Sasvim dovoljno za 1400 kg, ali problem je sto to daje na 4-5 soma giri.
Sasvim dovoljno za 1400 kg, ali problem je sto to daje na 4-5 soma giri.
TAKUMI
Nije tako.
TAKUMI
Malo je to, ponavljam jopet.
Mrcina ka sdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Je li komplikacija ubacit naknadno soft zatvaranje na auto, F10 u mom slucaju? Koliko vidim po netu to nije bauk?
Soft close je komplikovana stvar, vjeruj mi.
TAKUMI
Nisam se dobro izrazio, mislim moze li se naknadno ubacit, nije kao npr panoramu sad da trazim naknadnoU Voli pojma nemaju, moram dovest auto veli da vide prvo, pa reko da pitam odje prije no sto podjem...
Preletjeh na njemacke forume....oko 1200 eura vele u ovlasceni servis![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Bitrate sjetio sam te se sinoc.
Ja u napad na jedan slatkis od 18god i mi setamo i posle je otpratih do kola kad ona vozi f10 530d![]()
Uze drug F01 740d i kad vidjeh to pomamih se. Najvise iz razloga sto se meni na F10 "losije" vrata zatvaraju, moras da fino zalupis da bi se zatvorila. Svaki put ka pokvareni radio ljudima recem da zalupe jace slobodno, iz razloga sto vide novo auto pa im "zao", misle to samo taknes zatvore se. Mislim da su cak to namjerno napravili da bi te primorali da strikiras taj soft close paket![]()
Edit: Da ko pogresno ne shvati ne mislim da se zatvaraju vrata ka na Yugo, ali za auto iz te klase sam ocekivao bolje
Ovo je gospodski i prije bi ovo stavio od opreme no bilo sto drugo
Last edited by BiTrAtE; 05-10-16 at 10:32.
Mozda treba podesit ta vrata malo.
TAKUMI
Ma nije do mene, vidim dosta njih se zale. Kao da su namjerno to tako napravili da bi u startu izabrao soft close
Gledam na MD jednog BMW 520d f10 ali mi cudno sto ima 120kw ? ne mogu nac nidje spec za taj motor ?
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
To je isti motor kao u 520d od 184ks samo je softverski ogranicen radi manje potrosnje i izduvnih gasova
za belgisko trzise...
Mislim da nije samo za belgijsko trziste, a moze se maci jedino da cipujes auto
a to bi trebalo odradit u danilovgrad hahahahaha
f6
160ks u F10 je organizovani kriminal, mada ko će ga znat što su činjeli još sa tim motorom.
:lolblue:
TAKUMI
BMW 520i f10 135kw
Sta mislite o ovome? Nadjoh jedan lijep primjerak (i ako cijelo vrijeme trazim 520d) sa masu opreme i 2012 za lijepe pare... Imate kakva iskustva ili da znate zasto je bolji il gori od 520d?
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks