Ako ti je broj bio registrovan, možeš. Samo pođeš u poslovnicu sa ličnom i eventualno 5€ za novu karticu sa istim brojem.
Hvala na informacijama. Sad jos samo ako mognem da izvadim moj broj 069 (izgubio karticu) a da koristim mtel-ove usluge, dobro bi bilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako ti je broj bio registrovan, možeš. Samo pođeš u poslovnicu sa ličnom i eventualno 5€ za novu karticu sa istim brojem.
Registrovan, registrovan. Gle sad kad mi kazu da cekam 5 dana dok mi izdaju broj i sve to..
Ps: evo sad bio, kazu u srijedu ce me zvat da kazu je li odobren zahtjev. Tacno 5 dana koliko sam i pretpostavio. :d
Last edited by Tripleta; 30-09-16 at 18:13.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ljudi, zna li ko od vas ko može da mi prekine karticu na onu najmanju veličinu (nano)....kupih telefon sa dvije kartice i ovi telenor manijaci mi ubciše i okidoše telenorovu kartiu, a m-telovu ne htjedoš?!?!??!?! veli da joj ne radi aparatura!!! (srbijanski je m tel, ne naš) Je li moguće da ne smiju karticu da mi izrežu? Ako o zna može li dje u grad to da se obavi, valjala bi mi informacija....i košta li to što je li skup taj aparat pa ima odredjen broj kartica koje smije da izreže za svoga vijeka?! pi, koja prasad u telenor!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
u bilo koji servis . jedna evro uzimaju .
Pitaj u mtel. A ako odes u Srb besplatna je zamjena
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala puno svima... @Sale znam,ali nemam namjeru ici u Srbiju samo sam sokirana da ovi u telenor nijesu htjeli to da urade! Placamo im od '97. godine racune redovno,kupili smo telefon kod drugog provajdera i njihovu karticu stavljamo u taj tel...a realno,da smo presli kod tog drugog telefon bi nam na toliki paket bio samo na ugovor, i oni NECE karticu da izrezu!
Sent from my SM-T210 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
imam veliki problem s mrežom 067
dosta puta dnevno mi pane mreža i nemam signal po po ure - uru
imam tel http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php
4g je stalno upaljen, mislim da ne mogu ni da prebacim na 3g pa da vidim da mozda to nije uzrok....android 444 kit kat
ima li ko savjet?
ima li ko sličan problem?
hvala
this is pointless
Vidi da nije podešeno samo 4g, jednom mi se slično desilo na bb-u... Trebalo bi da u mobile network meniju imaš opciju preferred network mode, ili neku sličnu, pa stavi na gsm/wcdma/lte auto...
#fakenews
nemoguce da imas samo 4g i nista drugo... sem ako nije neki kinez pecki, koji nema podršku za ostale frekventne opsege koje u CG koristimo...
(nečitko)
Evo sto ima
this is pointless
Daj ss, nijesi ništa postavio...![]()
#fakenews
Hmmm... Provaj ovo, vidim po netu se često pominje kao rješenje...
https://www.quora.com/How-do-you-tur...-in-the-Moto-X
#fakenews
Ukucaj u Play store "lte on off" i isprobaj neku od ponudjenih aplikacija. Mislim da na tom telefonu stvarno nema mogucnosti u da se iskljuci 4g.
Edit: evo i @medo je dao jednu od mogucnosti. Prvo probaj ovo sto je on napisao
Last edited by zeks; 04-10-16 at 19:58.
Always,forever and beyond ...
U testing mode nece da udje medo
Sad cu probat ovo sto veli zeks
Hvala
this is pointless
Ima li đe spisak lokacija za ovo: http://www.telekom.me/wifi.nspx
Ja ga ufatih kod Volija na Stari, iskutarisah se, poslase mi na mail jedan kod, onda sms-om drugi, ne znam koji ucukah, uglavnom dobih sat vremena da koristim internet, blago mene
![]()
Last edited by Raulio; 05-10-16 at 21:54.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
https://www.telekom.me/zona-bezicnog-interneta.nspx
Mislim da se radi o dvije razlicite usluge.
Last edited by Apolo; 05-10-16 at 23:31.
Danas bio do njih da vidim sto mi nista ne javljaju. Provjerise tamo i rekose mi da zahtjev nije odobren. Pitah zasto, ko odobrava zahtjev mtel ili telenor? Rekose mi telenor i sjutra cu do njih da ih pitam sto zajebavaju jer hocu da zadrzim broj koji se vodi na mene (069) a da koristim mtelove usluge
Bio u telenor da provjerim je li mi aktivan broj jer ga nisam koristio 3 mjeseca, rekose da jeste, ja preko vrata i u mtel da zavrse tu proceduru. I evo vidis... Nikakve racune nisam imao jer sam pripejd. Sjutra ja pravo kod njih da vidim sto je problem
Podsjecam da sam karticu izgubio i da je nisam ubacio u telefon 3 mjeseca ali je aktivan broj. Momak u telenor je provjerio
Last edited by Tripleta; 06-10-16 at 00:32.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks