Ajde jos neko neka napise nesto za Savovica dako ubode jos jednu.
Kako sudije čupaju Cedevitu ovo je nerealno.
Ubode Šćepo petorku, guzove im pomjeramo tricama!
Sent from my Samsung S7
Last edited by BiTrAtE; 29-09-16 at 19:34.
Ovo se sad ne smije ispuštat'.
Sudije jedu g*vna masivno...
Shit has hit the fan !
Ovoga Vranješa čoek ne može da ne voli! Kakav BOG!
Btw dobro je svirase njima *****ri vise!!! morali su balansirst malo!
Sent from my Samsung S7
Bravo momci, bravo Šehovicu sve ti ebem dobro ti prodje ulaz vise!
Sent from my Samsung S7
Drago mi jee zbog Vlada. Ako Markos bude na ovom nivou bice ovo dobra sezona.
Maci scepa odmahiznenadjujuca pobjeda, bas veliki trijumd
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Jesmo li ikad dobili cedevitu?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Iskreno,nisam očekivao da dobijemo,nekako se nakupilo nekakve negative pred početak sezone ka' da svi jedva čekaju da kažu ''opet propalo''. Vranješ zakiva ,MWill i ovako polu-zainteresovan objašnjava neke stvari, Nikolić na početku dobar... James potpuno pogubljen u ovoj tekmi, valjda će bit' bolje. Jedini kojem stavrno nije mjesto u ovoj ekipi je Sead,ja sam ubijeđen da je njegov ugovor čista usluga Suadu i ništa drugo.
Shit has hit the fan !
Ne može bolji početak sezone
Bravo,sve čestitke za Budućnost jer ovu pobjedu nisam očekivao
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Svaka čast, idemo dalje! Vraneš ekstra trojkaš! Plus imamo Rejnoldsa i Šehovića kad se oporave. Šuterska smo ekipa! Popović i Wiliams daju trojke isto! I Gordić malo slabije od njih, a plej je :-)
Ada nabismo ih na penis ono prosle sezone 20 30 razlike kad smo vodili ne znam kolko dobismo na kraj. Super je ovo, rekoh na aba temu vjerovatno nisu htjeli skroz da se forsiraju u ove pripremne vidjeli da su krenuli da se povredjuju igraciSve u svemi ja cekam f4 ovo vise necu da falim pa na kraj da nasu prospu
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kakva pobjeda! Da James nije napravio one faulove odlijepili bi se i ranije, MWill extra! Vranješ nastavlja gdje je stao prošle sezone.![]()
Vranes muda do poda... Vidi se da je iz Nišića grada.
Ne ocekivah ni ja pobjedu Buducnosti posle svih onih poraza i pehova koji su nas zadesili u pripremnom periodu ali izgleda da smo i ovako polovni suterski jaki kao zemlja
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Cedevita vs Budućnost ...arena sport
https://mega.nz/#!e54SiCRI
decryption key: !GEMcQJ3nIGWu5hvlaED-momvtltDWnroajwOIdjiueg
Respect za odličan start sezone.Dobre ekipe najbolje igraju najvažnije mečeve. Da li će ova Budućnost moći do statusa dobre ekipe pokazaće predstojeća sezona, ali ako se po jutru dan poznaje lijepe su šanse. Po meni, najvažniji dobitak utakmice je trener - igračka legenda Šćepo. Lijepo se snalazio s rotacijama, čak i kad stvari nijesu krenule najbolje (brzi faulovi James-a), znao je da motiviše igrače, a bogami i da zagalami kada treba, čak i na jednog MWill-a. Ovo govori da ima autoritet, bez čega ni ne može biti ozbiljan trener. Drago mi je što forsira jaku odbranu, u jednom trenutku na tajm autu je rekao da samo dobrom odbranom mogu dobiti utakmicu, a ne napadom. Cijela ekipa je dala solidan doprinos, Subotić je odigrao odličnu odbranu, Savović, iako je loše krenuo, do kraja meča se prenuo stigavši čak do dabl-dabla. Nadam se da će u nastavku sezone biti još bolji. James-u su svirani prestrogi faulovi na početku meča, pa je igrao malo, ali i to malo meni je izgledalo dobro, biće od njega dobrih igara i dobrog fight-a, ako ga zdravlje posluži, tokom cijele sezone. Nikolić, iako vrlo mlad, već sad je upotrebljiv. Trebaće za njega dosta strpljenja, još je neiskusan, centri i inače kasnije sazrijevaju, ali bukvalno ima sve za jednu, u najmanju ruku, solidnu karijeru. Na Seada je, u odsustvu povrijeđenih igrača, pala malo teža uloga sekundarnog kreatora u kojoj se za sada baš i ne snalazi najbolje. Ipak je sve to nadoknadio velikom borbenošću, zbog čega je na kraju nagrađen važnim poenima (neobična trojka i ulaz). Vjerujem da i on može samo na bolje. Popović iznad očekivanja, iako još junior igra bez respekta prema protivniku i imenima i zbog takvog stava svaka mu čast. Takođe, ne plaši se grešaka, vjeruje u sebe i kada mu ne ide - svi su izgledi da će on biti lijepa budućnost CG košarke. Baćović i Ilić su igrali malo, ali i oni će sigurno dati značajan doprinos neki drugi put. Marcus kad hoće nema dileme da zna i može, 11 asistencija na zvaničnom debiju je lijep nagovještaj za nastavak sezone. Ipak, daleko najbolji igrač meča je bio Nemanja Vranješ. Ne mogu da se ne zapitam gdje je taj čovjek bio do sada? Da li je moguće da tek u svojoj 29-oj godini pokazuje sav svoj potencijal, ili je možda svima prolazio ispod radara godinama. Nijesam mnogo gledao Sutjesku lani, mislio sam da se radi o klasičnom ''prangijašu'' koga kad krene ''zakopa'' protivnika, a kad ga ne ide ''zakopava'' sopstvenu ekipu. Međutim, izgleda da je on mnogo više od toga - zapravo kompletan igrač. U odbrani nedostatak mesa nadoknađuje brzinom i izvanrednom anticipacijom protivničkih pasova što mu omogućuje česte krađe, u napadu osim dobrog šuta, ima odličan prvi korak i lako pravi višak, a o kvalitetu u tranziciji da ne pričam. Ja još uvijek ne vjerujem da on može da odigra u kontinuitetu na ovom nivou, a ako me demantuje skidam mu kapu i uzvikujem jedno veliko ''URA'' za crnogorsku košarku. U svakom slučaju, lijep početak košarkaške sezone za Budućnost, nadam se da će i kraj biti u istom stilu...
![]()
Ja sam vam rekao da je buducnost na onaj turnir igrala sa 10% snage i da ih je sve pustila nece da se zamaraju.
Ove godine je njihova ABA Liga - sledece godine EL stize u PG.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks