@Majo, procitaj par postova iznad.
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Btw. Sta se desava u CG? Ko ce pobijediti?
Hvala Lepo
@Majo, procitaj par postova iznad.
Ne znam o kakvom popuštanju URA-e oko referenduma raspravljaju Lepetanac i Bole, kad je pri sklapanju koalicije Ključ dogovoreno da sve 3 partije glasaju za referendum
A Žarko Rakčević je svakako rekao više puta da je za referendum, i bez tog "sporazuma" sa SNP-om i DEMOS-om
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ma sve brisu.. veze nemam ni moj tekst gdje ode ni zasto.. sad mi sve nepovezano djeluje od ovog sto citam. I ko o cenu ni o kone...muka mi aktivirati comp...
evo ukljucih komp ali opet ne kontam sta pisu,,,nepovezana prica I postovi..
e moj komsija... devojka je trebala samo da kaze : " gospodo iz DF losa vam je prica I pozivam gradjane CG da glasaju za DPS I g. Djukanovica koji je odlican izbor bla bla" I crnogoski ga uljepsa, podici se s njim I DPSom I sve je ok posteno... Ovako ne znam ni sta ona hoce sa ovom tj ovakvom pricom.. Nije sramota pohvaliti svoj izbor.
Ja da hocu da glasam za nekog sa ponudjene liste, ne bi se moglo zivjet' od mene I hvale za moju opciju.. od muke bi svi podsvjesno glasali za moj izbor... boh.. Ovo sve nesto mlako I bledunjavo.. Gdje I'm je energija...
Umije li ovaj narod pohvaliti nekog ljudski I konkretno.. hm...sve klot frket pa jopet
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-10-16 at 22:48.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Za takve pohvale je potrebno istinski vjerovati u ono što se priča i propagira, a toga kod nas rijetko ima...
Mislim da nema šansi da Ranja podrži bilo koju opciju koja uključuje referendum za NATO... Đe god se pojavio rekao je da oko NATO-a (tj glasanja u skupštini o tom pitanju), nema nikakvih pregovora ni ustupaka...
P.S. Pogazih što sam rekao sinoć, al eto, čisto da pod$etim na tu veoma bitnu stvar oko NATO-a...
#fakenews
U jeku izborne kampanje DPS čini, za njih, nevjerovatnu grešku vezanu za tender za valorizaciju Buljarice. Očekujem da opozicija ili "opozicija" narednih dana uzvrati na adekvatan način.
što da neće ko da prestane da ih glasa zbog toga...no će se ponadat da će se i njima bacit koja mrvica
She is only here to annoy herself!
sto sablju kuje kad je mrcit nece ...
ili crnogorski ' celo jajce u pitu'...
kad vec 'istrcavaju' da se glasnu..
kad god napisete to "Ranja".. valjda bliskosti ili tepanja radi... meni to zvuci kao da ga zovete paukom...Mislim da nema šansi da Ranja podrži bilo koju opciju koja uključuje referendum za NATO... Đe god se pojavio rekao je da oko NATO-a (tj glasanja u skupštini o tom pitanju), nema nikakvih pregovora ni ustupaka...
P.S. Pogazih što sam rekao sinoć, al eto, čisto da pod$etim na tu veoma bitnu stvar oko NATO-a...
horror...
za rijec ustupak treba zaista imati dobar % glasaca... a sve mi se cini da to nije realno za SDP..
p/s/ jedva Vas prepoznah..nick ..avatar..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-10-16 at 23:05.
A zašto Pravedna Crna Gora ne ide na izbore opet?
postoje li još uopšte?
She is only here to annoy herself!
ovo oko referenduma za Nato je isto obican spin. Glasanje ce biti u parlamentu i svaki poslanik SDP URA i mozda cak neki Demokrata ce glasat za.
Prije ce neki DPSovac glasat protiv.
To pricam citavo vrijemr
Podgorica Podgoricanima!
Nema nama sreće dok se ameri i rusi takmiče kroz nas.
Dokle god ta deponija političkog otpada zvana Demokratski front bude nailazila na dvocifren procenat podrške javnog mnjenja u Crnoj Gori, ne možemo računati da može doći do promjena na političkoj sceni, pa time i do nekog socio-ekonomskog napretka u drzavi. Neko je ovdje pomenuo Buljaricu. Zašto Buljarica, Valdanos, Solana, Budva, nepoštovanje postupaka o eksproprijaciji, nepoštovanje ustava i prava svojine, devastirana i uništena crnogorska obala, rasporodaja miliona kvadrata obale za mizernu cijenu od 5 centi kojekakvim tajkunima koji hoće da grade privatne vile na najljepšim djelovima crnogorske obale ne mogu da dodju na red? Zašto? Pa zato jer ovaj politički trulež radi direktno u korist DPS. U finišu izborne kampanje, kada treba najžešče napasti DPS ukoliko im je cilj da dodje do promjena, i to ne samo Đukanovića ganjajući sitne političke poene, već suštinski, ukazujući faktima i dokazima na sve zloupotrebe i korupciju, oni šalju trik-ponude opozicionim partijama u kojima se sva ova priča razvodnjava i vraća na stare kolosjeke.
Znate li koliko mene sada interesuje referendum, NATO, Rusija, Amerika, raspodjela fotelja? Kada je već sada jasno da smo zaduženi toliko da će decenije biti potrebne da isplivamo iz septičke jame ekonomske politike DPS? Ali Front to ne interesuje, bubašvabe se odlično snalaze u takvom okruženju.
Oni nisu bolji od svog političkog neprijatelja, što pokazuju i priče koje se plasiraju u određenim medijskim krugovima bliskim vlasti iako "nekim čudom" ne postoji insitucionalna volja da se tako nešto sankcioniše, već se vraća energija na ulaz povratne sprege DPS-DF, hrani radoznalost i sujeta masa, suštinski se ništa ne mijenja, a ovi vječiti opozicionari, koji bi se odavno povukli da drže do ikakvih moralnih načela, nastavljaju da se kupaju u novcu građana Crne Gore.
Potvrda sve ove priče je dio dokumentacije koju je DF predao Agenciji za sprečavanje korupcije u pet do dvanaest, koja ni ne liči na dokumentaciju nego na aljkavu škrabotinu musavog djeteta koje kaže da nije pojelo čokoladu. Tu itekako ima indicija krivičnog djela, pa ćemo još jednom vidjeti kako (ne)će institucije reagovati. Ali svakako očekujem buru u medijima o "nelegalnim tokovima novca", kao i u slučaju Medojevićevog zelenašenja.
Au, ovo je bilo ... za medalju. Cekaj malo. Kad je izasla u javnost informacija o nastavku pregovora? Juce. Prekjuce. Sta je DF mogao da uradi? NIsta. Informacija je klasifikovana kao tajna, objavljivanje, sve i da imaju bi bilo kaznjivo po zakonu. Ako ne vjerujes meni, pitaj Raska Konjevica. Sinoc je imao papir, ali nije mogao nista o tome da prica. Pretpostavljam da si po zadatku opljunuo DF, ne vidim drugi razlog. Ili je prosta mrznja, pa po navici da pljucnes.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Zaboravili ste da je Krivokapic izjavio da nece ni sa Dps-om ni sa Df-om. Sjeca li se neko price u Podgorici? Krivokapic ce 100% da podrzi Mila ako bude stani-pani. Kad bih morao da biram prije bih glasao Mila nego njega a i jedan i drugi mi izazivaju blagu dijareju.
A čiji (koje partije) je usklik [slogan] najizazovniji?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Anketa Ipsosa od prije par dana:
DPS 44
Front 17
Kljuc 13,5
SD 4
Pozitivna 1
Becic 7
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Bez SDPa
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Djukanovic barem ovaj put posteno govori, nema buducnosti, novih radnih mjesta... prica mu je on ili srpska opozicija.
Na narodu je da presudi, licnog sam misljenja da sigurno pada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks