adnan kroviro tek kupljenu truju
![]()
ovdje je jedina mgućnost da se bukvalno svi zaposleni u apsolutno svim službama u kojima je korupcija i nepotizam omiljeni način za komunikaciju i rad, zamijene ljudima sa strane koji niti koga znaju niti imaju i kojima nije bitna rodjačka, kumovska, komšijska i plemenska povezanost i onda bi e vrlo brzo promijenile navike našega bolesnoga u korupciji i nepotizmu ogrezloga naroda!
Odje te od malena uče da se sve mora "nekako" platiti, počev od odlazaka na dječije rodjendane đe se od bruke ne može poć s čokoladom, no se mora ponijet poklon što bolji i što veći da ni se obraz ne uzme, pa preko kumovskih i rodjačkih posjeta bilo kojim povodom i bez povoda đe se ne može od bruke poć bez kese sa voćem, kafom i čokoladama makar i ako si bez banke žute za to moraš imati, ili biraš da NIKAD ne odeš da obidješ rodbinu jer nemaš za "kolače" pa se tako otudjuješ, pa preko svadbi iako nemaš za leb moraš vala barem 100 eura mladu častit ili nećeš ići na svadbu od bruke manje ne ide....kao debil sam se osjećala na jednoj svadbi u Njemačkoj dje sam se o jadu zabavila što ja odavde da ponesem čovjeku koji radi u njemački t mobil kao inžinjer i ima preko 3000 platu a četvoro ih u kući rade....ja od bruke rekoh tamo ću bit ka siroče a ispadoh ovca jer poklone koje je dobio od kolega i prijatelja njemaca su bili bukvalno simbolični i vrlo originalni! Bukvalno! Kovčežić sa pijeskom u kojemu su sve novčići po euro, oko 50 eura....korpu sa pivom tj sa nekih deseta flaša raznoraznih proizvodjača piva..drvo suvo na koje je zakačeno po 5 eura na desetak mjesta kao plodovi....e tad sam vidjela da smo samo mi Balkanci obični kreteni i gluperde mutave kojima je bitna forma a ne suština! E ako se nikad ne promijenimo, a nećemo, onda će nam i saobraćaj i zdravstvo i sve ostalo ostati zadovijek ovakvo! Žao mi je što vam moram reći da mi to dočekat nećemo, ja sigurno a bojim se ni vaši potomci! NIKAD!
Last edited by zvoncica; 07-10-16 at 00:35.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
adnan kroviro tek kupljenu truju
![]()
TAKUMI
Nije kod nas, ali mi interesantno, 3 Audia u udesu
http://www.jutarnji.hr/#&gid=5109452&pid=5109431
Smokovac
Sent from my MX5 using Tapatalk
To je najveci problem, kako li ce pare klepat. Tu mislim i na generalno pare za MUP i na prljave prašinare i stavljanje para u dzep. U Hrvatsku su me zaustavili na autoput, izvade fino aparat za karticu, na licu mjesta ako platim karticom 50% placam manje kaznu. Sto nasi strucnjaci to nemaju? Investicija ravna NULI. Sto sve vise ulazimo u ovu pricu, sve mislim da je pored nesavjesnih vozaca kriva i nesavjesna policija za sve ovo sto se desava u saobracaju. Ima prostora da se poboljsa bezbjednost u saobracaju na milion nacina, ali primarno je pare klepat izgleda.
Nije nikog bilo u kola, airbag iskočio, a hitna i policija tek dolazila.. Samo da je dobro čovjek
Sent from my MX5 using Tapatalk
a zato sto smo mi polovicni u svemu
stavili su kamere kroz pg, grdilo apra platili iste i instalaciju, kupili centralu i nju grdilo para platili, obuke i to je to... centrala jos u neko skladiste stoji
uveli su biometriju i kaznenen bodove i bilo je receno da ce svaka patrola dobiti PDA sa citacem - isti momenat svi podaci da mu izadju na osnovu dokumenta pa da se u skladu sa tim radi (da se biljeze i opomene i za koji su prekrsaj bile)... sve fino i centralizovano - kad patka
tako i kontrolisu saobracaj, po cijelu godinu prave akcije za pojedinacne prekrsaje, te pojas, te telefon, te zimska oprema... zaustavi te u kontorlu s telefonom na uvo, ali te pusti jer je akcija POJAS... i tako redom... svi lokalni policajci znaju dje se najvise grijesi i kad i svi komandiri to znaju, ali se kontrolise nesto drugo...
Ne može se ovo opravdavat sa rečenicom " takav smo narod ".
I najgori narod se ućera u brazdu, samo ako ima tvrde ruke. Nijesmo ni mi mimo svijeta. Kad će se to desit, niko ne zna, a i djeluje da nije izvjesno uopšte.
Evo i danas na kružni kod Capital-a na svako treće auto se ABS pali jer svako čeka poslednjih 15 metara da počne da koči prije kružnog.. kao da se niko više ne sjeća što se dogodilo prije samo 3 noći...
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Da, narod se moze ucerati u brazdu, ali treba da ima neko ko ce da ih ucera.
TAKUMI
Ovo je najnevjerovatnija stvar. Kako ne utiče ovo generalno na narod? Ja neću prosipat neki moral ođe kao većina nego ću reći da vozim relativno brzo (nikakvo divljanje i preticanja na pune i slično) ali ono, vozim opuštenije malo, ne bakćem se previše ograničenjima, svakako nisam upadao da kucnem u rizične neke situacije, ne "spavam dok vozim". Ali posle svega što se izdešava vozim i sporije možda nego što bi trebalo i oči mi dođu ka dva eura prije svakog pješačkog na bulevare.
Last edited by BiTrAtE; 07-10-16 at 13:54.
Mene pola ovih udesa nije jasno kako se dese
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
A bager parkiran na sred "puta"
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo nije kod nas
Florida.
TAKUMI
imala je srece sto je ovaj civic limo da je hatch udavila bi se
She is only here to annoy herself!
Sad kod tunela na vranjinu elevator vadi auto iz jezera. Neko izgleda sletio...
-1
![]()
TAKUMI
Ovaj se za 100e popravlja i lagano opet na put
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Ovo je nekih -0.05
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks