Alan ford preko puta delte. Cijene su im odlicne, 2.5 eura porcija slanih palacinki. Ali realno bi moga dvije porcije lagano pojesti, umanjili su kvantitet.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ahaha ambijent ka pod plocom sto moze bit.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Alan ford preko puta delte. Cijene su im odlicne, 2.5 eura porcija slanih palacinki. Ali realno bi moga dvije porcije lagano pojesti, umanjili su kvantitet.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Dimljeni vrat pod plocu je najludje nesto![]()
Pod plocu pola dzigerica pola cevapi.
Nisam nidje jeo bolju dzigericu no tamo.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Evo je zaladilo malo, pravo vrijeme za kacamak.
Dje ga pojes u PG I okolini??
Ne ide mi se kod Lazovica na Korita zbog kacamaka, mada cuh da je gore dobar??
Cuh da su se svuda usrali u kacamak iz razloga sto pisu kazne ako te ufate sa domacim sirom koji si uzeo od seljaka, no valjda traze da se sva nabavka nabavlja preko racuna. A dje da kupis dobar sir za kacamak bez kod seljaka. Ovo po prodavnica boba ne valja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Prljavi su im kuvari u Troju
Depero, Njegoseva do Berlina.
Skupi u krv, ili kradu... hrana odlicna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako vas put nanese, Scarsdale - Metro restaurant.
Za ponijete, zato ovakav tanjir.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
a sto je ovo..
Vidite ono tamo u desnom gornjem cosku, umotano kao sarma.. E to je najgore nesto sto su moja usta pojela, kao da su iznutrice ribe umotali. Povratih zamalo
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To su ti stuffed grape leaves iliti dolmathakia. Riza i zacini zamotani lozovim listom. Sarma s lozovim listom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Takozvani japrak
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nisam probao mljeveno meso losijeg ukusa no u Grcku. Ne znam jel do zacina aliii pih.
Tripleta, ko zna sto je to onda. Ne dirajte mi tradicionalni japrak, uh ništa ljepše mi nema no kad 4-5 zalijem sa litrom kiśeloga...
Sent from my Samsung S7
Danas sjedoh u The Republic of Good Food, u centru, u zgradi preko preko puta BIS kafea, jedna drugarica ide tamo stalno, pa predlozi.
Bogat im je meni, al ja narucih pilecu tortilju, jer tu ne moze svakako da se kiksa (jer ona moze da bude nesavrsena, ali tesko da neko moze da napravi bas losu tortilju).
Mislim da je to bila najukusnija tortilja koju sam do sad pojeo.
Stavili su zacine neke super, izmedju ostalog i karija, kojeg bas volim, i nema onog teskog sira da ti zivot klone, nego svega taman, i eto me i sjutra tamo, samo cu sjutra sa govedinom, he he he...
Good Food, osim što služe zdravu i ukusnu hranu, mislim da su počeli spremati i hranu bez glutena...
Dobra preporuka.
Da ne bi Đokovića, niko na Balkan ne bi ni znao šta je gluten... :mrgreen:
#fakenews
Sem ovi što imaju problem sa intolerancijom...a ima ih dosta.
Edit - I ne volim Đokovića, za mene je on medijski manipulator i latentni neurastenik.
Last edited by Noir; 29-09-16 at 15:52. Reason: popljuvah Đokovića, a i Medo je grozan -.-
Smeta li tebi?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks