...ovo je uvertira za post-izborno kukanje o krađi glasova... deja vu
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
...ovo je uvertira za post-izborno kukanje o krađi glasova... deja vu
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
Sent from my COW using Tetrapack
hoce mi ko objasniti kakve veze ko na faking forum CDMa glasa i hoce li dobiti DPS na tu listu ili neko drugi, ja vas stvarno ne kapiram da toliko o tome drobite evo 10 dana.
kao da je to pokazatelj bilo cega ili bilo koja referenca za bilo sta pa da razumijem. pa sve i da je namjesteno i sve da je DPS 100% kakve to veze sa bilo cime ima.
stvarno ne razumijem da se oko toga toliko prica.
ok doslo je par desetina DPS botova i izglasalo tu i ??? zakljucili smo to ajmo dalje.
sto je najgore od svega prvi put da je najrealnije stanje kako je i u drzavi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
posto pominjete non stop proteste i posto je to bilo rusenje drzave aj nabrojte mi koliko je ljudi uhapseno i procesuirano od onih izgrednika sa protesta evo erdogan pohapsi milion a mi u crnu goru od 600 000 nijednoga nismo nasli i uhapsili pomislicu da imamo borbu sa duhovima![]()
.,..uhapšeno je par kolovođa...od toga je jedan imao alibi da je u vrijeme nereda bio na večeru...
...a ne bih se baš poziva na Erdogana ka na uzor...
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
Evo jos malo cudnovatih stvari
http://www.cdm.me/politika/je-li-mog...-neku-od-lista
...broj je okrugao - NULA (prema značaju kolovođa) ... nije poželjno hapsit sirotinju koju je zavela grupa bitangi... ali, slažem se, kolovođe je trebalo kaznit...
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
hahahahaha hvala na odgovoru broj je 0 znaci 0 ljudi je rusilo drzavu 0 ljudi je pokusalo puc 0 ljudi je rusio gradprvi put cujem da se od 5 hiljada ljudi niko nije uhapsio a pokusao je da izvede puc i srusi drzavu da je od 5000 ljudi 0 njih uhpseno i osudjeno za rusenje drzave i puc prvi put cujem da neka drzava oprasta svima njima za pokusaj puca i rusenje drzave
![]()
ankete koje se odradjuju i prezentuju na drzavnom nivou ne potcjenjujem ali ankete na CDM, dje ce ih vidjet ili procitat 50 tak ljudi koji vecinom nece promjeniti misljenje niti se mogu pokolebati moram potcjeniti.
pa vecinom neko moze glasati i iz sprdnje odje sto veze nema sa njegovim reealnim razmisljanjem
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A sto je tolika frka i da se otkrije je li stvarno lazirana ili ne?
Sto ce vise uticati na prosjecnog glasaca i forumasa ? Anketa ova, ili reklamni spot na YT?
Imajte na umu da realno DPS za anketu ne daje nista, a za spot na YT bogme daje debele pare.
Last edited by autodijagnostika; 23-09-16 at 13:14.
Ja vam ne vjerujem to oko malverzacija DPS glasova, jer sam jedno jutro vidio kako ovaj Gandalf piše da se za 5 minuta dodalo 5 glasova (kao on je to vidio), a ja sam fino vidio da je to jutro DPSu povećan samo jedan glas. Noć prije toga je bilo nešto tipa 50, a ujutru 51...i taman on piše kako je on vidio da je prije 5 minuta bilo 5 glasova manje....ajdeeee, makseee.
Ne kažem da ti lažeš - ti koji si mi dao -rep i to napisao kao komentar. Samo sam napisao šta sam vidio i dodao da vam ne vjerujem.![]()
Nije Ranko materijal za premijera, on je za predsjednika
Idealna kombinacija
Ranko predsjednik
Žarko premijer
PS.
Koliko sprdnje oko toga što DPS na CdM anketi ima 50% glasova. Umjesto što treba da budete zadovoljni i sve nogama u guzicu vi grinjate. Ako je istorija CdM anketa išta pokazala, pokazala je da je obrnuto proporcionalna stvarnosti u Crnoj Gori. Ja sam veoma zadovoljan rezultatom
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 23-09-16 at 14:17.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ranko u buducnosti mora biti covjek sa najvise ovlascenja u drzavi ako mislimo dobro njoj. Zato, premijer!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
...premijer sa nivoa od 2,5% ??? ...da vidimo i to čudo ...
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks