CrossClimate su svakako bolje od ovih drugih sto si pomenuo.
Nisam nasao na poslednjih 10-tak strana, a muka me je da citam od starta, pa me interesuhe da li neko ima iskusktva sa Michelin energy saver gumama?
Drugo pitanje koju gumu izabrati - continental c.premiumcont ili od Michelin-a energy saver ili Michelin crosscliamate?
CrossClimate su svakako bolje od ovih drugih sto si pomenuo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Crossclimate nisam imao, a od ove dvije mi je bila bolja continental.
prednost kontinentalu pa onda michelin - to?
ja sam energy saver imao na megana i potpuno je korektna guma, i ne trosi se brzo....
ali bih iz nekog razloga uvijek izabrao continetal pored michelina...
ovaj crossclimate vidim da ima dobar review, ali sara je katastrofa...ne vidjeh odavno nesto grdje![]()
Pazi ti njega, sara je grdna.
Guma je savrsena all season.
TAKUMI
nisam znao da je poceo i izgled sare da se gleda![]()
kako me pizdi rainsport sto naopacke stoji aaaaaa
P9lite
Ovo je izbor guma:
Gislaved 88t tl urban speed
Hankook kinergy eco
Kleber dynaxer hp3
Michelin enenergy saver
Riken maystorm2 b2
Od svega ovoga mi se Michelin namece kao najbolje rjesenje
zezajte se vas dvojica![]()
ali stvarno, meni guma koja ima ovakvu saru uvijek izgleda mnogo uze nego neka klasicna sara... pa na auto stavis 225 a vizuelno makar meni izgleda mnogo uze...
a i ovaj jeste ruzna to ne mozete osporit...a ne ulazim u to koliko je guma dobra![]()
A zamislite kada skapirate da Sava adapto koja košta manje od 40e nova na 15tice savršeno obavlja svoj posao...
Naravno u uslovima ograničenja koji vladaju na našim putevima ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Golf3
-------
Ocu da cackam nesto oko njega (trapovi i ostale stvari) i nagrdio sam prednje dvije gume i trazim toyo ali da im je sara na (w) kupio sam ih prije 2god u kastelanu ali su ove dzabe.
http://www.vujacic-company.me/guma/t...plus_WT107008/
http://www.vujacic-company.me/guma/t...-03_100055133/
izgled auta je 100x ljepsi na w saru nego na ove za traktor.![]()
Ocu da uzmem zimske gume za auto, u pitanju je golf 7 205/55R16 dimenzija, zanima me je li ko imao iskustva sa Uniroyal ms plus 77 i Bridgestone LM 32
Uzmi Michelin Crossclimate i poyyyy
TAKUMI
Meni je ta dimenzija, vozim na zimskim Pirelli Wintera, zadovoljan, a let je su mi Uniroyal
Sent from my Motorola 8400
Crossclimate vidim da je all season a meni treba bas zimska jer imam nove ljetnje. Mislim da cu ipak uzeti kontinental ts 860 jer vidim da ima najbolje ocjene na testovima a mala je razlika u cijeni
Mislim da ce moje sledece gume upravo biti ove Crossclimate, citao sam i gledao snimke o njima i mislim da su bas dobre. Michelin kaze da je to ljetnja guma koja ima dobre karakteristike na snijegu (ima oznaku zimske gume M+S i pahuljicu sa tri snjezna vrha). Testirana preko 5000000km na temperaturama od -30 do +40 a razvoj njen trajao 3 godine.
Ako je neko vec ima, ne bi bilo lose da napise svoje iskustvo.
Ma Continental je po meni best buy guma.
Imao sam Uniroyal RainSport 2, smeće od guma. Drže jednu sezonu i to je to. I uske su i previše mekane.
Zimsku imam Uniroyal MS plus 66, ali nije za extremne uslove. Završava posao za ovu Podgoričku zimu.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Koliko mogu koštati CrossClimate 16ice? Svejedno mi je dimenzija?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sto mislite za Zeetex gume? Australijska kompanija sa pogonima u Kini, vidim da su kod nas bas jeftine, 16-tice M+S oko 50e, a po stranim forumima se niko ne zali, cak sto vise bas ih hvale?
Ljudi, upamtite da su gume poslednje na sta bi trebali da stedite! Uzmite provjerene, dobre, skupe... ne kupuju se svaki dan...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks