Dolazio sam iz pravca Becica dok su stajali tu, znaci ne vidis nista od tog plavog govneta i moras skroz se zaustaviti da bi sigurno usao..
I koja je svrha sto stoje ovdje,sem sto ugrozavaju bezbjednost. Ovdje bezbjedno ne mogu zaustaviti vozilo.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Dolazio sam iz pravca Becica dok su stajali tu, znaci ne vidis nista od tog plavog govneta i moras skroz se zaustaviti da bi sigurno usao..
Ljudi jeste li vi toliko glupi ili se pravite?
Gledate li vi u kruzni kad dodjete do njega ili 50m prije?
Qq ko sve danas vozi.
Ocigledno treba gatati da li je auto otisao pravo prema becicima ili bi ipak isao prema cetinju) pozz za najpametnijeg, razumijes se u sport u voznju ima li jos sta da pokrivas ? :cheerful:
U zene najvise.![]()
Više nego dovoljno prostora da se vidi, dovoljno je usporiti, nema potrebe za zaustavljanjem...
#fakenews
Nemoj tako MedoJe moras se zaustaviti najmanje 2min dobro da pogledas jer mozda nekog treba od 3kane-a da propustis.
Ja u ove 3dana sam prosao tuda 6/7x nijednom mi nisu smetali.
Nego ovi sto im smetaju vidi se kakvi su vozaci.![]()
To je dalja traka, iz blize se malo vise treba usporiti i to je to, meni nije problem koji usporim moze biti problem kod ovih sto ce ici na procjenu![]()
Nije bitno smeta li ili ne, nego se radi o krsenju pravila. Svako zaustavljanje na kruznom tako je zabranjeno a pogotovo ta njihova kontrola, oduzima paznju, ja trebam da gledam u njih hoce li me zaustaviti ili ne....
Sto znaci ovo ispod njih dje su parkirani?
Onaj lik sto preko interneta savjetuje ljude koja kola da kupe, Todorovic cini mi se, poceo da naplacuje 3000 dinara po savjetu. A on ka da ga je fabia pravio, tojota pa tojota, japanci pa japanci, i mozda ford.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zna znanje tip... Samo Japan i Ford...
sent using tapatalk
#fakenews
http://www.najboljiauto.com/zoran-da...ris-ili-corsa/
A 300 eura da ti nadje auto
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Taj koji razmishlja izmedju yarisa i corse, zasluzhuje da ga oshishaju 300e...:mrgreen:
sent using tapatalk
#fakenews
ne piše koliko košta da ga izbijem ka konja
She is only here to annoy herself!
lelek
P9lite
http://www.automercato.it/
Moze li se vjerovati ovom sajtu? Kakva je procedura dovodjenja auta iz italije, moze li da se vozi auto do cg ili mora na slep?
Cesto ga gledam kroz PG. Ljepsi je uzivo.
To nam je svima bilo bitno.
TAKUMI
Fabija jesi tu? Imam jednu primjedbu.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks