Ja do sada,ima jedno 3 mjeseca kolko sam korisnik Mboxa,nisam imao nijedan prekid.Skroz su stabilni,pa eto,i ja da ih pohvalim:-)Poslije muka sa ADSLom i kasnije Extra Triom
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Cisto da ih pohvalim. Prezadovoljan sam sa internetom radi kao sat. Jedini problem je bio sa ruterima i grmljavinom ali dolazili su isti dan da ih zamijene tako da su mi produzili zivot poslije traume sa wimax-om.
Ja do sada,ima jedno 3 mjeseca kolko sam korisnik Mboxa,nisam imao nijedan prekid.Skroz su stabilni,pa eto,i ja da ih pohvalim:-)Poslije muka sa ADSLom i kasnije Extra Triom
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Od Januara koristim Mbox tro 2 paket, i nikakvih problema nisam imao do sad.Nit je sto crkavalo od grmljavine i ostalog sto ovdje se da procitat itd...
Od marta imam MTEL...jos nijednom ni slika ni internet nijesu prekinuli...Stvarno svaka cast
Ko ima ECHOLITE stariji model od MTEL-a mnogo je slika ostrija na svim kanalima kad se odabere rezolucija 576i nego 1080i.PROVJERENO 100% (na daljinskom dugme ispod crvenog)
Last edited by BOXER NK; 28-09-16 at 19:38.
Valjaju li sto ovi televizori sto nudi m tel ,ovaj samsun od 400i nesto i telsa od 150 isplate li se za te pare???
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
TESLU nemoj slucajno kupovati, slika uzas.
Ovaj samsungov mi se svidja a ne znam valja li sto mtel.me/oec/pojedinacni-uredjaj-televizija/193/44 na tri godine ga daju,da ne osjestim valaaa
Drug ga je kupio prije 8-9 mjeseci, mislim da je isti model (tada je bila akcija oko Nove godine, ko prikljuci MTEL BOX2, cijena mu je bila 150eura odjednom).Pisalo je da nema DVBT2 tjuner, a u stvari je imao..sve zavisi oji model dobiju seriju 5002 ili 5003 tada su imali i jednu i drugu. Dobar je.. Slika je malo mutnija na dvbt2 nego preko STB . Ali kad imas mtel kablovsku i ne treba ti. (ako dobijes taj model koji ima DVBT2)
Last edited by BOXER NK; 28-09-16 at 20:30.
Moze da se prikljuci telef na njega i na net da surfujes
Ne moze, obicni tv..Mjesecno dodje jeftino,ali nabiju oni cijenu mnogo vecu
Nije smart tv..to sam mislio...nije skup kad mjesecno placas ratu,ali isti taj tv u tehnomax za gotovinu je mnogo manja cijena.Ali dobro nije puno mjesecno...Sta ce ti smart i internet na tv...Vidi sam.ti odluci
Zar nije 150e kad se potpise ugovor na 2 god?
Forever young, i want to be forever young
Ugradih i ja ovo.
Onaj paket od 29,99 Eura.
Net 25 Mb/s i 180 kanala.
Net je dobar ali su kanali loši (liše Arena).
Slika je dobra samo na HD kanale.
Koji ti je tesiver..je li mali kockasti...sad trebaju da dobiju neke nove resivere..mnogo bolje nego ove sto su do sad imali
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tv je LG 4K LCD od 43".
STB preko HDMI.
Imas u STB podesavanja slike pa stavi 1080p, ako vec nisi![]()
Meni trebaju da ugrade za koji dan, postavili su kutiju prije 5-6 dana(žice razvukli prije par mjeseci). Uglavnom reče mi jedan od radnika da su usporili jer im je smanjena ekipa
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Uzeh u mtel samsung od 40inci ,kako se podesava intetnet na njega i koji kvalitrt sloke da stavin
Novi paket 8/0...prijavljeno na 1600, pa bas da vidimo za koliko ce da reaguju. Izgleda da call centar nema nikakvu dijagnostiku osim "restartujte opremu"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad mjerim, meni upload bude 0 na par sekundi, i onda skoči.
Da ne treb neki kabal ,ja podesavam ip adresa sa onog saletovoginka ali neceee nestoo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks