View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Cestitke momcima na ubjedljivoj pobjedi i petardi! Bez obzira na sve, ko se ovome mogao nadati?

Sad hrabro na Dansku! 'ajmoo!

Thanks Thanks Given 
    6,190
    Thanks Thanks Received 
    6,743
    Thanked in
    3,222 Posts

Dje ste sad negativci?

Kojasevic odlicno pojacanje. Ovakav centersut/korner ka njegov nikad nijesmo imali do sad.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Bravo momci! Kako je lijepo vidjet da se može! Za ponos svih nas.

Eto šta se dobije kad je trener elementarno pismen, pa zna postavit i prekid, i stavi igrače da igraju na svojim prirodnim pozicijama.

Ne znam što ljudi imaju protiv golova iz prekida. Hvala bogu pa smo i tu napredovali. U nekim utakmicama te stvari će biti prelomne.

U svakom slučaju, na stranu visok rezultat, ovo je veliki podsticaj i za samopouzdanje i za formiranje pravog tima.
    A ovo je ekipa kojoj tek treba da se priključe najbolji mladi igrači, kao i Vučinić i Baša.
    Aleluja, imamo čemu da se nadamo i radujemo!
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Milo mi je i zbog onih sa mocartsporta. Danas prognoziraju, vele ''najrealniji x''.

Prc! +

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Jovetic igra sad kad ne pepelji u inter,moze mu se sad
    Dobro ti je ovo slobodno.

Thanks Thanks Given 
    2,407
    Thanks Thanks Received 
    2,402
    Thanked in
    1,507 Posts

Svakako odlican rezultat,pobjeda je upisana bar ja se nisam nadao da cemo lako dobiti. Svaka cast ekipi i treneru

Pisi Milijana Vako

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Svaka cast, razbiste ih a nije ni najmanje bilo vidjeno. Jeste da ste bili favoriti ali laganu pobedu je slabo ko ocekivao a i ovi bolje rangirani od vas. Danska je sada cini mi se u fazi podmladjivanja, ako tu ostanete neporazeni mozete da se nadate drugom mestu a da se ne lazemo Poljska ce uzeti prvo. Ovo vam je bila utakmica koja je morala da se dobije bar za ikakvu nadu, gostovanje Kazasima ce vec biti mnogo teze, Poljacima su uzeli bod uz dva gola. A i ono protiv Jermenije ce biti tesko, vratice im se Mhitarjan do tada a moraju i oni bar nekome da zakinu bodove. Jeste da cete realno izvisiti za baraz ali za svoje mogucnosti ostavljate solidan utisak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Danska ima odbranu ka' svajcarski sir i sa pametnom igrom pobjedjujemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Poljaci dobili Dansku 3-2.

Tabela poslije drugog kola:

1. Crna Gora 4
    2. Poljska 4
    3. Rumunija 4
    4. Danska 3
    5. Kazahstan 1
    6. Jermenija 0

12.10, pored meca Danska - Crna Gora, igraju Kazahstan - Rumunija i Poljska - Jermenija.

Vidjecemo kako ce Rumuni proci u Kazahstanu, mada ja sam potajno ocekivao i kiks u Jerevanu, kad ono 0-3 za prvih 15 minuta.

Uh, kako bi nam znacila cudesna 3 boda u Danskoj, mada i bod moze dobro doci, stim da ce nam onda Poljska a i vjerovatno RUmunija bjezati 99% 2 boda.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Ono što me najviše raduje je što posle 2:0 nismo stali.

Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Sva sreća pa je Savić već stavljao Lewu u džep

Biće zanimljivo sa Danskom, samo neka zadrže ovako disciplinovan pristup igri i biće dobro.
    Tri boda bi bila monumentalna stvar u ovom trenutku.

Thanks Thanks Given 
    12,574
    Thanks Thanks Received 
    2,364
    Thanked in
    1,207 Posts

samo da iskažem zadovoljstvo i neizmjernu sreću igrom naših sokolova, nijesam odje mogla da naviam i pišem gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo pa sad za svaki ovo dodajem, nego sam gledala spremajući se za posao...kako sam srećna! Tako bih voljela da ne posustanu da ovako lijepo igraju! Oni su ličili na ozbiljnu ekipu, na jedan tim koji ima i svojih mana ali koji ima i svojih vrlina! Poš'to su prije prvoga gola imali nekoliko vrlo izglednih šanski bila sam van sebe da će ih to "ubiti" i da će izgubiti želju....ali oni su bili jedna uštimovana i podmazana mašinica, koja je krila mane ili se trudila da ih sakrije a ono najbolje što ima nudila i prijetila time! E to su naši momci!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ne valja ova pobjeda ništa. Vratite cica, dejo odlazi, golovi iz prekida, brna odlazi...

Thanks Thanks Given 
    9,372
    Thanks Thanks Received 
    6,844
    Thanked in
    2,695 Posts

Steta sto sh se danci vratili protiv poljaka da su ih ovi smlatili sa nule moral bi im bio nikakav. Nije danska neka sila moze se sa njima ali definitivno bez scekica

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

E ko može poslije ovoga meča riječ prigovorit i igračima i stručnom štabu,e da mu ga stavim malo uusta.

Svaka čast momci! Tumba za desetku!

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by HENKEL View Post
    E ko može poslije ovoga meča riječ prigovorit i igračima i stručnom štabu,e da mu ga stavim malo uusta.

Svaka čast momci! Tumba za desetku!
    ziva istina...
    no je odje Brna vecinu navikao da samo pljuju (zasluzeno naravno) pa sad neki ne mogu da se opasulje

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Loša vijest za Poljsku i Napoli, Milik im je van terena naredna 4 mjeseca, što znači da ne igra protiv nas u Novembru.

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Da nema nekih zutih kartona kod Danaca

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Protiv Armenije nijesu dobili nijednu, a sinoć su dobili zute Schmeichel i Eriksen. Ne znam da li su prethodno nesto zaradili pa ih ceka pauza.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Loša vijest za Poljsku i Napoli, Milik im je van terena naredna 4 mjeseca, što znači da ne igra protiv nas u Novembru.
    U novembru igramo protiv Armenije u goste
    Generalno nije toliko teško za sad ... formula da se nema vodje u ekipi u svakom sportu ( govorim o nama ) daje rezultate ... ostaje da vidimo kako će to ići protiv Danske koja će bit silno motivisana da se opravdaju posle sinoćnje katastrofe 2/3 utakmice ... nema se zamjerki što se tiče sastava jer i kad bi se uveo uslov da je igrač rodjen u CG ne bi bilo turbulentno iako pošteno govoreći nikad nisamo imali problem sa ovim drugim , čak naprotiv , ali se mora vodit računa i o tome ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Nismo mi te srece da im požute dva najbolja igrača... Mada, Ericksen ako domori makar jednu utakmicu, to ce bit veliki hendikep.
    Vidjecemo kako ce ici u Koenhagenu, mislim da se na prekide sigurno ne mozemo ovoliko oslonit, jer Danci imaju prilicno visoke reprezentataivce.
    Bitno je da nastavimo sa ovim pristupom i da se spremamo meč za meč jer nas najjače utakmice čekaju na kraj cikliusa... Ovo ce sigurno bit najneizvjesnije grupa

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Primjetio sam da vise nema prakse ko prije da se na svaki poziv zovne neko novo lice( iz Srbije). Samo mi je zao dje onog Kostica ne nagovorise kad su vec uvozili igrace , znam da su probali.
    Igrac koji pravi razliku a ne Marusic i Volkov i sl. (iako je prvi pruzio dobru partiju sinic, za promjenu)

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne razumijem osporavanje Scekica? Momak u tandemu sa Djidjom odigrao odlican mec sinoc. Mnogo bolji igrac od Zverotica, Drincica i ostalih skartova koji su godinama trovali nas vezni red...

Tumbakovic pojednostavio nasu igru tako sto je odradio dvije stvari - postavio igrace na svoje pozicije i objasnio im da kad nemaju rjesenje naprijed slobodno vrate loptu nazad. To se sinoc moglo primijetiti u X navrata, sto je greske svelo na minimum...

Treba cestitat momcima na timskom duhu i zalaganju. Odavno nisam imao utisak da je atmosfera u reprezentaciji ovako dobra. Isto tako, treba biti posten pa reci da je Kazahstan sinoc prikazao mozda i najgoru partiju od svih reprezentacija koje su do sada gostovale pod Goricom. Ne zelim da umanjim nasu pobjedu, samo se trudim da budem realan pred ovo gostovanje u Kopenhagenu.

Mi igramo dobro u prvih 60-70m, ali kad dodjemo na 30m od protivnickog gola smo totalno bezidejni. To je onaj momenat dje se igra razvija na klasu pojedinca, na razliku u kvalitetu. Dobar trener smisli sistem da ekipa lako prenese loptu do posljednje trecine terena, medjutim tu kad je odbrana gusta i kad nema toliko prostora pojedinacni (ne)kvalitet itekako dolazi do izrazaja. Mi smo nekoliko utakmica upravo tako izvadili na klasu Vucinica, ali takvog igraca vise bukvalno nemamo. Muke ce bit da bilo kome damo go iz igre, ali ipak raduje sto smo sa Kojasevicem dobili jednu opciju vise u napadu - prekide.

Ne znam... lijepo je vidjet 5:0 na semaforu pod Goricom, ali najavljivat pobjedu protiv jedne ozbiljne reprezentacije kao sto je Danska i to u gostima je ipak pretjerivanje. Ne kazem da je nemoguce, ali treba biti objektivan i shvatiti da nam je bod puna kapa.

Na kraju krajeva, ako pobijedimo svakog pod Goricom i uzmemo u utorak bod Danskoj mi cemo biti na svjetskom prvenstvu. 😀😀

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Kazahstan kvalifikacije za sp u fudbalu sport klub 9/10/2016
    https://mega.nz/#!qsIjkTQZ
    decryption key: !3KM7RsaKTxFoAiOIRYW6cQz53fzPsvqDhbfRCGO81SM
    Last edited by Montenegrino-CT; 09-10-16 at 15:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by popokatepetl View Post
    Nismo mi te srece da im požute dva najbolja igrača... Mada, Ericksen ako domori makar jednu utakmicu, to ce bit veliki hendikep.
    Vidjecemo kako ce ici u Koenhagenu, mislim da se na prekide sigurno ne mozemo ovoliko oslonit, jer Danci imaju prilicno visoke reprezentataivce.
    Kako sinoć Tumba isprica ispade da su nam prekidi glavna taktika, a mi tek poceli pri kraju meca sa Rumunijom kad usao Kojasević. Cista slucajnost jer kad bi se na tome insistiralo onda bi starter bio Vlado Boljević. Garant su gledali njihove prve dvije utakmice i bolje od nas vidjeli nedostake te odbrane koja je ubjedljivo losiji dio tima. Prekidi malo teze da će upaliti ali brza dva krila i Raicević na centru .... Jojo će imati sansu da se poigra sa njihovom odbranom i stvara paniku i prazan prostor za nekog. Izgleda da je atmosfera u reprezentaciji dobrai sa malo samopuzdanja iz Danske stizu 3 boda

Page 1920 of 2251 FirstFirst ... 9201420182018701910191619171918191919201921192219231924193019702020 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)