Је ли могуће да ико поред дпс'помиње паре? Њихове милијарде и стотине евра осталих...
Мајо драга, како си?
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Је ли могуће да ико поред дпс'помиње паре? Њихове милијарде и стотине евра осталих...
Мајо драга, како си?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Izbor je jasan.
Sta DF razlikuje od ostalih partija:
https://www.facebook.com/nebojsa.med...10549102302230
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sta DF razlikuje od ostalih partija:
1. Nikad nijesmo i necemo dilovati sa Djukanovicem
2. Nakon pobjede preispitacemo sve pljacke i oduzeti pokradenu imovinu drzavi i narodu
3. Nijedna ambasada i strana sila nema uticaj na nase odluke.Odgovaramo samo narodu i radimo za interese države
4. Povucicemo priznanje Kosova
5. Ukinucemo sankcije Rusiji
6. Organizovacemo referendum oko NATO
7. Imamo precizan i sveobuhvatan plan reformi i ekonomske i moralne obnove zemlje.
8. Vraticemo u drzavno vlasnistvo Telekom, zeljezaru, Rudnik uglja, Rudnik boksita, KAP
9. Garantovacemo monimalnu zaradu od 350eur
10. Ocisticemo zemlju od mafije
TO JE PLAN DF
1.
8. Ono sto odlikuje desne partije je upravo ova nacionalizacija kompanija. Ne sporim ja da su to sve lose privatizacije, ali drzava ne moze tek tako da uzme nesto od nekoga. Ugovor je potpisan i sad nije bitno koja je vlast to jednostavno stvara nepovjerenje kod raznih investitora. Da ne pricamo sto ce svi medjunarodni sudovi presuditi u korist kompanija. Tako da je ovo goli bullshit.
9. Dalje kako ces ti to garantovati mim. platu od 350eur?
Onda bi bruto plata bila 600. I to bi u crno zavilo dosta radnika. prvo zato sto se doprinosi tek onda ne bi placali a drugo zato sto bi isti ti radnici radili vise za manje para.
4.Povlacenje priznavanja Kosova? Dafaq je ovo jebote? Srbija se vise ne bavi ovim a ne CG?
5.Ukinucemo sankcije Rusiji pa onda niko nema uticaja na nas... hahahahahahahahaha
A ruje upumpale milione u kampanju.
Otisao ja da se iskenjam jutros a iskace Pipun Knezevic iz Wc solje i vristi Milioniiiiiiiii te ja pusti vodu za govnima hahahshhshahahaha
I onda otvori tvoj kumara stampariju pa stampa bilborde i majice moj konsultantsku pa sve ostaje u kucu2
Last edited by Gandalf_White; 20-09-16 at 15:56.
One Ring to Rule them all...
Ako država može tek tako poklonit nekome nešto, onda može i oduzet - ima zakonskih načina. A što se tiče "investitora", tako u zdravlje svoje investirali.
★
Nije kontradiktorno, priznajem da je nedorečeno. Poznati su Mandić, Milić, Pipun, Peđa Bulatović... Ne želim nekoga za koga sam čuo, misleći na političare i, iz ličnog ugla, na likove koje poznajem cijeli život i znam koliki su debili. Ne želim razne Brajoviće koji potpisuju kredite za najveće investicije u istoriji države, bez ikakve zaštite od valutnog rizika. Opet kažem, siguran sam da u dps-u ima stručnjaka, samo što su poznate face vazda u prvom planu. Nije problem samo to što dps ne postavlja najblje stručnjake na prava mjesta, problem je i to što ne postavlja ni najbolje stručnjake iz dps-a.
Da ponovim, Bečić je okružen nekakvim studentima od po 27-28 godina što mi nikako ne uliva ni najmanje povjerenja. Oni bi se mogli svrstat u nepoznate, ali ne moslim obilazit predavanja na fakultetima da bih se uvjerio u njihove liderske "sposobnosti". Protiv poznatih stručnjaka nemam ništa protiv. Pod uslovom da su im date odriješene ruke, da nisu samo fasada kadrovske politike. To je dio priče kad kažem da želim konkretna imena za sprovođenje već razrađenih planova koje bi ponudili glasačima.
Ne mogu sad da gledam koliko sam puta ponovio da pričam u svoje ime, tako da nisam odlučio za svakoga. Priča o neutralnosti je jednostavno nerealna. Istorija je pokazala da prava neutralnost ne postoji, a Švajcarska nije dobar primjer jer je interes svih mutnih i bogatih strana na svijetu da taj bankarski centar ostane zaštićen. Govorio sam o realnoj politici, a samostalni sistem bezbjednost košta boga oca. To znači da df, snp, demos svjesno podmeću narodu da je izbor u nato ili neutralnost. Uopšte ne tvrdim da su svi protivnici ulaska u nato rusofili, ali je protivljenje ulasku u nato isto što i približavanje Rusiji. U nekom od prethodnih postova već sam rekao da je priča o velikim silama i njihovim interesima mnogo starija od Rusije i Amerike. Samo treba da pronađemo svoj interes u tome.
Nemoguć je moratorijum na ta pitanja jer je ulazak u nato ekstremno blizu, a neka šira koalicija o tome nemoguća je zbog oprečnih stavova po tom pitanju unutar opozicionih partija.
O nekim idejama za program pisalo se u temi o desničarskoj crnogorskoj partiji, ili tako nešto.
Last edited by NHM; 20-09-16 at 16:12.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nemojte vi Svajcarsku dirati... Svajcarci imaju redovnu vojsku I svaki pojedinac koji sluzi vojsku ima placeno sve kao da radi.
E tako.
&
Hvala Lepo
Pa sta je poruka ovog "spota"? Da glasamo za gospodju ili konja?
Hvala Lepo
Meni je ova stavka najveci dokaz da ovi ljudi ne zive u istoj realnosti kao normalan svijet. Pa ima li drzave na planeti koja moze da tvrdi da nijedna ambasada i strana sila nema uticaj na njihove odluke? Ni SAD ne mogu da tvrde tako nesto a da ne slazu, a ne minijaturna balkanska kvazi-drzava.
A ne sumnjam da rade za interese drzave. Samo ne ove drzave.
Ko se trudio da cuje cuo je, a imamo ih ne za jednu nego za 9 Vlada. Imas nasih strucnjaka od Talina do Brisela dje se godj zadrzis na iole poznate naucne institucije. Problem sto se za njih u CG se ne cuje je u tome sto strucnost odredjuje koja registarska tablica (partija) im je na prkno prikacena. Vise znaju za zadnju avetinju najmanje partije nego na primjer za nase na Cernu.
Sinoć razgovaram sa mojom najpametnijom rodjakom gospodjicom goozicom o najsvjezijem primjeru. Nasa mlada odiva doktorirala na zapadu i puna elana se vratila na Cetinje da uzdize svoju drzavu.... kad ono puno godinu nidje posla, a da bi ucila djecu u skolu rekli da mora nekakve drzavne, pripravnicke i cudesa.... e sad će da uci studente na bas nikakvom Univerzitetu - Hajdelbergu. Znaci nema one price kako nece da se vrate jer i kad se vrate tu su na cijeni pripravnici sa "pedigreom." Bilo je i na ovom forumu kako je onom doktoru nauka iz Pljevalja projekat za grant ocjenjivala osoba sa srednjom skolom i bas strucno utvrdila da to nista ne valja.
Zar mislis da takve osobe koje svoj integritet gradili daleko od nepotizna i politicke prdnjave zele da se upustaju u one igre za koje narod kaze " ko s djecom spava...."??? Nasa odiva naucnik svjetskog glasa dosla u Crnu Goru, a novinari umjesto intervju i pokazati nasoj djecurliji da Crna Gora nije crna Afrika od svega toga napisali kako tamo neka dosla iz Amerike i dala donacije Crnogorskoj crkvi. Zato su svaki dan pune novine o strasnoj profesorki iz Crne Gore koja zadnjih 15 godina nije napisala nikakvu naucnu publikaciju, a jedini simpozijum na koji ucestvuje su partijski skupovi
Pravimo sprdnju od drzave dje je
Zloga rada kad prvu tacku pa slazuZbilja nijesu dilovali, a onu trgovinu aluminijumom vojvoda je radio sa mojom babom, a drugi lider Medo jedini posa upisanu radnu knjizicu je imao isto u firmi moje babe
No nije problem sto politicari lazu nego sto nadju vazda onih koji u to povjeruju
1. Andrija Mandić
2. Nebojša Medojević
3. Milan Knežević
4. Ljiljana Đurašković
5. Janko Vučinić
6. Branko Radulović
7. Predrag Bulatović
8. Branka Bošnjak
9. Strahinja Bulajić
10. Slaven Radunović
11. Milutin Đukanović
12. Vera Bulatović
13. Koča Pavlović
14. Budimir Aleksić
15. Jovan Vučurović.
16. Marina Jočić
17. Milun Zogović
18. Veljko Vasiljević
19. Radoš Zečević
20. Aleksandra Vujičić
21. Rato Brajković
22. Goran Drobnjak
23. Zoran Lakušić
24. Nataša Jevrić
25. Marko Milačić
26. Dragica Perović
27. Dejan Đurović...
Dosadašnji poslanik Emilo Labudović je na 33. mjestu, Radojica Živković je 36. a Vladislav Bojović 44.
Nema Bojanića
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Auuu dje Marka stavise tako nisko da opet parlament gleda na TV
Koliko si ljigav od 0 do Misko Vukovic...
Nego... Što ne volite Marka Milačića, oćete li mi napisati?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Evo ih svih devet lista u Budvi, u skupštinskom parlamentu imaju 33 mjesta (na prošlim izborima 31):
- Volimo Budvu - CDU - Dragan Purko Ivančević
- Socijal Demokrate - Željko Radulović - Dosljedno
- Budva mora (URA - SDP - LP)
- Budva Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
- Uzdignimo Budvu - Radomir Glendža
- Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
- Građanska Akcija - Vujičić Dr. Božidar - Da vam služimo. Ne da vas krademo.
- Bura budi Budvu - SNP-Demos
- Demokrate
Neka prognoza?
Sent from my Motorola 8400
Ovo su do sada prijavljene liste:
- Sigurnim korakom! - DPS - Milo Đukanović
- Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
- Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
- Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
- Država svima - SDP - Ranko Krivokapić
- SD - Dosljedno
- Pozitivna - jer volimo Crnu Goru
- Hrvatsko srce za Crnu Goru - HGI - od srca
- Bošnjačka stranka - Rifat Husović - Naša snaga
- Srpska Stranka
- Bošnjačka Demokratska Zajednica
11 lista, očekuju se još dvije ili tri albanske te bi time, mislim, bilo to.
Kad je žrijebanje za redni broj na listi?
Alternativa?
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Možda i oni, još ima vremena. Za sada 11 prijavljenih...
Edit: Alternativa je odbijena jer joj fale 534 ispravna potpisa. Iz Alternative su objavili da će donijeti potpise koji fale.
Last edited by wulfy; 20-09-16 at 21:00.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks