Page 158 of 655 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... LastLast
Results 3,926 to 3,950 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ne gledah, jel zapinjao Ilić?
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Ne gledah, jel zapinjao Ilić?
    Igrao podosta u prvom poluvremenu, i onda povrijedio rame i izasao i nije se vracao vise ja mislim.

Evo i statsa.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Još uvijek nisam ništa gledao od Budućnosti, a planirao sam da idem ove godine redovno. Mada odavno pričam da u Šćepu nisam vidio neki potencijal za trenera. Baš mi je bio mio kao igrač, ali mi nije djelovao kao neko ko ima šlifa za trenerski posao. Volio bih da griješim, ali... Viđeću.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja ne vjerujem koliko je ovo jadno. Odgledah samo drugo poluvrijeme, zbog Zvezda-Oly - ali ono što sam vidio mrka kapa. Šćepo apsolutno ne drži konce igre. Organizacija nikakva, bekovi se ispucavaju, odbrana od pika nepostojeća i tu se posebno ističe Savović. Kakvu je on utakmicu odigrao za jednog centra, pa to je žalosno. :-( Za 27 minuta na parketu pogodio 1 od 5 trojki, izgubio četiri lopte, skočio 0 (nula) puta i uz 10 poena imao indeks uspješnosti 0 (nula). Jedna od većih prevara od igrača. Prelaznu ocjenu zaslužuju samo James i Nikolić, ovaj prvi pozitivno iznenađuje, mislio sam da je završio s ozbiljnom košarkom, ali ne izgleda fizički uopšte loše, čini se da je zdrav da ga ne ureknem. Nikolić je imao odličnu 9-minutnu rolu, ima size da odigra dobro na obruču na obje strane terena, ali ono što me je zaprepastilo da poslije nekoliko minuta na parketu traži izmjenu zbog umora. Dečko, ej imaš 20 godina, trebalo bi da možeš da grizeš 40 minuta ako treba, a ne da ti je duša u nosu poslije nekoliko minuta igre protiv poluamatera s druge strane. Mislim, može ova Budućnost da odigra mnogo bolje, ali bojim se da će biti kidanja živaca ove godine...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Svakako treba sačekat dok se kompletiramo, ne znam kakav je James u odbrani, ali po ovoj statistici u napadu je lijepo odradio. Još kad se Rejnolds vrati sumnjam da će se Vilijams i Savović ovako ispucavat za 3, a i nadam se da Savović neće postat novi ciglaš jer nikad niji ni bio neki trojkaš.

Ne znam koja je muka, ali svaki koji dođe u Budućnost, dobije mu** da šutira trojke kad mu i odakle mu dune
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Savovića bih poćerao prije nego sezona počne i dao bih prednost Baćoviću, dok ne nađu nešto bolje. Ovo je stvarno ispod svakog nivoa profesionalizma... Pa i u Megi se cimao za svaku loptu a kamoli ođe, đe je plaćen masu više.
    James je stvarno ok, odličan skakač i hvatač lopti, što odavno nismo imali.
    Williams ima problema da izgubi loptu ponekad ali valjda će i njegova forma biti u usponu. Ostali mlaki, Nikolić odigrao dobro svoju rolu. Popović koristi minutažu maximalno. Ali smiješno je bilo kako ih Zadar izbacio iz reketa a oni po starom receptu - ispucavanje trojki.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prvo poluvrijeme protiv Darušafake 26:42. Jesu Turci jaki, ali igra Budućnosti ne obećava. Marcus sam na pleju, jednostavno nema snage. Savović opet nije došao na utakmicu, za skoro 13 minuta jedino što je uradio su tri ''pripaljene'' trojke, naravno promašene, skokova opet nula, indeks -5. Nikolić opet dobar, najefikasniji sa 8 poena, uz 3 skoka i 1 blokadu. James takođe dobar za ono malo što je igrao. Vranješ, Popović i Šehović otrprilike na nivou mogućnosti. Ilić ne igra, vjerovatno je lakše povrijeđen. S obzirom na partije Savovića i Subotića, Šćepo bi morao da ubacuje u igru Baćovića, gore od ove dvojice teško da bi odigrao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Savović je tragedija, ako su pametni da ne čekaju početak sezone s njim... Baćoviću ni sekunde je novi horor.
    Šćepo za sad ne obećava baš ništa. pfff

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Dajte link neki

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Savovic 0, ne znam kako ga nije sramota...

Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Na kraju 57:80, još i pristojan rezultat kako je moglo da bude. Ne znam kakva je povrjeda JR-a, ali bez njega i Gordića neće to biti lak ulazak u sezonu. Pop i Šehović kao sekundarni plejevi baš se i nijesu iskazali. Marcus je fizički očigledno nepripremljen, zbog velike minutaže imao je čak 7 turnovera, gorka istina je da on ovdje nema s kim da odigra p'n'r. Najbolji je bio Vranješ sa 13 poena i pet ukradenih lopti, nažalost nije ga išao šut, trojke 1-6. Mali Pop ima skila i sportske drskosti, mogao bi da napravi solidnu karijeru, ali za jednog 20-godišnjaka pokazuje dozu prevelike sebičnosti. Ilić igrao tek par minuta, prva greška i odmah klupa - već sam prije negdje napisao da ako ga Šćepo bude forsirao na trojci, to će za njega najvjerovatnije značiti izgubljenu sezonu. Savovića neću više komentarisati, u napadu će mu se povremeno i otvoriti, ali njegov najveći problem je očajna odbrana - sveti je bio Alex Marić prošle sezone. James je imao tri blokade i od njega će svakako biti koristi. Sa Reynoldsom, Gordićem i Suadom biće ovo svakako mnogo bolje, a kako će ekipa izgledati dosta zavisi i od Šćepa, tj. koliko će učiti i koliko će rasti kao trener tokom sezone.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Šehović samo neka je zdravo, savović takođe.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Ovo ih je Buducnost sve pustila.
    Jer nece da se zamaraju.
    kad osvoje aba ligu onda ce da im vrate u EL sa kamatom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar ovaj plej i centar sto ih dovodite, vele da ste fulirani
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Šesti poraz zaredom u pripremnim utakmicama. Drugi od Cedevite, plus realan poraz od evroligaša Darušafake, ali tu su i porazi od Mege, Zadra i čak Vršca. Ako se po jutru dan poznaje neće ovo na dobro. Danas protiv Cedevite vjerovatno najbolji meč od pobrojanih, utakmica je bila u egalu do zadnjih nekoliko minuta, čak je Budućnost u znatnom dijelu imala prednost. Ali, sve je to opet izgledalo prilično neubjedljivo. Jedini koji su kvalitetno odigrali su Vranješ i Shawn James. Vranješ prijatno iznenađuje, konkretan igrač, dobar kradljivac lopti, dobar u tranziciji, šut ipak dosta zavisi od raspoloženja. James je krađa prelaznog roka, pravi ratnik na terenu, skače, blokira, otpatke smješta u koš, krade lopte - svaka čast! Njegova sušta suprotnost je Boris Savović - čovjek je u potpunom kanalu, i u ovoj utakmici od početka do kraja u kontraritmu. Centar koji od reketa bježi k'o đavo od krsta u košarci je etalon štetnosti. Pogotovo ako ima ''ime'' u koje se vjeruje i zbog kog dobija (pre)veliku minutažu. Čisti ''kamen o vratu'' Budućnosti. Sreća u nesreći je da gore od ovoga ne može. Subotić jednako beskoristan, ali kod njega se bar vidi želja i trud u odbrani. Marcus totalno izvan forme, u dubokom autu - nadam se da ima snage da se vrati u kolosijek prave košarke, inače njegova karijera je gotova. Sead Šehović takođe loš, umjesto prostih, u igri redovno nalazi komplikovana rješenja. Ilić igra na pogrešnom mjestu, Baćović za tri minuta pokazao više od SS tandema, Nikolić igrao malo. Popović mora da popravi court vision i da ukapira da je košarka timska igra. Još jedna pozitivna stvar je da će tri igrača koja nedostaju znatno popraviti kvalitet ovog tima. U svakom slučaju, pred nama je jedna super zanimljiva košarkaška sezona...

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Dobro, kosarkasi od kojih se ocekuju poeni su povrijedjeni i savovic je tu a kao da nije, bicr bolje

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Mada meni i dalje nije jasno kako troše toliko para na igrače i onda štede na treneru.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

A dati sjajnom kosarkasu prostor nije stedjenje, to je za mene dobro. Ranijih sezona je bilo cudnih odluka za trenera.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

I dalje mislim da neće bit dobar trener, nebitno koliko je dobar igrač bio. Nije ovo nba liga pa da daju posao nekom ko nikad nije radio kao trener, ali zato ima gomilu pomoćnika sa tonu iskustva.

Kako god da se okrene, zadnji put je trener bio dobro plaćen dok je Radonjić bio tu. Valjda je primao 10 hiljada mjesečno, Jovović prve godine sedam, druge četiri. Luka ne znam, onaj baksuz je vjerovatno iskamčio znanto više od 4 hiljade.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Neka mi posalje neko na pepe broj za godisnje karte

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Ovo im je sa fb stranice:

Svoju sezonsku godišnju kartu naručite na:
    brojeve telefona: 020/664-226, 020/664-227
    e-mail: [email protected]
    ili nas posjetite na adresi: Njegošev park bb, Podgorica

Inače, sezonske karte se prodaju samo za onaj dio sportskog desno od komentatorskih mjesta pa do Varvara i dalje od Varvara pa do dijela đe su one rezervisane fotelje. To je sve.

Thanks Thanks Given 
    2,053
    Thanks Thanks Received 
    1,411
    Thanked in
    846 Posts

Zna li se cjena ?

Sent from My Asus Zenfone 2 Max
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Izvinjavam se, sezonske se prodaju i za onaj dio đe su komentatori, tačno po sredini, i za njih je cijena 70€. Ostale su po 40.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Ajmoooo!

ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocu taman majicu da uzmem mora se nesto kroz Italiju setat, a i nisam bio jos od nereda sa Partizanom kad nas jurise, valjda traume sta li vec Jes grdna, al mi je muka one Varvarske isto grdne placat
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Page 158 of 655 FirstFirst ... 58108148154155156157158159160161162168208258 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)