Moze li bit na tehnicki pregled radi registracije, da nisu isti "zahtjevi" za, recimo golfa 2 iz osamdeset cetvrte i za mojega passata, koji jes stara kanturina, ali opet auto 21. vijeka? Mislim na kocnice prije svega?
Sad citah, udario u Mercedes i odbio se pa u autobus... dobro je prosao te ostade ziv, nadajmo se da ce moci na noge stati
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Moze li bit na tehnicki pregled radi registracije, da nisu isti "zahtjevi" za, recimo golfa 2 iz osamdeset cetvrte i za mojega passata, koji jes stara kanturina, ali opet auto 21. vijeka? Mislim na kocnice prije svega?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne znam, opet mi je zao i ne bih volio da ostane u kolica. Osiguranje ce pokriti stete ovog Mercedesa i autobusa a on ce imati dovoljno posledica da pamti ovo za cijeli zivot. A nadam se da ce sve ovo sto se desava po nasim putevima u zadanje vrijeme ipak nekoga potecijalnog izazivaca nesrece dozvati pameti da na vrijeme se opameti i sto manje citamo o ovakvim nesrecama.
Dzabe je pricati na forum. Evo 2 dana lomimo tastature kako treba bit pazljiv i strpljiv ali nema hajra od toga. Treba isprintat i dijelit flaere.
TAKUMI
Sto ce veli dzip u cg moze neko manje auto. Kompleksasi to voze i lopovi. A ne daj boze da je umjesto ovog gl bio neki golf 4. Svi bi izginuli. E svega mi samo bi g klasu kupio svima iz porodice radi kamikaze u bijelu golf trojku koji zuri nedje
f6
Kako dize neko biciklistu kod Tanija.
Forever young, i want to be forever young
Skupa je G klasa, dovoljan je XC90...
sent using tapatalk
#fakenews
pa to nije normalno kakvu nervozu mi izazivaju ovi retardi sto voze golface 2 i 3. okle njima toliko povjerenja u ta kola da se oni upustaju u preticanja ja ne znam.
nemaju oni povjerenja nego ih boli q oce li se ujutru probudit ili nece e im dostini zivot qrca ne valja
She is only here to annoy herself!
Ja samo imam reci da ovaj iz golfa danas garant misli da je zapravo ziv jer je golfa vozio... bilo sta drugo bi mu glave doslo
vjerovatno ce se za koj idan odvazit da rece i oni u NK da bi s golfom pretekli garant ili bolje prosli...
to je mentalni sklop koji svi naucnici ovoga svijeta ne bi ispitali.
Ne vozi svako trojku i to cipovanu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------------------------------------------
Sinoc izvise Petrovca na dvije trake 2 kamikaze sa neki raspalim aludijem i golf3 krenuli u preticanje preko pune koje je trajalo oko 20min.
Nego sreca sto im neko iz krivine nije izasao.
Kombi se prevrnuo kod Barutane.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ali zato ne trosi kapi
Toliko grubo radi da se ne isplati vozit.
A ostavio ga da radi citavo vrijeme. Vjerovatno ne moze da ga upali.
TAKUMI
I ispred kuce mu upaljena stoji
Ledan je bio - da ga ugrijem dobro ako me zovne koja da ga mogu stisnuti.![]()
meti mu karton na grill da brze ugrije...kakvi su ono hitovi zimi boze jaki
P9lite
Fabia like this![]()
Likes and Shares.
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks