zna li se do kada ce biti otkljucani svi ovi kanali?![]()
Ima li jos neko da mu kad pritisne FAV dugme na daljinskom otvori pocetni meni umjesto omiljenih kanala?
zna li se do kada ce biti otkljucani svi ovi kanali?![]()
Pa valjda do Nove...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kolike su vam brzine neta u odnosu na prije? koliko vam pokazuje na speedtest u odnosu na dok je bio m kabal
Last edited by oblivion; 12-10-16 at 17:37.
Iste su.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Da li su to samo mene već prebacili na telemach bez ugovora![]()
TT
I meni zamijenise risiver danas. Cini mi se da je ovaj novi dosta sporiji u odnosu na prethodni mkablov. Sporije reaguje mislim i malo je komplikovanije za snalazenje
Sent from my D5803 using Tapatalk
Btw prijavih se danas za duo net gold extra.
Ima spijuna odje, brisi post 😄
Odavno se prijavio za duo gold ali opremu za net i ugovor još čekam. No, bar su brzinu podigli na predvidjenih 20/2
TT
Ja sam upravo mijenjao u meniju jezik zvuka i cim prebačim nick jr i vratim se na njega zvuk se vrati na engleski... Inače ne znam da li je i kod drugih, ne mogu da mijenjam kanale na ovaj centralni "krug" već samo na dugmad za promjenu kanala. Wtf?
Meni kod majke na 40
Ja ne znam za druge ali ovaj daljinski je totalna glupost. Ne vjerujem da navigacija ne može da se obavlja na centralnom krugu sa strelicama... Cak i meni lista sa kanalima ne moze vec se trebaju razmaci po 10 kanala praviti sa ch +/- dugmadima
I ja se sve na strelice cimam. Navikamene nervira kad otvorim fav pa onda na ok ocekujem listu svih kanala, a ono i dalje na fav. Isti mi djavo trazila 2 kanala po sredini ili ovo kad se moram vracat
Nije navika već loše osmišljeno. BBM-ov risiver je imao logičniji smisao. Po meni je Globo mkabl-a bio extra...
Za 9 eur, koliko su ga nabavili toliko.
Sent from my H60-L12 using Cafe Del Montenegro mobile app
Citajuci ove postove izgubio sam volju da uzmem jedan od paketa telemacha. Cekacu dok ne poboljsaju usluge i opremu (ako to ikad bude), a do tada cu placati najskuplji i najgori internet u evropi ovim lopovima iz telekoma.
Po$eka si sad ove iz telemacha strasno
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Sjecka li jos kome onako bez ikakvog pravila, full random? Zamrzne sliku na sekund pa radi ok pola minuta pa opet pa tako par puta pa onda 10-15 min ok pa opet sjecne...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Skecka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks