Ja na HDMI prikljucku nemma signala... prebacim na AV i imam kanale
Sent from my SM-N9005 using Cafe Del Montenegro mobile app
sve isto i kod mene. samo sad opet moram sat da podesim :grief:
Ja na HDMI prikljucku nemma signala... prebacim na AV i imam kanale
Pokusajte nazvati 020 44 66 66 na taj broj sam dobio informacije
Sk 6 komada imam, kako su rekli izgleda da ce do NG biti otkljucani
Uz to i 5 arena HD otkljucanih
Last edited by djuka_pv; 26-09-16 at 22:49.
Nemam AV kablo pa ne mogu da probam. Može li se na TV, bez risivera, koji fata digitalni signal preko koaksijalnog kabla naći ti kanali ?
Love, peace and respect.
Cek, znaci ja hocu da imam ove 6mjeseci po 11e, da imam vise kanala, bolji net itd.
Znaci zovem telemach, a ne mkabl?
Nema jutros jos nista... Tjah, pomalo postaje zamorno i neozbiljno... Evo preko 2 godine sam izuzetno zadovoljan korisnik M-kabla (prosireni digitalni paket) ali ovaj hype je poceo da me smara samo tako... Get it over with... Ne najavljujte nesto sto necete ispostovati pa makar bilo konacno podesavanje sata u vodicu, a ne nesto drugo...
Sent from my A0001 using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ko rano rani dvije arene grabi... :-) Pa, tehnicki 27. traje vec skoro 8 sati... To 1/3 dana vec prosla...
Sent from my A0001 using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da vidimo ko ce uhvatiti mustuluk
Sent from my iPad using Tapatalk
Akcija traje do 31.12.2016. ili dok traju zalihe i važi za sve nove i postojeće korisnike uz Ugovor na 24 mjeseca. Uslovi korišćenja usluga i ponuđenih paketa dati su u zvaničnoj ponudi sa cjenovnikom i akcijskoj ponudi.
Pa ovome dobijamo popust 6 mjeseci po 11€?
Na običnom NEO televizoru su se pojavili novi kanali... Tako mi reče drugarica... Pljevlja su u pitanju. Moji ne umiju da to odrade na HD tv tako da to čeka mene još jedno 15 dana. Svakako do tada ni vama neće doći... 😀😀😀😝😝😝
Poslato sa Huawei P9
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
I mene zanima popust, i na mkablu gledam diretkno sa tv-a, hocu li to moci i sa telemacha?
Vjerovatno ce moci, ali onda nemas premotavanje
svejedno nikad ne premotavam pa mi to nije bitno..
Ne znam da li imaju u ponudi i videoteku? Ne bi ni toga bilo bez risivera u tom slucaju.
Sinoc sam trazio nove kanale na mom novom lg tv-u koji ima risiver u sebi. Nema nista za sada. Trazio sam nekoliko puta al opet nista. Sad palim tv vidim nema ni jednog kanala. Mora da sad vrse neki updejt pomislih... vidjecemo uskoro. Ako je neki kvar kod njih onda covjek da poludi jer sam od skora njihov korisnik i bila su 3-4 prekida do sad. Kazu od nevremena itd. Uglavnom da ne davim ovdje vidjecemo uskoro dal ima updejta.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Ajde da sačekamo![]()
Evo dodje slika al nema novih kanala hahhaha
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Kome je štrikirano autoupdate new channels na TV-ima koji imaju tu opciju nema potrebe da skeniraju svaki čas, kome nije primijetit ćete da na mnogim kanalima piše "no signal"e tada mu je majka, search full network .... found 138 tv channels i 0 radio stations. Ćorak, i dalje smo na m-kabl
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks