Ljudi, je li neko odje govorio da imaju jeftini letovi na relaciji Tirana-Rim?
Za Vueling na checiin samo daš pasoš. Mada ja uvijek nosim za svaki slučaj kartu![]()
Ljudi, je li neko odje govorio da imaju jeftini letovi na relaciji Tirana-Rim?
Imas ovaj blue/panorama ili blue expres to je isto. Lete iz tirana za italiju bas dosta gradova
f6
A josh jedno pitanje , koliko je sigurno ostavljati kola na parking aerodroma u cilipe ?
Jel ostavljalo koliko vas ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ostavljao sam ja . a i dosta auta sa nasim registracijama ces vidjeti tamo.
Always,forever and beyond ...
Stivi, ako ti nešto znači, možeš ostaviti auto kod mojih u HN, ali mislim da nema potrebe, do sada nijesam čula za nijedan incident na aerodromu. Pušti sve to, nego uživaj u Barsi, imaš u čemu!
Sa kojeg aerodroma leti Wizzair iz Milana? Meni daje i sa Malpense i sa Bergama u isto vrijeme. Sprdnja.
Nije sprdnja, nego jos neko vrijeme ce letjeti na Bergamo, pa se totalno prebacuju na Malpensu.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
samo malpensa vec. klikni bergamo ali neces naci datume.
f6
On je odavno presao na Malpensu.
Ni meni ne daje datume kad izaberem Bergamo. Znaci samo Malpensa. A recite mi sad ovo narode, kako da ugrabim ovaj promo discount club Wizzaira? Tada daju jes vece snizenje.. Receno mi je da su uspjeli da kupe povratnu za 30 Eura PG-Milano-PG. Mene je ispala 45 Eura povratna u novembru. Karta kupljena u petak prosli cini mi se..
http://www.exyuaviation.com/2016/09/...podgorica.htmlLow cost airline Wizz Air will shift its operations on its Bergamo - Podgrodica route to Milan's main international airport - Malpensa - starting September 20. The budget carrier launched flights from Bergamo to the Montenegrin capital two weeks ago. The shift will see minor changes to the departure and arrival times but the route will continue to be maintained twice per week, each Tuesday and Saturday. Wizz Air faces no competition on the route. Montenegro Airlines used to operate three weekly flights from Podgorica to Milan Malpensa in 2011 but suspended the service just a month later due to poor loads.
Neka ti stizu obavjestenja mailom tako je najbolje. Promotivno tesko sad vec krece nova godina ostavljanja kaArata pa ne daju nista. A sto se wizza tice kao 6mjeseci prije kao 2mjeseca pravila nema malo su teski po pitanju promo perioda. Najbolje je 6nedelja prije ali isto tako ako vide da se ne uzimaju karte moze se desit 10dana prije da je jeftinija... I naravno datum je bitan ne moze ocekivat cijene oko nove godine da budu niske
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
I ja sam nekoliko puta ostavljao kola na Cilipe, sve je bilo ok.
Sada me zanima ostavljanje kola na aerodrom u Tirani, ima P1 i P2 ima li ko kakva iskustva ? Preko Tirane idem do Atine 2 dana
P2 bez ikakvih problema...razlika je samo sto je P1 natkriven ali isti djavo samo sto je skuplji...ne primaju kartice moras da razmijenih eura
hvala puno na informaciji, ja sam nekoliko puta ostavljao kola tamo ali na nekoliko sati ne duze. A za kartice vec imam iskustvo sa Albanijom, samo dolari ili EUR![]()
Za Vueling iz Dubrovnika moram poc' na njihov salter da mi izdaju karte pa onda da cekiram prtljag?
Treba li kakvu potvrdu sa sajta da im dajem ili samo pasos?
Hellblazer...
Dovoljan je pasos. Ali za svaki slucaj odstampaj potvrdu
Always,forever and beyond ...
Korisno http://en.parkopedia.com/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kofer mi je rucni sa tockicima 60x35x20 a dozvoljeno mi je 55 na norwegian i vueling ...
Moze li proc u kalup ili da se ne igram?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Kad ga budes gurao u kalup, gurni ga tako da su tockici gore... Ima da bude pasent...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sad sam ga stavio na glavu i viri 5cm kad maknem gornju rucku vire tockovi 3
A imam i torbu pa cu u nju
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Bolje onda tako da ne rizikujes...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks