Page 340 of 1402 FirstFirst ... 2402903303363373383393403413423433443503904408401340 ... LastLast
Results 8,476 to 8,500 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Priča "isto kao Tito", rekoše ex komunisti.

Kumovao je razlazu SDPa i DPSa (ili obrnutim redom, neka bude da je svejedno)... Iako niko nikad to priznati neće. Izmakao je tadašnju fotelju g. Konjeviću. Najbolji "Trojanac" (neću reći - trojanski konj). Tek ćemo svjedočiti njegovim djelima. A još Jarac po horoskopu, uff :-D
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A Pozitivna? Jel I tu pospremio?
    Dobro je kad ga sjever voli.. Nije zalud bilo zajednicko "izdizanje" na katune tek onako... Ostavilo traga.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    235
    Thanks Thanks Received 
    167
    Thanked in
    120 Posts

25 godina od napada na Dubrovnik

http://daniponosa.hrt.hr/dani-ponosa...a-na-dubrovnik

Ko ono prije neki dan pominja neke ratne huškače na predizbornom skupu u Rožaju?
    Aham...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Njemu se to oprašta,on je tada bija mlad i zaljubljen....u Slobodana Miloševića.

Thanks Thanks Given 
    1,212
    Thanks Thanks Received 
    732
    Thanked in
    531 Posts

Jedina stvar sto mi se svidja kod Miloze.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Thanks Thanks Given 
    6,222
    Thanks Thanks Received 
    13,883
    Thanked in
    5,266 Posts

Je li ili nije da ne ulazim u to, ali svakako interesantan tajming.

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/uh...draga-sukovica

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Je li ili nije da ne ulazim u to, ali svakako interesantan tajming.

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/uh...draga-sukovica
    vec vidim Danilovica kako na konferenciju za novinare preuzima zasluge
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve su to njegove zasluge, i to duple, obzirom koliko opstrukcija ima.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

A okle, ne daju mu da priviri u policiju, dodirnih tacaka nema sa radom policije....
    ako neko nema dodirnih tacaka sa zaslugama za rad ili nerad policije to je onda Danilovic....

On pokusava da uspostavi neku kontrolu ali nije uspio... mada slaba mu i vajda, bice tu jos 15 dana....

U svakom slucaju, ko god bio zasluzan, svaka cast policiji na ostvarenom rezultatu!
    Policija je mrtva onog dana kada prvenstveno prodje nekaznjeno napad na njenog sluzbenika, ovo je dokaz da se sve moze kad se hoce.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

i tebi je normalno da ministar mupa nema dodirnih tacaka sa organom koji je pod njegovu nadleznost?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Naravno da nije normalno, ja to nisam ni rekao da je normalno, samo sam konstatovao stanje.

Covjek je dosao i krenuo djonom u saradnju sa upravom policije, i to nije moglo na dobro da izadje.

Prvenstveno je tu greska od pocetka, jer svaki ministar MUP-a treba kada dodje na funkciju da postavi ljude za koje on licno smatra da su adekvatni da rukovode policijom, tako da je tu Danilovicu od pocetka odredjeno da ne moze da uspije jer prosto on nije odradio selekciju ispod sebe u toj piramidi....

Svakako to ce se nakon izbora srediti, ko bude na vlasti i imao novog ministra MUP-a on ce odredjivati i rukovodioce policije tako da ce to ici u nekom potpuno drugom pravcu.... trenutni rukovodeci kadar u policiji je selektovao SDP u zadnjih 15 godina pa neka Danilovic vidi sto ga spoticu oni koji su bili na njegovoj stranikada su pregovarali taj sporazum o prelaznoj vladi....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast policiji na ostvarenom rezultatu , aaaaaaaaahahhaha sto sve necu procitat na ovomom forumu
    Last edited by Menadzer; 03-10-16 at 12:50. Reason: .

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Naravno da nije normalno, ja to nisam ni rekao da je normalno, samo sam konstatovao stanje.

Covjek je dosao i krenuo djonom u saradnju sa upravom policije, i to nije moglo na dobro da izadje.

Prvenstveno je tu greska od pocetka, jer svaki ministar MUP-a treba kada dodje na funkciju da postavi ljude za koje on licno smatra da su adekvatni da rukovode policijom, tako da je tu Danilovicu od pocetka odredjeno da ne moze da uspije jer prosto on nije odradio selekciju ispod sebe u toj piramidi....

Svakako to ce se nakon izbora srediti, ko bude na vlasti i imao novog ministra MUP-a on ce odredjivati i rukovodioce policije tako da ce to ici u nekom potpuno drugom pravcu.... trenutni rukovodeci kadar u policiji je selektovao SDP u zadnjih 15 godina pa neka Danilovic vidi sto ga spoticu oni koji su bili na njegovoj stranikada su pregovarali taj sporazum o prelaznoj vladi....
    hahahahaahah a nije to ekipa ispred zgrade za fudbal pa on izabran za kapitena pa nece ovi da ga slusaju nego drzavni organ u kojem se zna hijerarhija nadleznost i ko je kome odgovoran pa ko god ga doveo on mora da se ponasa u skladu sa zakonom odnosno jednom rijecju da ti objasnim to je profesionalizam tu nema mjesta ovaj me doveo onaj me doveo mora da ispunjava naredbe sa vise istance zna se procedura ako smatra da mu je naredjeno da uradi nesto protiv zakona kako se to radi a za opstrukcije treba da se najstorze sanckionisu svi pocev od one lepojke sto se zakljucava po kancelarija i ne daje sifre da je srece u spuz bi danas bila

Thanks Thanks Given 
    9,717
    Thanks Thanks Received 
    6,021
    Thanked in
    2,296 Posts

Danilovicu je primarno da sredi birachki spisak, na ostale stvari svakako ne bi mogao bitno uticati u ovako kratkom roku...

sent using tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    hahahahaahah a nije to ekipa ispred zgrade za fudbal pa on izabran za kapitena pa nece ovi da ga slusaju nego drzavni organ u kojem se zna hijerarhija nadleznost i ko je kome odgovoran pa ko god ga doveo on mora da se ponasa u skladu sa zakonom odnosno jednom rijecju da ti objasnim to je profesionalizam tu nema mjesta ovaj me doveo onaj me doveo mora da ispunjava naredbe sa vise istance zna se procedura ako smatra da mu je naredjeno da uradi nesto protiv zakona kako se to radi a za opstrukcije treba da se najstorze sanckionisu svi pocev od one lepojke sto se zakljucava po kancelarija i ne daje sifre da je srece u spuz bi danas bila
    Pa vazi.... sam Danilovic kaze da nema kontrolu i da policija samostalno djeluje, nista ga ne pitaju i ne odgovaraju na njegove zahtjeve... prelistaj malo njegove izjave, mnogo toga ce ti biti jasnije....

A kao drugo vidi se da ne znas kako je zakonom definisana nadleznost ministra, bukvalno za nista ga ne moraju pitati iz uprave policije kada je profesionalno djelovanje u pitanju, tu se odluke donose na osnovu struke, policijske procjene i onog sto policija smatra da je neophodno kao nadlezan organ.... svjez primjer ti je kad je Danilovic sam izasao i rekao da on nije kriv za zabranu skupa df-a i da sto se tice nejga nema problema nego je policija kao nadlezna i strucna donijela odluku na osnovu procjene.....

Ministar moze jedino ako nije zadovoljan djelovanjem policije da trazi smjenu direktora i to je to, na tome se zavrsava njegova moc uticaja na policiju, sve ostale funkcije od direktora policije pa na dolje u hijerarhiji sto se tice policije odluke i imenovanja bira iskljucivo direktor policije bez obaveze da konsultuje bilo koga....

Rezultat svega nevedenog jeste da je Danilovic kao jedino sto mu je ostalo trazio vladi smjenu direktora policije za sta mu je potrebna podrska vecine clanova vlade, a on tu podrsku nece dobiti jer nakon razrjesenja direktora danilovic bi imao pravo da postavi jednog od svojih pomocnika kao V.D. direktora policije....

Sada se vracemo na pocetak price proslog posta, kada posle izbora se formira vlada ciju ce podrsku imati novi ministar MUP-a, on ce postaviti po svom izboru direktora policije nakon konkursa , a nakon toga ce imati kontrolu u policiji....

Eto kad vec moram da ti crtam kako funkcionisu u stvarnom zivotu institicuje kod nas.

Prijatno.
    Last edited by lucke91; 03-10-16 at 13:46.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

svako jutro minisar mora da dobije izvjestaj o stanju u drzavi koliko se sjecam on je izjavio da o mnogim stvarima nije obavijesten to meni dovoljno govori koliko policija profesionalano obavlja svoj posao mislim na njene rukovodioce ne moras ti meni crtat kako institucije funkcionisu u stvarnom zivotu to svako vidi i iz toga se zakljucuje da nema ni p od profesionalizma ne samo policije vec i ostalih institucija da funkcionisu na osnovu trenutne politike koja je na vlasti jer nema profesionalaca vec se postavlaju ljudi koji ne sprovode zakon vec politiku partije

Sada se vracemo na pocetak price proslog posta, kada posle izbora se formira vlada ciju ce podrsku imati novi ministar MUP-a, on ce postaviti po svom izboru direktora policije vecinom glasova vlade, a nakon toga ce imati kontrolu u policiji....

A kao drugo vidi se da ne znas kako je zakonom definisana nadleznost ministra, bukvalno za nista ga ne moraju pitati iz uprave policije

Kako ce onda imat kontrolu kad ga ne moraju nista pitat vjerovace ovome na rijec jer ce postavit najboljeg druga ispred zgrade hahahahahah i opusti se prebroj te glasove sto cete imat pa mi javi da uplatim na kladionicu

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    svako jutro minisar mora da dobije izvjestaj o stanju u drzavi koliko se sjecam on je izjavio da o mnogim stvarima nije obavijesten to meni dovoljno govori koliko policija profesionalano obavlja svoj posao mislim na njene rukovodioce ne moras ti meni crtat kako institucije funkcionisu u stvarnom zivotu to svako vidi i iz toga se zakljucuje da nema ni p od profesionalizma ne samo policije vec i ostalih institucija da funkcionisu na osnovu trenutne politike koja je na vlasti jer nema profesionalaca vec se postavlaju ljudi koji ne sprovode zakon vec politiku partije

Sada se vracemo na pocetak price proslog posta, kada posle izbora se formira vlada ciju ce podrsku imati novi ministar MUP-a, on ce postaviti po svom izboru direktora policije vecinom glasova vlade, a nakon toga ce imati kontrolu u policiji....

A kao drugo vidi se da ne znas kako je zakonom definisana nadleznost ministra, bukvalno za nista ga ne moraju pitati iz uprave policije

Kako ce onda imat kontrolu kad ga ne moraju nista pitat vjerovace ovome na rijec jer ce postavit najboljeg druga ispred zgrade hahahahahah i opusti se prebroj te glasove sto cete imat pa mi javi da uplatim na kladionicu
    Ja samo pricam onako kako jeste, i svi koji to malo bolje prate znaju o cemu pricam, ni ne ocekujem od tebe da to znas

Sto se tice zadnjeg dijela tvog posta, hvala sto si na klasicnom primjeru pokazao zbog kakvih forumasa i komentara ne zelim da ucestvujem na topicima o politici.

Pozdrav
    Last edited by lucke91; 03-10-16 at 14:08.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

pa znam ja da se ti oslanjas na pricu tih koji to malo bolje prate ja se oslanjam na to kako stvari treba da funkcionisu u normalnoj drzavi i kako je zakonom propisano nista sto ti nisi rekao ja nisam negirao samo ti to govoris kao da je to nromalno a ja da nije i tu je razlika nista vise a za taj drugi dio to sam mislio da mi na pm posaljes cisto za mene

Thanks Thanks Given 
    3,445
    Thanks Thanks Received 
    409
    Thanked in
    251 Posts

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Pa vazi.... sam Danilovic kaze da nema kontrolu i da policija samostalno djeluje, nista ga ne pitaju i ne odgovaraju na njegove zahtjeve... prelistaj malo njegove izjave, mnogo toga ce ti biti jasnije....

A kao drugo vidi se da ne znas kako je zakonom definisana nadleznost ministra, bukvalno za nista ga ne moraju pitati iz uprave policije kada je profesionalno djelovanje u pitanju, tu se odluke donose na osnovu struke, policijske procjene i onog sto policija smatra da je neophodno kao nadlezan organ.... svjez primjer ti je kad je Danilovic sam izasao i rekao da on nije kriv za zabranu skupa df-a i da sto se tice nejga nema problema nego je policija kao nadlezna i strucna donijela odluku na osnovu procjene.....

Ministar moze jedino ako nije zadovoljan djelovanjem policije da trazi smjenu direktora i to je to, na tome se zavrsava njegova moc uticaja na policiju, sve ostale funkcije od direktora policije pa na dolje u hijerarhiji sto se tice policije odluke i imenovanja bira iskljucivo direktor policije bez obaveze da konsultuje bilo koga....

Rezultat svega nevedenog jeste da je Danilovic kao jedino sto mu je ostalo trazio vladi smjenu direktora policije za sta mu je potrebna podrska vecine clanova vlade, a on tu podrsku nece dobiti jer nakon razrjesenja direktora danilovic bi imao pravo da postavi jednog od svojih pomocnika kao V.D. direktora policije....

Sada se vracemo na pocetak price proslog posta, kada posle izbora se formira vlada ciju ce podrsku imati novi ministar MUP-a, on ce postaviti po svom izboru direktora policije nakon konkursa , a nakon toga ce imati kontrolu u policiji....

Eto kad vec moram da ti crtam kako funkcionisu u stvarnom zivotu institicuje kod nas.

Prijatno.
    Jos si samo zaboravio da napises da je ovo postalo zakonski regularno kada je Veljovic dosao na mjesto direktora UP. I od tada se ministar policije ne pita ni koliko Filip Vujanovic, a direktor UP odgovara za cinjenje ili necinjenje Vladi CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/forum/povratak...dislica-906039

''- Koji su vaši konkretni ciljevi? - ne da se novinar. - Za što ćete se konkretno zalagati ako uđete u parlamentarnu skupštinu?
    - Pa vidite nešto, tu, mislim, ovo je, ovo je… ova stranka traje znači duže vremena, ali se tek, tek se aktivirala… ove godine, što bi se reklo, ono malo… malo bolje - ne da se ni Kandidat. - Što se tiče, mi ćemo se aktivirati, najviše što se tiče toga, oko toga, oko toga, da, da, da… da ne bude onaj, ovijeh, ovijeh stvari ko do sada što je bilo. Toga lopovluka, šta ja znam, mnogih stvari, vidi se to, ne znam sad konkretno… znači ima toga svega, šta ja znam.''

Last edited by Bongo; 04-10-16 at 17:56.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    1,212
    Thanks Thanks Received 
    732
    Thanked in
    531 Posts

Jesu li tad prodavali dokumenta za peset eura...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,434
    Thanked in
    2,086 Posts

Pljevljak ne dozvoljava Hitnoj da ga zaobiđe i spasi ljude nakon nesreće!

Nevjerovatno mi je da je neko ovoliko govedo.
    Može bit da je tip mutio nešto te da je u paranoji pomislio da ga prati policija.

Page 340 of 1402 FirstFirst ... 2402903303363373383393403413423433443503904408401340 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)