Kako da izmolim da mi se dodjeli javna IP adresa, jer sa ovom ne mogu vecinu sajtova da otvorim.
Zvao sam sve moguce brojeve niko se ne javlja.
![]()
Meni su nudili prepis ugovora na telemach, ali bez povoljnosti koje imaju novi telemach korisnici, tj. pretplatu od 11 eura prvih pola godine, tako da sam odbio.
Kako da izmolim da mi se dodjeli javna IP adresa, jer sa ovom ne mogu vecinu sajtova da otvorim.
Zvao sam sve moguce brojeve niko se ne javlja.
![]()
Jeli ovo moguce ? :lolblue:
Jesu li svjesni sa ovim sto rade...![]()
Who let the dogs out
Mora sa su im pošli DNS serveri. Jedino mi je to logično, inače je sprdnja...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pratim kom. i ne mogu da vjerujem kakvih buda** ima.
ako u te vase pećine imate opticki zamijenice vam sve uredjaje i dobicete da mozete da snimate i premotavate u narednih 72sata.
Meni nista nije nestajalo ali je samo int malo usporio ali ce biti ok za par dana.
--treba li kome da zavrsim sto da ne bi plakali?
Nerealno je da su ovakvu zbrku napravili. Da kucnem meni sve radi ok ali ovo sto se drugima desava je sramotno.
P.s danas je prebavicanje hd kanala osjetno brze. Preko risivera sve sljaka kako treba ali sa kablom direktno u tv u drugoj sobi to lose ( kvalitet slike) izgleda- mnogo slabijr nego prije.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by laciale; 08-10-16 at 10:33.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zna li neko u čemu je problem?
Uzeo sam novi resiver (stari crko), kad sam ga povezao na tv su mi se pojavili sve dupli kanali, odradio sam ponovno skeniranje kanala isto se pojavili dupli. Ručno sam brisao duple i sortiraj kako mi odgovara , snimio sve. Danas upalim tv ponovo dupli kanali i poređani po brojevima. Kako ovo da rijesim?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Podji u Gintash potpisi za d3 mini![]()
Sent from my LG-H850 using Cafe Del Montenegro mobile app
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Izbrisase mi se svi kanali, zna li ko one frekvencije za resiver i za tv za pretragu kanala ? Na automatic mi nista ne nalazi.
570
6956
Послато са sm-g530fz уз помоћ Тапатока
Mjenjao DNS servere, ne pomaze. Adresa preko koje izlazim na Internet se nalazi na raznim "crnim listama".
eBay i PSN sto najvise koristim ne mogu otvoriti.
Kad ukljucim proxy 'ultrasurf' i dobijem drugu javnu adresu sve radi bez greske.
Bio sam u poslovnici, ostavio kontakt, mozda se smiluju da me zovnu.
10e sam napravio racuna na 18000, a niko da mi se javi.
Last edited by dewas; 08-10-16 at 22:15.
meni internet od juce odlicno radi - na risiveru kanali odlicni i sve ok dok je analogna znatno losija nego prije.
Koja muka na vas moji junaci!?..vidim mnogo je tesko koji dan bit bez interneta i kablovske,pa se polemike vode..e kukala vi chapra
Poslije nekoliko dana mogu da kažem da sam prezadovoljan ponudom kanala. Ovo je stvarno vrh, takođe i radio stanice. Internet mi je za sada ok, isti paket i protok Net16
@PARABELUM: a zasto bi bio bez necega sto placas?
Ne pamtim kada sam proveo malo vremena uz tv, ne mogu od djece doći na red ali sada ugrabih vikend. Ne znam da li ima međ muškarcima ođe ljubitelja kanala za spremanje hrane tipa 24 kitchen. Ja tako upalim i onda mi se stomak pomami kakvu erotiku grmansku sve spremaju
Nego moram viđet koji kanali idu u koji paket
Sent from my D5803 using Tapatalk
Naprednu 😅
Ni meni ovo nije jasno, na mkablu ponude tv-a i neta i to mozes da spojis kako ti odgovara, a za vec "gotove" pakete te preusmjere na telemach.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
imas na sajtu...start, hit i plus...kitchen ti je u start.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks