Meni je zapravo najgenijalniji njihov pogled, ono tuzno tugljivo kako kaze ALI JA NEMAM DRUGOG NACINA< NIJE DO MENE... A da mozda parkiras 30m dalje dje ne smeta nikom nista
Pa da, ali makar ljudi iza znaju da ne trebaju da čekaju iza njega... Pošto niko normalan ne bi pomislio da u kolima nema nikoga![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Meni je zapravo najgenijalniji njihov pogled, ono tuzno tugljivo kako kaze ALI JA NEMAM DRUGOG NACINA< NIJE DO MENE... A da mozda parkiras 30m dalje dje ne smeta nikom nista
Ne uzeh terapiju jutros pa odrzah predavanje coeku koji je stao, pored slobodnog parkinga, na sred ulice.
Nego me jos vise iznervira kad mi se nadovezao na "zbog takvih kao sto ste vi nam..."
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Boli me ****, plavusa sam imam Merc, parkiram se kako hocu.
Ima mocnog frajera, od koga je i dobila Mecavu.
TAKUMI
E vala ima i ljepsih kroz grad.
Rusi imaju poseban tretman za ovakve i prida snima ekipa kao podrska...![]()
moze li da se otvori tema za poseban tip degenerika koja bi se zvala
Vozi, pusi i prica na tel....
mada sam danas vidio jos jedan tip, vozi bebu, prica na spikerfon dok telefon drzi u jednu ruku, a drugom mlati po autu jer se svadja sa nekim preko telefona...uz to, auto ide uredno 50km/h..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mada ja ovo radim i sa manuelnim autima, telefon na uvo jer auto nema taj sistem konekcije a cigar je tuda nedje ako nije u usta.
Je li ti cemu komsinica?
TAKUMI
Prije nedjelju dana najjaci je bio lik, vozi zenu i bebu njemu u krilo, niko vezan, ulijece u krivinu ispred tramvaja koji naglo koci, i ovaj lik umjesto gas da prodje brze se zaustavlja po sred trake. Vidim putnici gledaju sta se desava, vozac ga psuje a ovaj napravio onu facu ko da su svi drugi krivi i nesto prica. Eee![]()
rm -rf /
u koju vrstu degenerika ovaj spada? http://www.cdm.me/drustvo/hronika/vi...da-ga-pretekne
dobro ulece u ove krivine ako je pijan. a nidje rasvjete. bilo kako bilo 10 god bi ga meni u betonjerku
Ovoga treba objesiti za mu*a.
Sad ispred HDLa na Zabjelu, zena vozi sivu golf trojku kabriolet istovari kupljene stvari u kola i ostavi kolica tik pored kola...izlazi i raspali autom u korpu i gurne je par metara dalje :-) ono debil do maximuma :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nije ovaj pijan i odlicno je znao da je hitna.
TAKUMI
Sibni mi na instagram.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks