Ko bi trebao da ucestvuje tu?
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Ko bi trebao da ucestvuje tu?
E sve se crnjelo kad ti pricas o fantomskim forumasima.Da te stave na muke ka' Malog Radojicu ne bi sam znao koliko si se puta registrovao na forum i kako si debatovao sam sa sobom i nesto pricas. Uuh jada.
Da nam je struja skupa to stoji ali me živo interesuje da li LAŽEŠ da je skuplja nego u Srbiji da bi glorifikovao Srbiju ili nekog drugog razloga
Poslije najavljenog poskupljenja od 3,8% od 01.09.2016 prosječna cijena struje (bez PDV-a) u Srbiji će po Kw iznositi 6.6 dinara (5 centi) bez PDV-a
cijena skupe struje(bez PDV-a) u Crnoj Gori je po Kw 4,67 centi, a jeftine 2,33 c(po mom zadnjem računu).
Znači dolazimo do zaključka da je prvi put u istoriji struja u Srbiji skuplja od struje u Crnoj Gori, čak i da ne računamo činjenicu da je u Srbiji PDV visočiji od našeg
To naravno nema veze sa Crnom Gorom već sa divljanjem Vučine po Srbiji ali ako možemo laganje da svedemo na neku normalnu mjeru
Last edited by Rakun; 22-09-16 at 21:10.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ljudi kradu milione godinama, evo ti Pajovic prica o izdaji u Baru, a obmanuo citavu CG javno na parlamentu, a ti spominjes obraz forumasa a ovamo 90 glasova ladno dps vodi ubedljivo, a toliko ovaj topic ne moze sakupit ni 16tog Oktobra, kad bude,
Izgubili smo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uh, morala bi se provjerit ta tvrdnja. Odnosno, treba viđet koje su sve stavke na računu u Srbiji. Zakleo bih se da je do prije nekoliko godina kilovat jeftine struje bio nešto oko 8 centi, samo što su ovi naši lopovi iscijepali cifru na milion nekih stavki: te prenos od dalekovoda do trafostanice, te distribucija do kuće, te gubici u prenosnom sistemu, te ovo, te ono. Evo sam potrošio 154 kWh zadnji mjesec. Neka bude da je sve bila skupa struja, odnosno 4,67 centa puta 154. To je jednako 7.19 eura. Neka na to ide i 19% pdv, to je 7.19 puta 1.19 jednako 8.55 eura. Maksimumum. Meni je došlo 15.73. I to poslije popusta od 10% za članstvo u Zlatnom timu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Rakun; 22-09-16 at 21:39.
Vide li se đe cijene ostalih stavki? Kod nas je cijena korišćenja distributivne mreže malo niža od cijene kilovata.
Ako se sjećaš kad se plaćanje pretplate za javni servis izbacilo iz telefonskog računa, tada je Telekom podigao cijene impulsa i pričao kako to nije udar na kućni budžet jer su sad računi niži nego prije. To im je bila priča. A pet eura za rtcg izbačeno sa računa.
Ja čisto da provjerim da nije takva neka logika primijenjena.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A ne vidim da je to bas vazno sa tim glasanjem ovdje-ne znam kako to moze da utice na bilo sta?
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
To sto ti kazes zbilja ima narocitu jacinu i znacaj. Nije bila farsa kad ti se svidjalo glasanje a sad je farsa ???? Objasni po cemu nije bila farsa kad na forumu na primjer pobjedjivao Medo ili Pozitivna, kad se dobro plasirao Front za koji si glasao...?
Malo kad su se forumaske ankete poklapale sa stvarnim izborima i da li je tada bila farsa?????
Hari, problem je samo što nije javna, ok?
Kada sam ja glasao (prije nedjelju dana) bio je isti ovakav odnos pa se vi viđite
Last edited by Rakun; 22-09-16 at 21:56.
Sto je to sad problem, a ranije nije bio problem? Da se ne prica napamet "vazda bilo i trta vrla..." eno postavljeni linkovi za ankete oko izbora pa pogledaj koliko je javnih koliko tajnih..... Zasto bi bila javna, a ne tajna? Kome se svidja neka glasa kome ne neka preskoci i gotova prica. Koliko forumaske ankete uticu na glasanje pokazale prethodne.
Samo da vidimo ovih 90 glasača jesu li regularni forumaši. Ima ovdje IT stručnjaka koji opravdanotvrde da ovi glasovi mogu lažno da se izgenerišu. Eto toliko.
Sličnu stvar danima uočavamo na portalu CDM.
Ako je forumu stalo do istine i pravednosti ovo lako može da se razotkrije.
Ja ne vidim razlog zasto bi bila javna kad je njena svrha statisticki podatak, ne za koga je glasao marko markovic i janko jankovic. I ja mislim da je neko odje zalosno nabudzio DPS, ali, na takav slucaj coek treba da se osvrne sa dozom zaljenja i predje preko toga. Da ova anketa ima bilo kakav znacaj, onda mi je ok to da ovo kao vanja calovic trazimo fantome.Al' u ovom slucaju, ne treba napadati NN pocinioca. Nesreca je sam za sebe, nase kritike mu nece pomoci
![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Nije poenta o tome, nego nesto drugo.
Ako hari zna za moje 300 profila, zasto ja i ostali ne smijemo znati ciji su ti 90 dps fantom glasaci, mozda sam ja glasao za dps pa ovdje trolujem.
A hari kao moderator bi trebalo da me raskrinka
Cisto da se utvrde rodbinske veze cdm portala sa forumom.
Kapiras...?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam Vasojevica mi... eto..
Ja se ni na licnu ne bih potpisala a kamoli da klikam za one koji za mene ne bi glasali. Eto..
SFSN
Hvala Lepo
O cemu pricate ljudi, kakvo naduvavanje glasova, pa stojimo na manje od 47 posto podrske...
moram javit ekipi da se malo aktivira, sjutra u podne moramo imati 100
...i još mu DIDI kriv?
Tako neštA bijaše?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Tek sad vidim ovoDruze, nisam toliko ogranicen pa da glorifikujem srbiju na taj nacin
Sve i da mi je namjera bila da lazem, ne bi bilo efekta kad su ti podaci dostupni i svak moze da dodje do njih. Eto ti nisi bio lijen za razliku od mene da to potrazis, dokazao si da grijesim, svaka cast. Aj sad mi dokazi da vetrenjace nisu privatna firma, da ce gradjani crne gore imati direktne ili indirektne koristi od njih i da ce nam racuni za struju biti manji( sve ono sto sam naveo u postu, a uporedjivanje cijena struje sa srbijom je samo jedan mali dio u zagradi). Daj malo da diskutujemo o ciframa i o tome koji su stvarni problemi, pustite vise srbiju nek ide u tri lijepe i sve stutnjelo sa njom dabogda. Sve cete progutati, svaku prevaru i lopovluk i malverzaciju, ali ko pomene srbiju, ebo je jeza u ledja
kompleksi su neizlecivi.
I rakune, mozes na malo ljepsi nacin da mi kazes kako sam pogrijesio, nemoj tako brate, ja sam ti osjetljiv previse
Last edited by Ispichutura; 22-09-16 at 23:14.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Je li moguce da je neko stao u odbranu validnosti ove ankete i uz to se gura prica o njenoj nevaznosti za stvarni ishod izbora?
Eto, mi smo smatrali da ovo klikanje po forumu itekako utice na crnogorsku realnost, a takodje nam je bilo malo sumnjivo onih 10+ glasova u roku od 10 minuta za jednu opciju, ali eto sad su nam se otvorili vidici. Haos.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks