Daj sliku licne.
Koje auto, ime i prezime, i sliku?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Daj sliku licne.
TAKUMI
Prijavljen u policiju mada mrka kapa. Ova splačina je na interpolovu potjernicu na istu prevaru uzeo vise auta. Među njima i par auta vrijednosti 60.000€. Traže ga ljudi uveliko, čak su neki davali 5000€ nagradu ko ga nađe.
U pitanju je Ćebić Mladen. Sjutra ću okačiti sliku lične karte. Pise da je iz Bara mada ko zna jel falcifikovana kata i dal je to ime i prezime....
Taj je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reli vozac tudjih kola 😂😂😂 a sto sve ne postoji kod nas...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
http://m.cdm.me/#/article/437292
?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 29-09-16 at 22:58.
Ko nudi 5000!? Ima da pocnem da ga trazim
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Doticni mi je ne tako davno pokusai prodati plac, tvrdeci da mu je ostao od majke, a ispostavilo se da mi prodaje opstinsko zemljiste, s kojim on nema nista. Zato su mu i ugaseni telefoni.
Hahahahahhahaha ...
https://www.facebook.com/mladen.c.noviprofil?fref=ts
evo ga pacijent taj...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovaj je 100000% utripovan da je krimos. Pazi mu ruke.
TAKUMI
Hahahaha sto cini Ceba... Ovo nije istina, ali sad kad razmislim ima smisla da nesto petlja jer u zadnjih par mjesecci sam mu nekoliko puta radio selidbu, a za taj opstinski plac je mene na proljece zvao za zemljane radove. Odlagao sam mu neko vrijeme znajuci da je opstinska zemlja i ne zeleci da se petljam tu, na kraju ga odbio uz opravdanje da ne mogu da stignem. Ali vidi ti njega... Hahahahaha
Ne vjerujem! Cebic posta' krimos! A dje ide ovaj svijet, i Bar cijeli?
Pa on s krevetom nema 50kg, i on nekoga da zajebe, i njega neko veliki da traži... Dajte! Pa naci ce ga bilo ko iz bara za 15 minuta, taman ka sto ga nadjose u Bgd kad je "nestao".
poslato s Jadrana
u 6 sam napisao da sam mu vozio selidbu, u 9 su me zvali da me pitaju dje sam ga preselio![]()
Sinoć oko 23h ga viđe drug u Čirs i pozvase policiju. Inspektor SMRAD uzeo izjavu i pustio ga. Inace inspektoru je prvo rekao da mu je oduzeto auto u Budvu jer nije registrovano, onda kad je ovaj htio da provjeri promijenio je iskaz kao da je samo htio da mu pise kaznu al ga je pustio. Dosli smo do saznanja od momka s kojim je bio sinoc (neki momak iz Zete), da mu Mladen namjesta neke djevojke, a da ovaj za uzvrat treba da mu garantuje kod nekog kamataša za neku veću cifru. Dao auto na kamatu nekom (a od tih para namjestao ovom iz Zete djevojke), placao ruckove i izlaske.
Na sve to Inspektor uzeo izjavu, i pustio ga. Ovaj ostao bez auta i izio vuk magarca...
A kako ga pustise ako ga interpol trazi?
To treba sredit privatno. Kakva policija?
TAKUMI
Vjerujete li vi da ja ovo citam i ne vjerujem sto cini ta zamlata
Ovo je stvarno komedija ali koliko sam ja splacina sličnih u ovu državu upoznao... Zamrzio državu i narod pi, no treba znat sve to iskoristit i navic se...
rm -rf /
Tako i treba ljudima koji prvo daju auto čovjeku na ličnu, drugo kad ih osoba koja se odaziva na Čeba vuče za nos, treće kad mu nije još uvijek metak u koljeno..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Treba neko da robija zbog njega
f6
I trebaš da robijaš kad te Čeba zajebe. Najniži nivo kriminalca u pokušaju, pred kojim čak i vndoje izgleda kao ozbiljan igrač.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ma, o.k. je momak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Najaca mi je bilo,zeni se pokvarilo auto,ja bio u nekoj guzvi i komsija njen zove ovog "penala"da je popravi auto. Dobro nije ga ukrao,ipak je auto staro 20 i kusur godina,zacepio se filter od goriva,on to promjenio i dolazimo mi po auto,kaze koliko 80€? Ja reko za sta druze toliko,pa za ruke i djelove. Dajem neko parce papira dje pise filter 40€ i namucio se 40e ruke. Reko brate,zajebavas li ti mene? Pa reko koje je ovo auto?Kaze Polo. Pa rekoh tebi lici na Porshea. Zovem ja auto djelove pred njim,koliko kosta filter 8€(tako nesto). Reko daj mu 25e i to mu je mnogo. Poceo nesto da prica i da filozofira,kako je popravljao polo novi,pa se zamijenio racun uze racun i pobjeze. hahahahha
Zvao danas da trazi Licnu kartu jer "mora" za Beograd da ide. Izgleda su mu zabranu neku stavili pa ne moze novu izvadit no je prisiljen da zove da trazi licnu nazad. Neces ga iz CG izlazit dok ne vratis ili auto ili pare poyyy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks