Ja produzim ono h na kraju. Fertihhh, pa to tako jebozovno zvuci i svidjelo bi ti se sigurno. To mi je najbitnije, da se tebi svidja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja produzim ono h na kraju. Fertihhh, pa to tako jebozovno zvuci i svidjelo bi ti se sigurno. To mi je najbitnije, da se tebi svidja.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To je jebozovno samo sa njemicama. Kazes joj(kad ono ovo) aaaaah das ist guuut, a ona nastavi nastavi(weiter weiter na njemacki) i ti od jednom(system shutdown) das ist fertihhhhh....
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Hahaahaahahaahhaahahahaahah
Lavju!
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Hahahaha, zezam se sa tripletom zna on. Valjda...xD
Cus on ne zna. Eeee iskusno je to, namazano
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Dokaz da su made in China/Albania/Serbia itd.
Nezavisno od tebe, u Italiji postoji direktiva kojom je jasno odredjeno koja vrsta simboila mora da stoji na etiketama za cipele. Npr. Made in Italy, Vero Cuoio ili simboli poput ovog:
Italijanska zastavica i ostali sarenisi nisu medju tim simbolima.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
To je simbol koze.mada vjerovatno ima i tu i tamo lazne etikete. Tesko je danas saznati sto je original ili ne.
To ja znam jer je meni brat iz Italije.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jel ti brat za dps? xD
Sto je to bitno?
Nemam rodjenog.
Kako nema nekog pokreta rukom koji znači: ostavi taj **** telefon više i vozi
Nije lako, ali je jako rođaci.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 09-10-16 at 15:55. Reason: Napisah rasisticki odnos. Pretjerah.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Kada me saceka medicinski radnik na salteru u djecjoj bolnici dje se predaju/podizu uzorci/nalazi krvi i mokrace sa sve ZAPALJENOM CIGARETOM dok uzima podatke!!!
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mrzne ambasade, uhhhh raspali ljudi koji tamo rade, jaooooooooooo
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Mozda je slab razlog za temu ali me nenormalno nervira kad god vidim da je neki dan etiketiran kao "svetski dan" necega ili kad god neko sebi uzme za pravo da neki dan proglasi kao dan kada se treba fokusirati iskljucivo na nesto. Razumem drzavne i verske praznike, nisam protiv toga, ali me jako iritiraju ove zapadnjacke gluposti sto svaki dan obelezavaju nesto. Ako im je vec toliko stalo da svaki dan skrecu paznju na nesto onda neka uzmu spisak 365 najsmrtonosnijih bolesti. Ne moraju biti cak ni bolesti, mogu biti i drustvene pojave i prirodne nepogode pa onda neka izigravaju neku dusebriznost. Kako mrzim kad tako sve hoce da ukalupe da se svi ponasaju po istom modelu.
Last edited by Severnjak; 11-10-16 at 12:45.
Dan djevojcica, veli...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nisam ni znao da je i dan devojcica, mislio sam da je "samo" Coming Out Day za ove lgbtase. Neki dani su verovatno uvedeni i iz komercijalnih razloga kao "Mother's day" i "Father's day" a neki tek da liberali mogu da serendzaju. Svejedno je bas iritantno i prakticno jedino u svrsi toga da internet komuna ima o cemu da palamudi tog dana. Jedino se DELIMA moze nesto promeniti u pozitivnom smislu a i ta promena negde nije uopste ni moguca. Ali previse je ljudi koji misle da sto ce sesti za kompjuterom i napisati neki status da ce uciniti neko bozje delo.
Mene na fb doceka pitanje ocu li profilnu sliku da uokvirim prigodnim simbolima i obiljezim dan djevojcica...jer sve djevojcice na svijetu zasluzuju obrazovanje, srecu i ostalo sto je lijepo...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa to sluzi da bi se skrenula paznja na te stvari, nebitno cega je dan.
Ovo kad neko ne zna što će od sebe, otvori agenciju za nekretnine...eventualno postane fotograf...
Sell the Vatican, Feed the World!
Oni te glume u reklamama za jastuke, kad prislone glavu sa onim odvratnim orgazmicnim smijeskom.
Glavu bi im prosuo sa onim kezom plasticnim.
alo, pa je li Nobel za američku tradiciju zadužen...??kreiranje novih poetskih izraza u okviru velike američke muzičke tradicije
Svaka čast tebi Dilane na svemu, ali brt šeni se malo
Nije lako, ali je jako rođaci.
J**ebi youtube i oni odvratni debili iz Df-a. Sta god da otvorim prvo mi njihov snimak otvori. Da Bog da u nedelju ni jednoga glasa ne osvojili.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks