View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 66 of 217 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Majo, G. moja... Kako Vas g. Tramp, e isto tako... Moje simpatisanje je isključivo bespolnog karaktera. Čuš - seksualno. Ni u mlade dane, a kamo li sad, pod starost. Što naša g. Zvončica rekla - Ja mogu samo da gledam..

Evo kraj.

Nego, kakve su ovo grupice te idu od vrata do vrata da... inspektorišu? Je li ih ko srijetao? Utiču li, ili samo intervjuišu đe će ko i s kim?
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. Tramp je biznismen.

Meni u CG niko nije dolazio u vezi sa izborima, niti sam srela ikog dalje od Mormona...mada uljudni su, i ne predstavljaju problem.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,608
    Thanked in
    2,717 Posts

Viđeste li ovaj novi spot DF - a? Majčin sine kako su krenuli

Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Poslaničke plate.
    Ako ste čuli i vidjeli tog nekog Almera, Jelisavu..Rešid, Rešad, Danko, Veljko.. ako znate kako izgledaju ti ljudi,
    i ono, čisto, ako nemate ništa protiv.. da ostanete kući, da je sve OK.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    708
    Thanked in
    463 Posts

Ćatović 546 😂
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Da ne kazete da ne doprinosim temi , toliko o tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Kakav ti je ovo snimak od 3 sekunde ? Sto ne snimi full repertoar ?
    Uplašio sam se za dijete....ovi bi klali kad bi im moglo bit' !

... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Lepetanac, ma ti mora da si neki istaknuti apstinent, cim kacis ovo sto misleca raja zbori...

Nije to sad IN, no da raspirujes niske strasti, ko ga kome bolje rece, ko je kome izmigoljio... i slicne baljezgarije.

Sada je apstinent ugrozen. Dzabe sto se nema glasat koga...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Time sto moj glas nidje otic nece - ja glasam za samoga sebe. Isto kao i vi sto nam se nudite da nam zivot ucinite bajnim i sjajnim i prosperitetnim i nadasve flatulentnim... ne zna se ko je grdji.

Bojkotujem vas, prrrrd!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Kako ce se Milu smijati brci kad cuje da je bilo cetnickih pjesmi Pa i ovo kampanja DF-a njemu ide u korist. Preplavili su drustvene mreze i TV stanice, a u centru njihove price je Mikas. To je ogromna greska, a sumnjam da je slucajna s obzirom da je kampanja, konkretno video forma, odradjena do bola profesionalno. Pa cak je i njegov lik na svim njihovim bilbordima, video klipovima, propagandnom materijalu.
    Apropo četničkih pjesama.Vi ponekad čini mi se zamjenite glasače NOVE sa nekakvim emancipovanim,urbanim,gradjanski nastrojenim,liberalnim glasačima.Naravno da četničke pjesme ne ugrožavaju front ni najmanje.

Što se tiče kampanje njihove generalno,a i ove sa Milovim likom pošto to dosta pominjete pa da prokomentarišem.Ako je tačno da im Šaviv vodi kampanju,ni to nije iznenadjenje,vrlo je lako naći na internetu način njegovog rada,a on se sastoji u prvom dijelu u "pročišćavanju" glasačkog tijela gdje ti targetiraš protivnika i ponudiš im "il si s nama il si s njim"(to je ova njihova famozna poruka,gdje je poenta oslabiti baš ove gradjanske,liberalne glasače-stranke centra URU,Demokrate,SDP i formirati desnu i lijevu vojsku-Front i DPS),u drugom dijelu kad saznaš dje su ti margine i dokle dobacuješ sa tim "mobilisanim" biračima,nudiš rešenje,nudiš program kojim pokušavaš da povećaš taj procenat(ulaziš u tu ekonomsku priču gdje pokušavaš da navučeš nezadovoljne) i u trećem dijelu(cijenim da će to da rade pred izbore) će da kažu glasajte za nas mi smo svakako sa Ranjom,sa Ključom i sa Bečićem,mi smo svi zajedno nema potrebe da glasate njih,glasajte nas.To je pretpostavljam iz onoga što sam pročitao o njemu i njegovom radu plan u jurenju tog njihovog rezultata izmedju 15 i 20% pa dje se zaustave.I sve to rade na terenu,preko aktivista,televizija je u CG minoran dio kampanje.(gdje se dominantno targetiraju penzioneri i ruralna nedostupna populacija).O internetu da ne govorimo to je tek nepoznata teritorija za CG.

To je uostalom ono što rade sve stranke ovih dana,direktan kontakt,čoek na čoeka,terenska kampanja i to je ono što dobija izborne poene.Ovo što vi vidite na TV,debate i te gluposti,to je onako lijepo da se narod zabavi,pogleda i da se prokomentariše uz kafu ili ovako virtuelno,efekat toga je zanemarljiv.

Kada govorimo o 17 oktobru i ovome što govorite da će Front da izaziva neke nerede,čak ni u to ne vjerujem(osim ako to ne bude koordinisana akcija svih što nije isklučeno).Da je to cilj zašto bi neko plaćao konsultanta vrijednog stotine hiljada evra da bi se oni 17 tukli po ulica?To vojvoda i ekipa mogu sami,ne treba im niko.Ja mislim da je sledeća priča-neko(a znamo ko) je anticipirao dogadjaje i otprilike zna kako će oni teći ili 16 ili najkasnije na vanrednim izborima za godinu,godinu i po i hoće da ima svoj glas u novoj vladi,za taj korak prosjaku je potrebno novo odijelo-Aron Šaviv je krojač.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Pa Pipuna sam juče gledao par puta kako kaže da će odmah u 9 sati ujutru sedamnaestog da zovu Ključ u koaliciju. (treći dio)
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ako Pozitivna i SD uzmu preko 3%, DPS će ispod 40%. To je isto biračko tijelo koje je na prošlim izborima glasalo koaliciju DPS-SDP
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ako prodju Pozitivna I SD onda u persun... Mada, kad je prosao kandidat iz Zete ... Od tada u CG moze proc svasta.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Ako Pozitivna i SD uzmu preko 3%, DPS će ispod 40%. To je isto biračko tijelo koje je na prošlim izborima glasalo koaliciju DPS-SDP
    ...jedna od te dvije liste prolazi sigurno...a DPS je na stabilnih 45-46 % ... a na prošle izbore bi bilo više da nije bilo US Ranka ...
    I poslije Vanje Ranja
    I poslije Ranje tranja

Sent from my COW using Tetrapack

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markos Pereira View Post
    Apropo četničkih pjesama.Vi ponekad čini mi se zamjenite glasače NOVE sa nekakvim emancipovanim,urbanim,gradjanski nastrojenim,liberalnim glasačima.Naravno da četničke pjesme ne ugrožavaju front ni najmanje.

Što se tiče kampanje njihove generalno,a i ove sa Milovim likom pošto to dosta pominjete pa da prokomentarišem.Ako je tačno da im Šaviv vodi kampanju,ni to nije iznenadjenje,vrlo je lako naći na internetu način njegovog rada,a on se sastoji u prvom dijelu u "pročišćavanju" glasačkog tijela gdje ti targetiraš protivnika i ponudiš im "il si s nama il si s njim"(to je ova njihova famozna poruka,gdje je poenta oslabiti baš ove gradjanske,liberalne glasače-stranke centra URU,Demokrate,SDP i formirati desnu i lijevu vojsku-Front i DPS),u drugom dijelu kad saznaš dje su ti margine i dokle dobacuješ sa tim "mobilisanim" biračima,nudiš rešenje,nudiš program kojim pokušavaš da povećaš taj procenat(ulaziš u tu ekonomsku priču gdje pokušavaš da navučeš nezadovoljne) i u trećem dijelu(cijenim da će to da rade pred izbore) će da kažu glasajte za nas mi smo svakako sa Ranjom,sa Ključom i sa Bečićem,mi smo svi zajedno nema potrebe da glasate njih,glasajte nas.To je pretpostavljam iz onoga što sam pročitao o njemu i njegovom radu plan u jurenju tog njihovog rezultata izmedju 15 i 20% pa dje se zaustave.I sve to rade na terenu,preko aktivista,televizija je u CG minoran dio kampanje.(gdje se dominantno targetiraju penzioneri i ruralna nedostupna populacija).O internetu da ne govorimo to je tek nepoznata teritorija za CG.

To je uostalom ono što rade sve stranke ovih dana,direktan kontakt,čoek na čoeka,terenska kampanja i to je ono što dobija izborne poene.Ovo što vi vidite na TV,debate i te gluposti,to je onako lijepo da se narod zabavi,pogleda i da se prokomentariše uz kafu ili ovako virtuelno,efekat toga je zanemarljiv.

Kada govorimo o 17 oktobru i ovome što govorite da će Front da izaziva neke nerede,čak ni u to ne vjerujem(osim ako to ne bude koordinisana akcija svih što nije isklučeno).Da je to cilj zašto bi neko plaćao konsultanta vrijednog stotine hiljada evra da bi se oni 17 tukli po ulica?To vojvoda i ekipa mogu sami,ne treba im niko.Ja mislim da je sledeća priča-neko(a znamo ko) je anticipirao dogadjaje i otprilike zna kako će oni teći ili 16 ili najkasnije na vanrednim izborima za godinu,godinu i po i hoće da ima svoj glas u novoj vladi,za taj korak prosjaku je potrebno novo odijelo-Aron Šaviv je krojač.
    .
    Cetnicke pjesme na skupovima i te kako ugrozavaju front. I to je jasno svima osim njihovim glasacima. Da oni imaju realan program i kompetenciju o kojoj pricaju, oko sebe bi okupili mnogo vise biraca nego sto trenutno imaju. Sto se kampanje tice, mislim da je najbolja kampanja ikad u CG, ali opet ponavljam da je greska sto su se fokusirali na jednog coeka, umjesto da su narodu prestavili svoj kvalitet. Ali posto nemaju kvalitet, idu na tu kartu da ukazu na tudje greske, sve to u nadi da ce sjutra glasaci, birajuci izmedju dva zla, izabrati njih. Sama poruka: "mi ili on" velica Mila a umanjuje njih kao pojedince. Sto se post izbornih koalicija tice, ubijedjen sam da ce Kljuc, recimo, prije formirati vlast sa DPS-om nego sa frontom. Toliko o tome.

Sto se tice nacina na koji se vodi kampanja, nema veze sto smo Crna Gora, internet zauzima prvo mjesto, ubjedljivo. Razumijem i da je bitan taj face to face pristup, ali to rade krajnje nekompetentni ljudi, vecinom studenti koji rade za dnevnicu. Treba da si mnogo jak demagog da nekog ubijedis da glasa ljude koji 30 godina pokusavaju nesto da promijene i ne uspijevaju u tome. A pogotova sad nece uspjeti jer im je konkurencija (medju opozicijom) i te kako jaca nego ranije.
    Last edited by Ispichutura; 28-09-16 at 10:40.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,924
    Thanked in
    3,977 Posts

Dfovci sa njihovim sloganom, makar meni tako djeluje, idu niz dlaku dps-u. Da je izbor stvarno samo Milo ili oni - pa taman nema šanse da preko tih nekih 15% prebace. Da im je slogan Bilo ko drugi ili On, još bih i mogao da ih razumijem.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Dfovci sa njihovim sloganom, makar meni tako djeluje, idu niz dlaku dps-u. Da je izbor stvarno samo Milo ili oni - pa taman nema šanse da preko tih nekih 15% prebace. Da im je slogan Bilo ko drugi ili On, još bih i mogao da ih razumijem.
    Upravo to pomenuh u prethodnom postu. Sve i da ne znas o kome se radi, kad neko kaze "Mi ili On", samim tim uvecava znacaj te jedinke u odnosu na pojedince iz te grupacije. Pa onda njegov lik na svim njihovim materijalima... Ja ne mogu da provalim sta oni tacno rade, ili idu Milu niz dlaku ili samima sebe skacu u stomak. Oni ostavljaju utisak da boga mole da ne uzmu koji glas vise nego sto su planirali.
    Last edited by Ispichutura; 28-09-16 at 10:51.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Evo kako izgledaju liste za koje će se glasati 16. oktobra 2016.

Gusinje:

1. SDP Ranko Krivokapić - Gusinje svima
    2. DS u CG
    3. Bošnjačka stranka - Rifat Husović - Naša snaga za Gusinje
    4. Partija za Gusinje
    5. Gusinje Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
    6. SNP
    7. DUA-albanska Alijansa
    8. Socijal Demokrate Crne Gore - Ivan Brajović - Dosljedno za Kotor

Kotor:

1. Građanski Pokret URA - Sačuvajmo Kotor
    2. Bokeški, crnogorski, evropski Kotor može bolje - Liberalna Partija Andrija Pura Popović
    3. Demos - Vratimo Kotoru dostojanstvo
    4. Za bolji Kotor - HGI od srca
    5. Nama možete vjerovati - SNP dr. Branko Ivanović
    6. Crnu Goru u sigurne ruke - Stranka Srpskih Radikala
    7. SDP Ranko Krivokapić - Kotor svima
    8. Demokrate - Pobjede a ne podjele - Aleksa Bečić
    9. Pozitivna Crna Gora - Marko Kampe
    10. Kotor Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
    11. Socijal Demokrate Crne Gore - dr. Andrija Lopar - Dosljedno za Kotor
    12. Kotor ili On - DF

Budva:

1. Bura budi Budvu - SNP-Demos
    2. Budva Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
    3. Volimo Budvu - CDU - Dragan Purko Ivančević
    4. Uzdignimo Budvu - Radomir Glendža
    5. Građanska Akcija - Vujičić Dr. Božidar - Da vam služimo. Ne da vas krademo.
    6. Demokrate - Aleksa Bečić - Pobjede a ne podjele
    7. Budva mora (URA - SDP - LP)
    8. Pozitivna Crna Gora - Jer volimo Crnu Goru
    9. Budva ili On - DF - da Crna Gora radi
    10. Socijal Demokrate - Željko Radulović - Dosljedno

Parlamentarni:

1. Albanci Odlučni - FORCA-DUA-Albanska Alternativa
    2. Država svima - SDP - Ranko Krivokapić
    3. Koalicija sa jednim ciljem - Gzim Hajdinaga
    4. Alternativa Crna Gora
    5. Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović - jer volimo Crnu Goru
    6. Sigurnim korakom! - DPS - Milo Đukanović
    7. Hrvatsko srce za Crnu Goru - HGI - od srca
    8. Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
    9. Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
    10. Srpska Stranka - prof. dr. Milovan Živković
    11. Stranka Penzionera, invalida i socijalne pravde - dr. Smajo Šabotić
    12. Demokratska Savez Albanaca - grupa građana
    13. Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
    14. Bošnjačka stranka - Rifat Husović - Naša snaga
    15. Bošnjačka Demokratska Zajednica u Crnoj Gori - Hazbija Kalač
    16. Socijal demokrate Crne Gore - Ivan Brajović - Dosljedno
    17. Crnu Goru u sigurne ruke - Stranka Srpskih Radikala

Pitanje: jesu li još u Andrijevica raspisani izbori? Čini mi se da jesu, no ne mogu naći izbornu listu za te izbore.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Inspirisali su me neki postovi pa se prisjetih g. Krivokapica koji nije prijavio svoje tadasnje partijske drugove ( pitanje se namece da li je uopce imao materijala), a koji su ga kasnije otkacili ko nista.. Jel to karakter, principjelnost ili sta?
    Da li bi bio karakter da ih je ljudski prijavio za nesto I time spasio CG od stetochinjenja, ili je samim tim postao saucesnik ogromnog troskarenja po odborima I uz odbore, nepotizam ili ko zna sta sve - moguce, ili ne.
    Da li je g. Krivokapic cutanjem I necinjenjem oprao te ex drugove I one koji su mozda jos uz njega? Da li je svima ocigledno u stvari sam podrzao?
    Da li uopste ima sta da kaze?
    Da li ovo sad treba da znaci da su oni bili super ali se malo sporeckali pa? Sto bi onda iko glasao za SDP a ne za SD?
    Zato su oni meni isti.
    Sta znaci odgovornost I ljudska principjelnost u CG politici... he..
    DPS je tu bar ljudskije odradio sa svojim partijskim drugovima koji su presli neku granicu (znaci ipak postoji), a nisu morali, jer koliko vidimo ovi ostali ne bi ni tolicko.
    No, da se vratim na spijuniranje kao najgori socijalni fenomen u CG, prije, tokom I nakon "izbora" - tj konstantno... Koji je tu procenat?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 28-09-16 at 11:08.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Inspirisali su me neki postovi pa se prisjetih g. Krivokapica koji nije prijavio svoje tadasnje partijske drugove , pitanje se namece da li je uopce imao materijala, a koji su ga kasnije otkacili ko nista.. Jel to karakter, principjelnost ili sta?

Iskorsticu isti argument koji DPS koristi kada se pocne polemika oko toga zbog cega Milo nije uradio nista vec je dozvolio Svetu Marovicu i familiji da opljackaju stotine miliona :

" Nije znao"
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Iskorsticu isti argument koji DPS koristi kada se pocne polemika oko toga zbog cega Milo nije uradio nista vec je dozvolio Svetu Marovicu i familiji da opljackaju stotine miliona :

" Nije znao"
    Jel I jedna partija u CG prijavila svog clana partije za neku zloupotrebu ili dostavila dokaze o tome? Svi su bistri - cisti?
    Nemojte molim Vas.
    Po tome vidim da ne bi ni tolicko uradili koliko jeste DPS.
    Procitajte kompletan tekst a ne samo to sto ste citirali.
    Po tim cinjenicama DPS je sjajan pri ovim "postenjacinama" iz ostalih partija.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Po tome vidim da ne bi ni tolicko uradili koliko jeste DPS.
    Ako dozvolite, jedan citat: ,,prati trag novca i sve će ti se samo reć''

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Čitam jutros prof. Radulovića kako oni neće priznati "lopovske izbore". Po svemu sudeći, oni su već pobijedili i svaki ishod drugačiji od tog je iznenađenje.

Kakvih likova..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Upravo to pomenuh u prethodnom postu. Sve i da ne znas o kome se radi, kad neko kaze "Mi ili On", samim tim uvecava znacaj te jedinke u odnosu na pojedince iz te grupacije. Pa onda njegov lik na svim njihovim materijalima... Ja ne mogu da provalim sta oni tacno rade, ili idu Milu niz dlaku ili samima sebe skacu u stomak. Oni ostavljaju utisak da boga mole da ne uzmu koji glas vise nego sto su planirali.
    Rade ono sto godinama odrzava i jedne i druge. Nikada do ovih izbora nisam primijetio da pozitivna kampanja toliko utice na biracko tijelo. Oni se zajedno samo drze matrice koja je do sada donosila pobjede. Sa jedne strane branioci od rata i ne znam ni ja cega(strah), sa druge policajci koji ce da nas spasu hapsenjem lopova(strah)

Svaki izborni cikus sve su jace umjerene snage koliko vidim, jer je narodu ocigledno dosadilo da slusa istu matricu 20 godina. Zivot ti prodje a nista se ne desava, stalno ista prica
    Mislim da ce svako biti iznenadjen rezultatima Kljuca, Demokrata cak i SDP-a i da ce morati da promijene taktiku za sledece. Vodjenje grlate negativne kampanje sa obije strane je sve manje uspjesno

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Svaki izborni cikus sve su jace umjerene snage koliko vidim, jer je narodu ocigledno dosadilo da slusa istu matricu 20 godina
    Možda si htio reći da svaki izborni ciklus vlada očekivanje da su umjerene snage jače
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Page 66 of 217 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)