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks