PAra vredi ad block. Jos da ima kakav za tv i da se pocine![]()
PAra vredi ad block. Jos da ima kakav za tv i da se pocine![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Virus gripa.A moram radit.Uf.
Sent from my GT-I9070 using Cafe Del Montenegro mobile app
"Tiha voda brijeg roni..."
Kretenki, koja je spakovala bebu od nepune godinu dana na miting DPS-a u Sportskom centru, dva šamara od mene, da bude svjesna svog idiotizma!
Nije majka sve što je šašavo!
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakvi irvasi sto je ovo..
http://www.vijesti.me/vijesti/niksic...ih-zena-907622 :-)
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
The Frajle i njihov repertoar...
nervira me što su ljudi lijeni da na stranici potraže info nego šalju poruke koje troše vrijeme potpuno bespotrebno.
Da oce mac' ovo vise!:hammer:
![]()
Kad mi napisu "mali potrosac". Nebitno je li BMW, Passat, Yaris od hiljadu kubika...svaki je mali potrosac. Ja, recimo, trazim auto i uopste mi nije bitno je li mali potrosac, ali kad to vidim automatski me odbije.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nervira me kad cujem da dijete roditelja zove imenom ili nadimkom.
G*vno malo, nijesi tatu na ulicu nasao...
Đuzla, strog si...kad je dijete malo meni je to simpatično...moj sestrić moju sestru zove Mama Nana (ime joj je Ana)
Đuzla slažem se, ali ne bih vezivao to za godine. Svakako mi je ružno čut' kad roditelje po imenima dozivaju.
Roditelji su krivi, kad su djeca mala simpatično im je da ih zovu po imenu, a kad djeca porastu čude se otkuda to...
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
Boli grlo...'oće seljanka iz Kuča Biter Lemon s puno leda na slamčicu...
Izgleda iz kuca kolektivno imamo problem sa grlom
f6
Kiša... Stani više jbt...
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Misllim da ću danas komšijama iznad da uzmem po kutiju cigareta.
Ukoliko me budu pitali odakle znam koje cigarete troše, reći ću da radim u policiji. Terasu neću pominjat.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Kad pomenu bacanje opušaka na terasu, imao sam jednog blesavog komšiju kojem su stalno bacali opuške komšije iznad. Žena mu je sve to kupila da se ne bi svađao sa komšijama dok jednog dana nije sjedio na terasu i počeli da padaju opušci, komšija nije bio lijen no uzme zrele japanske jabuke sa terase i počne da uzvraće udarac. Nikad više mu ni jedan jedini opušak nije sletio na terasu. Pa eto ugledaj se na mog komša pa vidi što ti je činjet...
A i ja ove pokrivam i opravdavam toliko vremena, pored svih negodovanja ostalih. Stariji su od mene, neki panjati, ne mogu im reć alo divljaci toliko godina sprcaste ne znate što je zgrada i zajednički prostor.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Treba da vidite bijele ćikavce teta iza vrata Rokšpedovih trafika...Ta pluća su odavno u crno zavijena...
Danas, ako prođem tuda, fotografisaću, pa da vidim 'oće li što činjet' povodom tog svinjca...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks