e jbg... Vazda zakasnim, za sve :P A spameri, trolovi, toga na oglasima vazda ima vise nego prodavaca i kupaca :roll: Uostalom, zar nije zabranjeno likovima sa samo 4 posta da postavljaju oglase i komentarisu?!? Ima li ikakvog kriterijuma vise, ili kao i njemu, prvi post moze da bude oglas?
ma, jak mi poznavalac treba, skines neku app za OC, poigras se sa slajderima i pratis temperature. Ova nikad nije OC-ovana, jer nikad nisam igrao igrice na njoj, a ono sto jesam je tad, prije 5-6 god, letjelo i na default. Vidim da si ti jedan od onih koji vole da troluju tudje oglase i prosipaju pamet, a niti imas sta da ponudis, niti zelis sta da kupis. Poenta price je da se za 50 eura zaista ne moze ocekivati 4K gejming sa dx12 efektima. Nastavi da spamujes, ako ti nije problem, taman mi refreshujesh oglas sa tom teskom pricom
ne reinstalira mi se cijeli sistem, lijen sam![]()
vrijeme je da sjednem sa sasom.mne i mozda jos par ljudi, i razmotrim sta pazariti za 1.5k do 2k eura, da me opet lijepo posluzi 5+ godina, kao sto je ova konfiguracija do sada. Da mogu prosto da dodam SSD (ne podrzava chipset, il u najboljem slucaju ne radi TRIM kako treba), 8 ili 16GB rama i 950gtx, sa ostatkom sistema sam sasvim zadovoljan jos uvijek za ono sto meni treba (multimedia, surf, office, a gejming odavno vishe ne).

A ovoga kolegu novog iskuliraj, samo spamuje 

Reply With Quote
Bookmarks