Nemaju pravo da ti toliko drže pošiljku. Nazovi i priprijeti.
Kakvi su ovi smradovi iz DHL-a. Sa Sd narucim stigne za 3dana u DHL i evo 5 dana cekam da mi posalju
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Nemaju pravo da ti toliko drže pošiljku. Nazovi i priprijeti.
Nesto si pobrkao. Tesko da je za tri dana stiglo, narucivali smo dosta u posljednje vrijeme i ispof pet nikad, a nasi donesu bukvalno isti dan
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
I ja sam prosle nedjelje narucio na SD-u robu i prvi put da nisam dobio info o broju tovarnog lista za posiljku. Mislio sam da i dalje nije krenula iz UK, kad me evo danas zove DHL i urucuje mi paket![]()
A ja se taman bio spremio da im pisem email...
Ja sam zbog toga odusta od kupovine ,stavio bio prsluk,kapu,suskavac patike 110+plus dostava 17+5e dhlu nasem ,ne isplati mi se ,a mogu u brojeve da pogrijesim odusta i razocara se u ono da je postarina 10,99
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Mozes li da pobrkas brojeve mozes,a ebiga ako hoces da stigne za 5-6 dana mora se platit..
Kolikp je za duze cekanje postsrina ,a ove patike sto su na sd jel isplatljivije tamo kupit nego odje ,da ne nabijaju cijenu odjeee ???
Ja na SD ne kupujem nista tako da ne znam, a inace i SD salje DHL tako da i tamo imas postarinu...
A moguce, ali ne bi smjelo.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Kratak info mozda je vec bilo ali eto: UPS donosi na adresu bez naplate.
UPS je vazda korektan bio, svaka cas' na toj novini
Da ne bih listao desetine stranica unazad, moze li neko ukratko opisati kako funkcionise kupovina sa Sportsdirect? Rade li dostavu na kucnu adresu, placa li se to posebno? Znam da je ranije bilo nesto da se ide u DHL predstavnistvo kod aerodroma da se preuzima roba i sl.
donosi ti dhl kuci, platis im 5e dodatno....
jes no kod nas nisu oridjinali
a što je ovo sa ovom našom poštom eo 3 dana ne mogu da mi donesu paketić iz kine
Jel ima neko ko kupuje patike preko Sd da mi se javi na pm da ne smaram odje po vazdan oko toga,gleda sam u k sport patike ,jeftinije ispane preko sport direkta nego tako ,a neke dodju na isto ako se kupe preko neta sa postarinom...
Zamislite posrova iz naše pošte. U ponedeljak mi je stigla pošiljka (telefon), zovem ih i zavlače me sa pričom da nema pošiljke na to ime!?
Ljudi reko imam broj trekinga, tu je kod vas u expres, i posle 5 minuta priče između njih tamo čujem svađaju se, i na kraju veli ova jedna biće vam sjutra ujutro.
Jel moguće da su provalili što je unutra pa neko htio da liferuje?
Sve je moguce.![]()
No još mi nije stigao. Ko zna možda su ga i uzeli pa ću se iznenadit kad vidim što je unutra.
Ja mislim da ne smiju, jer se tacno zna kod koga je paket i ko ga zaduzuje e sad ako ce neka budala da rizikuje posao zbog telefona od 100-150e mozda i bude problem neki...javi sta bude..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks