Mladen Radunovic,rodjak mi...Dobar momak zalud...tuga...
koliko vidim sa slike iz vijesti, ovo je kad se spuštaš u Meterize iz pravca CT, u auto je udario.
Mladen Radunovic,rodjak mi...Dobar momak zalud...tuga...
Kajen pokosio drvo preko puta Mase, tj dijagonalno.
Kod terena u Kokote, lik ladno ispravio krivinu sa gnojem 2 i izvalio 2m betonske ograde.
![]()
danas sam iz igala preko nk svako drugo auto gazi bilelu liniju ...cak i busevi...ili sam pod utiskom od svega pa sam stalno blesio
P9lite
Izbjegavam da ti komentarisem postove ali ovaj moram.
Biznismen Podgorica je li te sramota zbog ovoga?
Jesi li ti izmjerio da su isli toliko? Jesi ti isao toliko uporedo sa njima pa znas?
Zamisli da ovo nekad pročitaju nesretne familije ovih momaka, a istraga dokaže da to nije bilo tako? Razmisli malo prije nego ovako izlupaš.
Ovo ti pričam iz ličnog iskustva, kad je "Dan" pisao kako je rupa na gradskoj ulici u Baru veličine 10cm2 kriva za pogibiju ujaka.
Naravno da nije bila kriva žena koja je pored kasarne u Bar preticala kolonu i izazvala direktan udes. (ovo je ironija za varijantu da ne kapiras sto sam htio rec)
Misliš da je mojoj babi, koja je izgubila jedinoga sina, bilo svejedno kad je to pročitala u novine? Ili mojoj majci i tetki koje su izgubile jedinoga brata?
Sram te bilo.
Last edited by hercules; 02-10-16 at 18:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pm hdjdjdd
TAKUMI
Taman sam htio da napišem ovo što Fabia postavi, platili su najveću cijenu ali nemojte da se pravimo ludi, mogli su ovako ubiti još nekog.
U saobraćaju kao i u životu postoje nasilnici.
Zamisli da je tuda hodala majka sa dvoje djece...
TAKUMI
Sto je bilo ovdje jer je udareno u auto ali ima i tragova pored auta skroz? Produzili, kliznuli?
f6
Izbacili par njih ovaj video na fb.
01:10
Dje pise da su dva motora? Ja mislim da je ovaj drugi bio suvozac?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Je li otvoren put?
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks