e pa stvarno je kretenski voziti brzo kad kiša lije i kad su i vidljivost i uslovi na putu tako loši!
e pa stvarno je kretenski voziti brzo kad kiša lije i kad su i vidljivost i uslovi na putu tako loši!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Arso Milic naljepnica iza e sad ciji je, ne znam
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sto je ova muka danas?!
Црн дан скроз. Нека се завршио.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Zasto ne objave ime vozaca porsea? Nekome odmah ime za najmanji prekrsaj, a nekome ni u ovakvoj nesreci. Mrzim nepravdu
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
pokupio djevojku i udario u drvo. gromovi i teorije...
f6
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/de...sljedica-udesa
i dalje nema imena
evo u vijesti Zeljko Milic
Last edited by kaemSe; 03-10-16 at 07:56.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zar nije zena vozila kajena ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ovaj je udario djevojku na pjesacki. prelazila je na crveno. ne kapiram da cdm idalje forsira pricu o udaru groma i da je drvo palo na nju. a drvo palo na put ne na trotoar...
f6
Cdm portal koji je objavio da se smrad siri zbog prevrnutog kamiona s izmetom na Bogetice haha.
Ko zna kako je letio taj Milic s kajenom kad ga ova nesrecnica nije vidjela. Jel to onaj "trkac" ?
Dragan je trkac
Inace pitanje je dana bilo
Pjesaci kreteni kad na crveno prelaze..... xx puta treba da kocim i to kod hotela CG jer debili na njihovo crveno lagano prolaze....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 03-10-16 at 20:20.
najopasniji je onaj pjesacki preko puta stare vlade jer onamo racunaju da imaju prednost (ka sto i imaju) a svi voze po 70-80 i + se zeleno hvata na onaj semafor
bezbjedniji bi bio pjesacki na sred autoputa
She is only here to annoy herself!
Po tekstu iz CDM-a bi se reklo da je grom ubio djevojku i povrijedio drugog pješaka, slomio drvo koje je palo i udarilo porše koji je išao 28 na sat, zatim ga je drvo privuklo sebi da ga još jednom udari.
Prije nedelju dana na semafore kod hotela cg sam imao scenu u kojoj djevojka prolazi na crveno put poste, gleda me, vidi da kocim da je ne bih udario a da pritom nije pokusala da ubrza korak. Takodje pjesacki prelaz na 4 trake koje nisu odvojene prije nadvoznjaka za masline je najgori prelaz u grad. Na onaj kod blazovog mosta makar mozes da zastanes izmedju dvije trake...
Страшно што пише цдм портал.
Ако хоће да заштите возача онда је боље да не пишу ништа него да серу о громовима и осталим глупостима.
Апсолутно најгори електронски медиј код нас.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako misliš na onaj odma do T-Coma biznis zgrade, najgrđi mogući. Iskreno i sam sam ima jednu ženu pokupit, nisam išao prebrzo ali je kiša padala jaka a ona bukvalno protrčala preko i to bukvalno na 20m ispred mene, ni da je blindirana, išao sam možda 50-60. Spasiše i mene u nju Uniroyal Rainsport 3 nove gume, od tad tuda milim bukvalno.
onaj put maslina i onaj kod stare vlade ne zna se koji je gori. mozda malu prednost ima onaj put maslina jer bukvalno ga ne vidis kad dolazis sa pumpe nekako je zaklonjen padom podvoznjaka i odjednom pjesak evo ga sa one zemljane povrsine iskace i prelazi.
nije vezano za ovu tragediju , ali stvarno pjesaci pecatno prolaze plus nesto da se desi trazili bi ti zatvor 10godina da dobijes kako se uvrijede
f6
Malo da se uspori kroz grad, ne bi skodilo
Generalno saobracajna kultura je uzas... Svi nedje zure i pjesaci i vozaci a mali smo grad i sve je relativno blizu. Zali boze ovo dijete od 19 god.. Vjerovatno dosla da studira tu.. Po meni saobracajnu kulturu mozes popravit samo ako po dzepu udaris...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks