@straus Da li ima sanse da mi provjeris sto mi se desava sa ugovorom. Niti mi je aktiviran i ternet, niti sam dobio podatke za aktivaciju D3go ?
1- to sto sjecka udjite u podesavanja i odradite pocetna podešavanja, posle toga nece sjeckati.
2-sto se tice aplikacije d3go, takodje u podešavanjima ti pise da izaberes da li da koristis mobilni prenos ili samo da mozes putem wirellesa.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
@straus Da li ima sanse da mi provjeris sto mi se desava sa ugovorom. Niti mi je aktiviran i ternet, niti sam dobio podatke za aktivaciju D3go ?
Ja sam juce bio u poslovnicu i potpisao za duo net gold extra ali sam se danas predomislio . Može li se prepraviti taj ugovor , nisu mi još dolazili doma?
Što je sa računima za septembar? Ništa mi još nije dolazilo? Bio juče momak što je zamijenio opremu... Naravno ne zna nikakve detalje... Treba li da idem u poslovnicu Telemach-a da potpisujem neki ugovor ili šta već?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja platio bez racuna, jer je za septembar svakako redovni mkabl racun
TT
Koji korisnici imaju mogucnost da koriste D3Go? Da li samo Duo i Trio?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Piše na sajtu ispod svakog paketa
Hvala ali mogao je da ide i odgovor Da, samo Duo i Trio... Cisto radi onih pomalo lijenih i onih koji vjeruju da smo ovdje da jedni drugima malo olaksamo, kao sto ja vjerujem...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
;-)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pitanje: Ja sam iz Bara. M Kabal ima bez risivera ili modula. Samo kabal u TV. Moram li uzimati risiver ili....
Stvar je u tome što NE koristim mobilni prenos nego sam na wireless (telemach) i u sred glednja mi prjavi da ne može preko mobile mreže ili prijavi da sa trenutne mreže ne mogu da gledam NG npr (znači na telemach wireless sam konektovan u tom trenutku)
A na ostalim televizorima? ne može uopšte da se gleda sjecka, ili su "pikseli ko rode"
Unifon i internet rade dobro, da ne bude kako se samo žalim![]()
Last edited by Iceman; 13-10-16 at 13:23.
Nema, i zavrni kablove skroz, moze biti da nisu.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ok...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hvala. Razumio
zna li neko koji su parametri za pristup (user/pass) ovom cisco modem-ruteru ?
Who let the dogs out
bogami je lista HD kanala u odnosu na Extra TV impresivna.
btw. zna li ko koja je sudbina Arena Sport HD paketa na telemach? na sajtu se ne pominju.
Za sad ih ima
Arene lete iz ponude cim istekne ugovor
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks