Ja mislim da im je racun za struju 30e![]()
Ziva istina
Sjecate li se Hard Rocka kad se otvorio? Svaka susa i marusa se sjatila da demonstrira plateznu moc bolesnih suma na racunima.
Ni do dana danasnjeg nikad nijesam usao u taj Hard Rock iz inata.
Evo ga niko vise ne pominje, mislim da ni muve nema.
Cus hamburger 10 eura. A u Pod Volat za 10 eura, troje pristojno da rucaju.
Ja mislim da im je racun za struju 30e![]()
Vezano za hrc, je li iko ikad vise vidio bilo kakvu reklamu od njih? Promociju, flajer, desavanje, makar onaj prozoric na fb da ti iskoci.. Nista
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nope. Nije im ni program neki...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
ja sam bio samo jednom I izjedoh neka rebarca...
Bila su strasna moram to priznat![]()
vidji mora se priznat da je burger bomba i ostalo. ali tipa cuo sam oni su imali neke promocije, rucak, vikend, akcije itd medjutim makar ja zato nikad nisam cuo tj vidio zvanicno. ne znam ko im radi marketing ali po meni je isti katastrofalan.
f6
Ja sam jeo na promocijama stek i burgere. Bas je ogromno snizenje bilo tipa sa 24 eura na 5 eura, to mi je izaslo na fejsbuku.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
to sam ja vidio jednom da im je onaj najskuplji stek bio tipa 4e za dan nezavisnosti amerike, a inace je nesto masu para 30e tako nesto...
ja se sjecam te jedne i nikad vise. i za tu smo saznali preko rekla-kazala.
e da sinoc neko pice sa drustvom vise da se porazgovara nesto dje sto kako u city kvart ili pivnice ili full restoran nema neke srednje opcije. ajde onaj ULIX malo krimi prica, cep unutra ali stvarno je lokal predobro uredjen i konobari profesionalni. da neku medjuvarijantu svaka preopruka.
sto se tice pivnica jedna napomena- samo preko morace ona u maxim.ovu kod keta (tomosa) pa ne izbjegavat ali bas je losija hrana od one tamo.
f6
I ja sam jednom bio u onu u centru ono je tuga sto se hrane tice...
U onu preko puta Maxima, konobari cuskaju pribor za jelo nogom. Toliko.
Kako prekoputa? Na koju mislis?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
U zgradu Maxima, pardon. Pilsner Urquell.
Ka svudje. Dobro je to. Bolje nego oni brljaci iz gardena. E kako su smanjili porciju tortilje...
f6
U garden su konobari totalna katastrofa, osim onog malog sa brcicima on je ok ...
A sto znaju i da probaju da te ukradu to je posebna prica
Vidji, vazda su konobari s brcima najbolji. Sheca li se ko onoga konobara u hotel CG sto je ima nenormalno dlakave ruke? Kako me bilo strah od njega kad sam bio dijete...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pilsner Urquell ima najjacu Diavolo pizzu na svijet. Po jedan kolutić kulena na svako parče. Pih. A vidjeh i da ne rade nedjeljom.
Nekad bila dobra zalud, nekad davno no se sve kvari u grad. Dje je najbolja tortilja za iźes jer u garden mi se ne ide vise? Picu sad goodfellas/glorija za narucit, moze i preporuka na ovo (ne roma, sidro, tabasko, nije to to :P )
rm -rf /
Meni je extra tortilja u buzz caffe u trzni centar bazar, 3 eura kosta. Njima je inace na svu hranu 20% popusta i sve im je extra
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Je li moguce ovo
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
u subotu su imali tri porudzbine pakuje ih momak ispred mene totalni haos ne znaju sto kome ide. ZNACI TACNO 3. i zove na telefon kaze a tek za sat vremena u haosu smo. ja u lokal gledam oko sebe bas nikog nema. sam.
juce burger u HRC bila je promocija vikend (naravno opet saznao od drugih slucajno) plus ti konobar to ne prica nego te ceka namazano.
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks