Ahaaa...jes'!
A kad sam ja pisala ovđe da će g. Žarko naslijediti g. Mila, krenuli ste sa sprdnjom. Šta vam se desilo u ta dva mjeseca, polikanti moji? M? Sinulo, duHnulo?
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Fino si me utješio. Neće osvojit 50 posto, nego ono ostalo do 100 posto. To mu dođe 50 posto. Posto. Posto??
Koštunica likes this.
Crna vlada kad im privezak smeta da rade. Što bi rekao kolega remark, stara astečka poslovica kaže: Rđavom k***u i dlaka smeta. Jes da Maje i Asteci nisu imali malje, ali ko sam ja da sumnjam u stare mudrosti?
Nije tačno da predsjednik služi samo za slikanje, služi i da tuče šnicle po njujorškoj berzi. A i da pomiluje ove krimose, no za ovog jednog malo zakasnio. Taman razlog više da se pojednostavi i ubrza procedura pomilovanja.
Last edited by NHM; 23-09-16 at 16:44.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ahaaa...jes'!
A kad sam ja pisala ovđe da će g. Žarko naslijediti g. Mila, krenuli ste sa sprdnjom. Šta vam se desilo u ta dva mjeseca, polikanti moji? M? Sinulo, duHnulo?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Nego što se Darko Pajović onako zagna protiv neoliberalne ekonomije a zapadnjak čovjek i još zeleni.
Čak i u najgorem izbornom scenariju po DPS to jest da propadnu glasovi Pozitivne i SD a SDP da udje u parlament i da partije koje sada stoje na protivnickoj strani uspiju da formiraju vladu(sto ne mogu da zamislim ) mandatari ne bi mogli biti ni Krivokapic niti Rakcevic.Logicnije bi bilo da se trazi neka licnost koja spaja ili makar ne razdvaja raspolucenu crnogorskosrpsku biracku glavu tipa Lekica Bojanica ...
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Bojanića, na žalost, nećemo gledati u parlamentu sledeće 4 godine (nije pretpostavka nego činjenica), nije ni na jednoj listi. Lekić bi možda i valjao no ga ljudi ne vole nešto, ja iskreno ne znam zašto. Čovjek sem što ima sumornu priču (u smislu da i nije baš najbolji govornik), nema ni jednu mrlju u biografiji, da ja znam.
Edit: Kad razmislim, vjerovatno mu se ne prašta što je bio nosioc liste DF-a? Eeee... Da je tad bila moguća šira koalicija, bila bi šira, ali eto nije moguća ni danas.
Last edited by LostInHollywood; 23-09-16 at 18:10.
Pa ne mora biti poslanik da bi bio madatar vlade tako da Bojanic teoretski moze ali prakticno bas i ne😀
Moze i Medojevic on se ja vjerujem i nada onda Damjanovic iz SNP-a to su neki ljudi prihvatljivi za oba pola no se bojim da ce svi morati da cekaju jos koju deceniju.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mislim da nije uslov da se bude na poslaničkoj listi da bi se postalo članom ili predsjednikom Vlade. Tačnije, siguran sam.
Zbilja, ajde neka neko otvori anketu, sa hipotetickim pitanjem - ako opozicija pobijedi, koga vidite kao premijera?
Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..
Za vladu nije neophodno. Ni za raznorazne funkcije u raznim regulatorima, otud ni na listi dps-a nema nekih all-star vječnih kadrova.
Pa ako vec ne razmisljaju o tome, ako vec nemaju neki dogovor, ako su to ostavili "za posle", ta varijanta da oni predloze Mila (ne direktno, nego posledično) uopste nije nemoguća. Tj. može se desiti isto što u Nikšiću.
Svi su oni svjesni koliko otprilike mogu osvojiti, u procenat gore-dolje. Na osnovu toga mogu napraviti projekciju i na vrijeme se dogovarati sledece korake te, u slučaju uspjeha, ne ostaviti vremena raznim "strukturama" da raznim "metodama"...predlozi mandatara.
Last edited by Here To Help; 23-09-16 at 18:44.
Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..
Ja mislim da oni vec imaju taj odgovor, samo sto se to, po pravilu, kao i u svim normalnim zemljama, koalicije sklapaju posle izbora, ne prije. Tu ce da bude zestoke frke, jer, ajd objasni ti onom knezevicu ili vojvodi da oni ne mogu da budu in charge, nego recimo lekic ili ranko. Svi bi oni da sruse mila "zbog naroda", al kad se budu dijelile fotelje, to ce show da bude. Sve i da pane DPS, politicka kriza ce se dodatno produbiti i trebace par godina dok sve ne dodje na svoje. Ali od toga se pocinje, ne moze odjednom da bude idealno.
Last edited by Ispichutura; 23-09-16 at 19:04.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Тако је.
Не знам ко је тачно причао али је рекао и кад ДПС падне да ће требати година патње док се све лоше исправи и крене све на боље. Ништа не може преко ноћи а тек ово што су ови садили 20 и кусур година, мајка их немала
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Godina patnje...? Taj neko se zhestoko sprdao... Da bi se stvari promijenile iz korijena, tj samo da se postave zdrave osnove, trebace godine i godine patnje... Ili mislite da nekim charobnim shtapicem stvorite fabrike, struchnu radnu snagu, obezbjedite sirovine i pokrenete proizvodnju od NULE...
sent using tapatalk
#fakenews
Davno je neko rekao, zaboravio sam ko, da prava reformska vlada nikad ne osvoji drugi mandat. Odnosno, moraju da se urade nepopularni potezi da bi se provreda postavila na zdrave osnove. Naravno, to ne znači da je svaka vlada koja ne osvoji drugi mandat reformska. S tim u vezi, onva tvrdnja da je samo neophodno da padne Milo pa da će postepeno sve bit bolje uopšte nije tačna. Odnosno, sama po sebi ne znači ništa. I u Ukrajini se desila narandžasta revolucija, a na prvim sljedećim izborima poslije nje opet je vlast osvojio onaj kojega su sa ulice skinuli.
Kod nas je potrebno da padne DPS, jer im dostina naroda pripisuje neke mitske moći... DPS zna šta si ručao danas, DPS zna šta misliš, i ono glavno DPS zna šta si zaokružio u glasačkoj kutiji... Svakom normalnom je smiješno, ali kad čuješ to uživo i kad vidiš da ljudi iskreno vjeruju u to, iako nemaju nikakvo objašnjenje, smijeh prerasta u sažaljenje...
#fakenews
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nema predsjednik mnogo veze sa zakonima. On može da odbije da proglasi zakon i da ga vrati na ponovno razmatranje. Kad mu drugi put stigne, ima obavezu da ga proglasi.
Last edited by NHM; 23-09-16 at 20:36.
Vetrovi me lome, ja teram po svooomeee...
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Mnim e bi isti ljudi došli bilo ko drugi da se pojavi. Šta drugo imaju činjet u Šavnik?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks