ali mi je interenasnto dje mi to skidose....auto mi je 95% vremena ili u dvoristu firme ili dvoristu kuce... i onda to malo vremena sto provede na nekom parkingu, dodje neko i skine ti antenu jer mu je dosadno vjerovatno....
cudi me da mi nisku skinuli rotkape...nisam ih ni vezao
Je li sajam auta sad za ovaj vikend?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Bilo je obavjestenje odlozen je
f6
svaki salon pravi interno akciju
P9lite
Imam situaciju i ne znam u cemu je problem. Naime, vozim e53 i od kupovine nije mogao da reprodukuje muziku sa CD-a. Posto je dugo stojao u garazi i nije se vozio, pretpostavio sam da su se "ulijepili" pokretni djelovi na sanzeru (iskustvo). I bio sam u pravu. Kad sam ga otvorio i ocistio, podmazao, poceo je da radi bez problema ALI se sad javio drugi problem. Nije izlazio zvuk, nego kad se pojaca na max, cuje se kao neka skripa iz zvucnika. Napomene radi, FM stanice sasvim dobro rade, tj zvuk se reprodukuju bez problema.
Misleci da je problem u samom laseru ili maticnoj ploci, narucio sam Digital Music Changer sa Alija i evo mi upravo stigo. Ovako po ovoj kisi sam odmah posao da ga montiram nadajuci se najboljem...kad ono TRT. Isti onaj skriputavi zvuk koji je javljao kada se pojaca na max i sa sanzerom.
Ako je neko imao iskustva sa slicnim neka podjeli sa mnom rjesenje. Sve ideje i sugestije su dobrodosle.
Moze i preporuka za nekog majstora da se ne bakcem oko ovoga.
Taco i Bugi - ili Edin na stari.
Oni su ti doktorirali za to.
Pa ako odlucis da te najavim - ako se ti razumijes mozda ti oni objasne u cemu je problem pa sam napravis.![]()
Odlucio sam se. Slobodno me najavi jer poludjeh vise![]()
Hvala vam ljudi, lakse mi je kad cujem iskustva drugih ljudi, jer ispade da ni jedan komercijalni ne valja nista. Konkretno sad gledam nekog klia 1.5, 2012 godiste, presao oko 150 000km, uvoz Francuska naravno. Kosta oko 4000€, stvarno je ocuvan kao nov. Jos da se malo isproba i provoza i mislim da je to to.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Mislim da nisu, jer i ovaj poslednje generacije ima isti sistem ubrizgavanja(Delphi), i da su Renolaši ugovorom vezani za tu saranju. Motori 1.5dci sa većom snagom(vise kw/ks) su imali Lukasov sistem koji nema tu boljku, a medju teretnjacima nema tih motora.
Kod nekih je problem dolazio na 80-100k, dok su drugi prelazili i preko 250k bez njega, ali kad se desi onda je investicija ogromna (nova pumpa, dizne i rezervoar, = >1000€).
poslato s Jadrana
nema frke od 2006 sa delfilem
P9lite
megana 2009g delfi sistem zezao coveka i isao u srbiji pa rementovao,,,,toliko o tome...
LolČina
TAKUMI
izolovan slucaj 😉
P9lite
Ti opiljci su se javljali kod Clio 2 serije i to u pocetku. Na Clio 3 toga nema. Medjutim, to se moze desiti ako se sipa pogresno gorivo, umjesto dizela benzin, ili ako se vozi na rezervu i ostane bez goriva, kad se mjenja filter nafte a ne prajmira se sistem dovod nafte. U sustini pumpa visokog pritiska ne smije da ostane bez podmazivanja u suprotnom dolazi do ostecenja. Zato ne vozite ove novije CR motore na rezervi, i prilikom promjene filtera nafte obavezn da se ozraci sistem ili manuelno pumpicom (clio 3 je ima) ili dijagnostikom kod onih koji nemaju pumpicu.
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Iskustva vlasnika clia 3 koja mozemo pročitati po forumima govore drugačije @Novica, nisam imao Clia, pa neću da tvrdim.
poslato s Jadrana
@Tom Ne znam, ja sam se informisaoo o tome prije nego smo kupili ovog Clia 3. Nadam se da nece docido toga, za sad je na 175000 (koliko se sjecam) i nema problema.
@Injection, I o tome sam nailazio na forume, i za A6 koji sam trgovao sam trazio ali nisam nasao ni jedan primjerak da je njima posla pumpa. Dosao sam do zakljucka da su pumpe koje su ugradjivane u pocetku na A4 2008 i 2009 imale problema, dok kasnije je vrlo rijedak slucaj i uglavnom ga povezuju za one razloge gore sto sam naveo. Druga stvar koju sam primjetio je da pumpe koje su imale problem su proizvedene u Njemackoj, dok pumpe koje su posle toga proizvedene u ceskoj nisu imale tih problema. Moj Audi je trenutno na 191000km i bez problema (ima pumpu proizvedenu u Ceskoj). Nadam se da ce tako i ostati...
Treba za ove novije dizela vazda sa strane imati 2000e...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ja nisam licno kupio u Mondo ali jedan prijatelj jeste, VW Passat 2.0 TDI DSG, evo vec 2 godine vozi auto bez greske. Ja sam bio u kontaktu sa njima i cine mi se vrlo korektnim. Preporuka za njih i od moje strane
Ajmo opet.
Za sad nista od Biynismena.
"Imam situaciju i ne znam u cemu je problem. Naime, vozim e53 i od kupovine nije mogao da reprodukuje muziku sa CD-a. Posto je dugo stojao u garazi i nije se vozio, pretpostavio sam da su se "ulijepili" pokretni djelovi na sanzeru (iskustvo). I bio sam u pravu. Kad sam ga otvorio i ocistio, podmazao, poceo je da radi bez problema ALI se sad javio drugi problem. Nije izlazio zvuk, nego kad se pojaca na max, cuje se kao neka skripa iz zvucnika. Napomene radi, FM stanice sasvim dobro rade, tj zvuk se reprodukuju bez problema.
Misleci da je problem u samom laseru ili maticnoj ploci, narucio sam Digital Music Changer sa Alija i evo mi upravo stigo. Ovako po ovoj kisi sam odmah posao da ga montiram nadajuci se najboljem...kad ono TRT. Isti onaj skriputavi zvuk koji je javljao kada se pojaca na max i sa sanzerom.
Ako je neko imao iskustva sa slicnim neka podjeli sa mnom rjesenje. Sve ideje i sugestije su dobrodosle.
Moze i preporuka za nekog majstora da se ne bakcem oko ovoga."
Poslije zamjene akumutora na seatu altea xl, ne radi mi obavjestenje na kontrolnoj tabli da mi je crkla sijalica ili sl.
Da li je neko imao slicno iskustvo ili zna o čemu se radi ili bili sta ...
Neki majstor za mjenjace?
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks