A dje sad terminalu Volcano, pobiću vas sve.
![]()
Ovo je bilo, ima i par godina koliko se meni čini, sem ako nije novi set lopti u pitanju.
Sent from my Samsung S7
Nije, stara je vijest u pitanju. Pretpostavljam da ljudi ne znaju ko je, vjerovatno misle da je neki skorojević željan samopromocije. Ako znaju i dalje se sprdaju - nek se nose.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Izbori.
Ovaj sir u kiflama mi se tako dobro sakrio ka' Karadžić i Mladić u svoje pero...
Sell the Vatican, Feed the World!
Njahahaha, krkno bozico
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
raša i gaša.
nothing comes from violence and nothing ever could
Koji god portal da otvorim, sajt, YT video da pogledam, stalno iskacu reklame ovih nasih usranih politicara :burp::hammer::trashcom:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ad block.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kad skvasim rub rukava kad perem ruke.
U lude...
Ao, nemadoh interneta da podijelim muku sa vama sto mi rade radnici kad udjem u butike. Poludim kad cujem "prelijepo ti stoji", "boja je bas ekstra" a pusti me drugarice da gledam sam, ima oci. Jos vidi da cutim i nisam raspolozen za pricu ali ne jebu zivu silu.
U "Obuca ukus" danas me zena masakrirala. Te uzmi ove, probaj ove, boja je vrh, sjedi tu da probas (onaj ton kao da mi naredjuje), te bas dobro prolaze itd. I casti mi, "natjera" me da uzmem jedne cipele.
Kome nije muka neka podje kod Pejtona, obuca ukus, starija zena je u pitanju. Ne pusta te da izadjes iz radnje. :d
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 06-10-16 at 00:13.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ma nije sto je ona dobar prodavac, no sto si ti perfektan kupac... :)
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Razgazi ih kroz kucu 10 minuta i opustice se
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahahah zaboravih glavno. Prvo za cipele tvrdi da su iz Italije (kao da me briga dje se proizvode), a onda za kaiševe isto tvrdi, pa ih obrce i pokazuje italijansku zastavu na njih kao dokaz da ne laze
Last edited by Tripleta; 06-10-16 at 00:46.
Dje ja dodjoh braco moja mila, kakav usrani mentalitet naroda. Ne znam odakle da pocnem... Ajmo ovako:
Ponesem u hemisku cistionu sako u PONEDELJAK, kaze bice gotovo do cetvrtka. Podjem ja tamo, kaze jos nesto da se obavi i da dodjem u petak po sako. Pet jebenih dana.
Prstenje neko narucih u zlataru u utorak, kaze bice gotovo do cetvrtka, ja tamo kad ovaj zaboravio da stavi cirkon i treba da cekam do veceras.
Onda saobracaj, previse auta i sva auta starija od 15 godina bih zabranio da se smanji saobracaj. A zbog usranog mentaliteta i gluposti naroda, dodjem u situaciju da se bijem s ljudima jer ga parkiraju NA SRED bulevara, kruznog toka, parking mjesta da ne pominjem kad me neko blokira a ja uredno parkiran.
I u koju god ustanovu da odem traze mi neke sitnice, koje mogu ma licu mjesta da im kazem ali im se ne radi i obavezno kazu DODJI SJUTRA. Koliko sam to puta cuo za ovih 5 dana.
Onda covjek u telenor danas ceka red kao i svi mi (ima 4 reda) i neka djevojka je ispred njega u svom redu a on oce da uskoci umjesto nje jer ceka vise ali u svom, posebnom redu. Ona mu objasni da je ona ispred jer dolazi na red i da ne moze da uskace iz reda u red, nego da ceka u svom ali on ne jebe zivu silu. Onda posto mi se sve nakupilo, ne trpim glupost i nepravdu sam mu drsko sve objasnio i umukao je. Samo bahato treba sa takvima. Koliko gluposti i neznanja, bahatosti u 620 000 stanivnika, PIH
Ps: onda i u mtel treba da cekam nesto do sjutra. Nista ne moze da se zavrsi sad i odmah , aaaaaa
Last edited by Tripleta; 06-10-16 at 14:23.
Milo je za sve kriv.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Pih brate, koliko safre u mene, naboscu nekog.![]()
Sve sto je trebalo da bude danas gotovo, bice sjutra. Mozda. Jos kad se na to pridoda primitivan narod, ja to ne mogu da trpim. A dje pomenu Ameriku, nebo i zemlja u svakom smislu.
Kad mu je pokazala zabarsku zastavicu, tu je prelomio.
Hahaha krenuh da napisem poduzi post, a onda se sjetih kome treba da odgovorim i rekoh "ne vrijedi". "Znam" ja njemacki i sto znaci fertiH (tako ja izgovaram)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks