Ubise DF reklame na YouTube. Unistavaju, ne mogu nista pogledat. Rusofilske-splacine dale 250.000,00€ google-u za ove maloumne reklame.
Ubise DF reklame na YouTube. Unistavaju, ne mogu nista pogledat. Rusofilske-splacine dale 250.000,00€ google-u za ove maloumne reklame.
Ma google ruskojevrejski.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Treba prvo jedan zanat da naucis i onda posle tog posla mozes na svadbu da ides, zaradis i ne umoris se. U CG ga nije dobro radit, jer ne zaradis i ne umoris se.
Trebalo je ranije da mi kazes jer dolazim za par dana. Inace to su nerealna dupeta. Tim Juznoamerikankama i crnkinjama...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jos prije 3 mjeseca je on mene zvao pa sam mu rekao da ne mogu zbog toga sto sam mislio da ostanem u juesej kad je njegova svadba, sad kad sam mu rekao da se vracem prije svadbe, odma se presaltao i otkazao toga sto je kaparisao vec. (sto znam, mozda me i cijeni)![]()
Izracunao sam sve, ne ispada me preko 250€ to kumstvo. On ne nosi zlato, vjernik.njemu srebrni prsten 30,40€, njoj neka bude do 150, u kovertu 100 i to je to ja mislim.
nije opasno.
Last edited by Tripleta; 21-09-16 at 13:07.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo da ne bude kume, s obzirom da si sad iz esadea sigurno nijesi praznija dzepova pa da mi pozajmis malo para do prvoga, tamo onog trecega po redu. Vidjeces i sam kako su skupe svadbe kad se budes zenio.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nema obraza jer otac i brat su mu prije mjesec dana ukupno iz amerike donijeli oko 35-40 000$.
Ja sam siguran da ce mu to biti najveci iznos koji ce mu neko ostavit na svadbi. I nije kum, nego "kum".
U svatove sve neke štediše... Da nije svadba u nedelju štednje, prva nedelja novembra?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moras me podsjetit zivimo li u Montenegro ili u Luksemburg?
Ja mislio u Ameriku...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo skupljam snage da odgovorim i bacim neku foru ali ovo me totalno razoruzalo
Aj baci...da se izasmijemo ka ljudi na ovi forum...erje evo 100 godina otkako procitah nesto da me dobro zasmijalo
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Poenta priče je da mu je 100e ka' ladne vode
Sent from my Samsung S7
Znam ja to vrlo dobro, zato i rekoh da je dovoljno s obzirom na to da znam kakav nam je odnos. Bolje nego da se bahatim sad sa 300, 400€ kao sto bi NHM, pretpostavljam. Hohoh
Last edited by Tripleta; 21-09-16 at 19:29.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks