jedan update za dobijanje vize za Katar
viza se moze dobiti direktno na aerodomu za nase drzavljanje (npr za Hrvatsku ne moze) i vazi 1 mjesec...za cijenu ne znam niti me u ovom trenutku zanima, samo da se moze dobiti))
Akcija Flydubai-a
http://www.aviatica.rs/veliki-popust...nije-flydubai/
Beograd - Kolombo 260 eura...
Beograd- Male 300 eura...
Beograd - Zanzibar 550 eura...
Ao. Ovo je greote propustit.
Ima li ko u Pragu da preporuči kakav noćni klub ili lokal da se naveče?
Victoria concordia crescit.
Ne na sajt nista jos iz pg tj tivta
f6
da li je neko kupovao karte za MontenegroAirlines preko Travelgenio sajta jer je razlika preko 50 eura kada radim search na skyscanner i direktno na montenegrov sajt, pa se cisto pitam da ne bude kakve ispale ili slicno?
jbga....progres
Ne rekoste mi za Prag ima li kakav jeftin let od 20-25og?
Idi do berlina sa ryanairom pa se spusti dolje.
f6
Imam jedno pitanje..
Zelim negdje vani da idem na skijanje, a da to nije Bugarska( to mi je zadnja opcija nuzno zlo), sad me interesuje jel ima gdje prevoz do Austrrie I Svajcarske a da to nije autobuss?
Pitam najvise jer bih nosio moje skije...
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Najblizi ti je Nassfeld i fantastican je...odma posle granice slo-aus nekih 50-100km
Kronplatz isto vrrhunski malo dalje ali...
mozes da odradis sad sa wizzairom do Minhena pa odatle dje oces put austrije isto sve u 150-200km
takodje mozes i do Milana pa onda Livinjo gdje imas besplatan ski pas prve tri nedelje u sezoni kao i poslednje tri
Koliko otprilike bi me kostao prtlja tj skije sa nekom avio kompanijom ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
https://wizzair.com/en-gb/informatio...ervices-fees#/
oko 30e za 23kg plus besplatno 8 rucni prtljag...otprilike to ti je dovoljno za opremu plus skije 30e
ne znam koliko ti se isplati ovo...ako ides preko neke agencije ispane ti sve za 300e
u ovom slucaju samo avio karta plus prtljag u jednom pravcu je oko 100e...ljepse se iscimati busom a ustedis 200-300e
najbolja solucija ako imas ekipu 3-4 da idete autom
Najjeftinije iz Evrope uopste za Kalkutu? Bilo kad?
Ovako na prvu, novembar 2016:
Minhen, Berlin i Dizeldorf (Air Berlin) cca 500 eura povratna
Frankfurt (Air India) cca 500 eura povratna
Budimpesta (Air Berlin) cca 470 eura povratna
Milan (Air India) cca 450 eura povratna
Akcija Pegasusa
Those who want to explore new countries this winter will be thrilled to hear about our exciting new offer! Book your flights now to get 20% off all our international routes for travel between 15 November 2016 and 25 March 2017. To get your discounted flights all you need to do is select the 20% Off International Routes option under the Campaigns tab on the payment page.
Hurry and remember: Thursday is the final day for booking!
Recite mi (znam da je bilo ali neka vas ne mrzi ponovo haha), je li ko letio iz Tirane sa Blu-Expressom? Gledam neke karte za Đenovu, pa da malo obidjem tu zapadnu obalu.
Kakvi su, da li mijenjaju termine?
Letio dva puta na relaciji Tirana - Verona. Jednom imao samo rucni prtljag, drugi put i torbu od 15ak kg koju niko nije ni pogledao. Klasicni LLC prevoznik, nema jela i pica , ali kome to u avionu treba za letove do 4 sata. Avioni su bili uredni, nijesu novije proizvodnje, ja nisam imao zamjerki. Nijesu mijenjali gate-ove.
E to me zanimalo. Ne interesuje me hrana, dako ne umrem
Zanimala me pouzdanost i da li pomjeraju datume, čisto zbog smještaja. Hvala ti puno.
Kako najjeftinije od Splita ili nekog drugog aerodroma iz Hrvatske do Beča?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz Splita preko Zagreba Croatia-om cca 220 eura povratna. Iz ZG Air Serbiom preko Beograda za cca 160 eura i Austrian direktno cca 170 eura povratne karte.
Termin je sredina decembra.
Ima li neko iskustvo sa agencijom iz UK - cubadirect? Nude fine personalne aranzmane pa da spojim sa ovom kartom..Nego ne znam jesu li totally legit?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks