Djordjevicu vise ni minut na terenu ne treba za gol![]()
Ne znam, meni je on vazda bio dobar igrac, ali u reprezentaciji je dobija na kasicicu sansu. Ka da smo skupina nekih fudbalera A klase a ne skup placenika i par nasih, pa da se momku ne pruzi sansa da se dokaze.
Sent from my Galaxy S7
Djordjevicu vise ni minut na terenu ne treba za gol![]()
To je bila asistencija ne gol
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mora da su promijenili, posto mi je na flesskoru iskocilo da je dao gol.
Gledam utakmicu pa sam vidio
ja samo rezultat pratim, pa je pisalo da je strijelac, vidim sad promijenili.
Baša dao gol u novom porazu Lilla.
ma džabe kad ce se 3 dana prije Kazahstana povrijedit,naravno biće to lakša povreda taman da bude spreman za LIL poslije reprezentacije.
Odlocan je igrac al brate svako malo je povrijedjen...i nzm vise kad je zadnji put spojio 2 tekme za reprezentaciju.
djordjevic uao u kup utakmicu u 68 minut a u 72 vec gol dao. ali opet Mugosa je tu da ne brinemo, isto je cvajta to, mada jedva klupu grije
Mali je u ludačkoj formi.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Last edited by lepetanac; 23-09-16 at 12:02.
Crnogorac je tema broj jedan na ''Visente Kalderonu'' poslije remija sa Barselonom na Kamp nou. Savić je odigrao još jednu utakmicu od 90 minuta i to gotovo bez greške.
Njegova statistika na Kamp nou je bila impresivna - Savić je oduzeo osam čistih lopti, blokirao tri udarca ka golu Oblaka, imao 89% uspješnih dodavanja i niti jedan napravljen faul.
Madridski As piše da je Savić u tandemu sa Godinom postao ''zid Ćola Simeonea'' i da je zasluženo iz startne postave izbacio Himeneza, za koga su Real, Barselona i Mančester siti nudili 50 miliona eura.
As je takođe poredio Savića i Himeneza i došao do nevjerovatnog podatka kada su u pitanju prekršaji i žuti kartoni, čime je Crnogorac pokazao koliko je inteligentan defanzivac.
Naime, Savić je zaradio samo dva žuta kartona na 29 mečeva za Atletiko Madrid, dok je Himenez javnu opomenu dobio na jedinom meču ove sezone, protiv PSV Ajndhovena. Pored toga, Urugvajac je tokom prošle sezone zaradio čak devet javnih opomena na 37 odigranih mečeva.
As podsjeća da je Savić bez žutog kartona i sa minimalnim brojem prekršaja odigrao nekoliko velikih mečeva u finišu prošle sezone kao što su dvomeč sa Bajernom u Ligi šampiona, finale sa Realom, kao i protiv Viljareala, Sevilje i Barselone u Primeri
Jovetić je poslije 6 kola odigrao samo 15'.
Daj bože da ga puste na zimu da ode bilo gdje...
Neka nemoj kune se direktor u njega i ne da ga nikom.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Dobice priliku rekao je De Bur. Vala umjesto kandreve moze igrat u svakom trenutku. Onaj zna samo centrirat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Umjesto Candreve sumnjam, nije igrao nikad on po toj strani.
A De Bur samo neka je zdravo. Igraju i Eder, i Gabigol i Palacio prije njega...
Sa Icardijem koji je ovako u formi priliku može dobit samo ako se 4 igrača iz napada povrijede.
Perisic moze desno umjesto kandreve, Jovetic lijevo, Banjega izmedju njih, Icardi spic. Sex. Samo ce sad da forsiraju ovoga Gabriela Barbosu tako da mislim da ga je izdimio iako da 3 gola makazicama, 2 volejom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dzaba mu jer ga neće zaigravati ali bar da znamo
Crnogorski reprezentativac u top formi
Komentari (1)A A A
Nastavlja se odlična forma našeg reprezentativca Vladimira Boljevića.
foto: aek.com.cy
Već drugo kolo zaredom je uspio da se upiše u listu strijelaca.
Nova „žrtva“ našeg asa bio je Anortozis koji je od AEK-a poražen 4:1.
AEK je poveo golom Tričkoviskog u 16.minutu, a prednost za ekipu iz Larnake duplirao je Muriljo u 37.minutu.
Dilemu oko pobjednika otklonio je Boljević golom u 69.minutu.
Gosti su preko Lopeza u 78. smanjili, a konačan rezultat postavio je Larena u 87.minutu meča.
AEK je lider na tabeli sa maksimalnih 15 bodova iz pet utakmica.
Od 3:15 počinje akcija, lijep gol.
Zašto bi igrao kad imaju Šćekić, Bakić i co. ? Jedini igrač koji bi mogao malo da drži vezni red, on i Điđo su OK par ali ne može.
Po meni su i điđo/šćekić dobar tandem, jedino da igra umjesto bećiraja i joveta kao špic. Mada se i kojašević nameće. Po me i boljević nije pokazao neki ekstra kvalitet za reprezentaciju, svaka mu čast na igrama u klubu
Zna tip da pogodi jednostavni pas, za razliku od ostalih koji su klimavi i ne znaju osnovne stvari što bi vezni fudbaleri trebali da znaju.
Ekipa Kazahstana je mozda slaba ako gledam iz perspektive Spanije ali gledano iz naseg ugla uopste nije slaba.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks